Canım daha kötüsünü söyleyeyim. 2 kere dış gebelik geçirdim. İlkinde tüpüm alındı. Sol tüpümden 10 ay sonra doğal yolla hamile kaldım ve yine dış gebelik yaşadım. İğne ile 1.5 ayda düşük yaptım. İkisinde de sürekli ağrı çektim. Ve yakın diye düşündüğüm arkadaşlarımdan biri amaan canım sende çok abartıyosun kasık ağrısı normal bizde her ay adet sancısı çekiyoruz dedi

düşük ağrısı ile adet ağrısını kıyaslayabilecek zekada bir insan yani düşün. Ki bunu diyen insan her ay benim adetim çok ağrılı oluyo deyip acilde iğne yaptıran geceleri sürekli kocasını ağrım var diye uyandıran bi insan

Ben hayatımda düşük yaparken yaşadığım ağrı ve acı gibi bir ağrı yaşamadım. Hissettiğini çok iyi anlıyorum zira iki kere yaşadım.
Ve benim artık doğal yolla hamile kalma ihtimalimde bitti . Direk tüp bebek yapmam gerekiyor. Ülke şartlarını da düşününce maddi anlamda zorlanacağız malesef. Ama senin kadar ümitsiz de değilim.
Kendine gel silkelen. Sana bebeği verecek olan Rabbim. İnsanların ne söylediklerine takılma. Sınanmadıkları acılar üzerine konuşmayı çok sever bizim millet. İstedikleri kadar konuşsunlar. Sen kendini kötü hissetme ve güçlü ol. Yalnız değilsin. Bak ben ve benim gibi binlerce , onbinlerce kaderdaşın var. Böyle düşün.