Kendi hayatina odaklanmak

thisiswhatmakesusgirls

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2016
565
557
18
29
Eskiden sadece kendime odakli yasardim, kim ne yapiyor umurumda olmazdi. Simdi milletin derdine dustum, ne yapiyorlar, niye oyle niye boyle kafa yoruyorum bana neyse! ve hic hosnut degilim. Sadece kendi hayatı ile ilgilenenler nasıl başarıyorsunuz bunu, hatırlatın bana da

Başkalarının haytaından banane kendi ailem annem babam kardeşler çoluk çocuk yetiyorlar zaten başkalarını takip edicek zamanda yok heveste yok açıkçası kendine meşgale bul bence iyi değil böylesi,erken yaşlanırsın...

Kendi hayatının heyecanı kalmamış evlilikler de olur genelde, bir yerden sonra konuşacak bir şeyleri kalmaz milleti konuşmaya başlarlar, o da erkeğe pek gitmez. Zamanla susar ve iletişim. Kopuklugu var derler.
Kendinle olan ilişkin heyecan kat :)
Yeni bir şey öğren, bir hobi edin, arkadaş ortamını değiştir, yada bir sürede görüşmedegin arkadaşların varsa onları ara, yavaş yavaş gecer :)

O zaman hayatınızda sizi mutsuz eden, mutluluk sizin olmadığınız her yerdeymiş gibi düşünmenize sebep olan bir şeyler var derim. Çünkü insan kendi hayatıyla tatmin olduğu, o hayatta mutluluk, huzur bulduğu zaman başkalarının ne yaptığını umursamıyor. Bence önce sizi son günlerde neyin mutsuz ettiğini bulmanız gerekiyor.

kendinize bir hobi edinin. aylaklık başa bela.
sürekli sosyal medyadan insanların sahte mutlu hayatına bakarak kendi hayatınızı çok sıradan,kötü, boş algılayabilirsiniz bu da sizi daha çok meraklandırır.
yapacak bir şeyler bulun geçer:)

Hayatımın içine sıçan insanların hayatlarını takip ediyorum ve tam gaz yollarına devam edip domuz gibi sağlıklı olduklarını görüyorum. Benimki de senin sorunun bir anlamda benzer versiyonu.

Hayatımın içine sıçan insanların hayatlarını takip ediyorum ve tam gaz yollarına devam edip domuz gibi sağlıklı olduklarını görüyorum. Benimki de senin sorunun bir anlamda benzer versiyonu.
Dıştan öyle göZüküyor olabilir. Veya Allah onları cezalandırdığında sen sevinip günaha girme diye senin bilmediğin bir zamanda cezalarını verir. İnan bana yaşadım bunu

kimseyi umursamamak..
kendi işin gücüne odaklamak..
millet ne der ne yapar diye bakmamak...
en güzeli bu..
bize ne banane demesiyle yaşamak.
ohh be çok şükür mutlu bir hayat olsun:)

Komşunun bahçesi her zaman daha yeşil görünür.. bir de bizim oralarda meşhur bir laf vardır: "Elin güzeli bitmez".. Bu iki lafı iyice özümseyip, hayatına yedirebilirsen, kafan rahat oluyor. Çünkü senden daha iyi ve senden daha kötüleri her zaman vardır ve var olacaktır. Ben kendi dertlerimle o kadar meşgulüm ki, genellikle başkalarının ne yaptığı pek umrumda olmuyor. Düzenli olarak ibadet etmek de yardımcı oluyor insana; kanaatkar ve huzurlu oluyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…