Kendi hayatinini kabulleneme

Biliyorum ama inanirmisin dua dan bile vazgectim sanki hiçbir çıkış yolu yokmus gibi bıraktım herseyi o kadar gucsuz aciz hissediyorum ki kendimi
Böyle zamanlarda kendinden daha kötü durumda olanları dbu şün ben hep öyle yaparım
Allah korusun sağlıkla, evladının sağlığıyla, borçla, hapisle, hacizle, yoklukla kadar savası dünyanın her yerinde kimbilir nelerle sınavda imtihanda insanlar
Ve sakın bana ne benim başıma gelmedi deme çünkü o insanın senden senin ondan bir ayrıcalığın Yok ( bunları sana değil kendime tekrarlarım hep ondan buraya böyle yazıyorum)
Kısacası sahip olduklarımıza şükrederek yaşamalıyız bizden beter durumda olanları düşünmeliyiz
Namaz ve sabır ile allahtan yardım dilemeliyiz
Şeytan elbette bunu size zor ve ağır gösterir ama tek kurtuluş da İnanın budur
Allah yardımcınız olsun

Doğru diyorsun ben yapamadım güçlü olamadım her zaman birilerine muhtaç oldum hala da öyle kendi dusuncelerimde bile başkalarına muhtac yaşadım
Kayınvalide-kayınpeder nasıl peki değiştiler mi sana karşı.

Böyle zamanlarda kendinden daha kötü durumda olanları dbu şün ben hep öyle yaparım
Allah korusun sağlıkla, evladının sağlığıyla, borçla, hapisle, hacizle, yoklukla kadar savası dünyanın her yerinde kimbilir nelerle sınavda imtihanda insanlar
Ve sakın bana ne benim başıma gelmedi deme çünkü o insanın senden senin ondan bir ayrıcalığın Yok ( bunları sana değil kendime tekrarlarım hep ondan buraya böyle yazıyorum)
Kısacası sahip olduklarımıza şükrederek yaşamalıyız bizden beter durumda olanları düşünmeliyiz
Namaz ve sabır ile allahtan yardım dilemeliyiz
Şeytan elbette bunu size zor ve ağır gösterir ama tek kurtuluş da İnanın budur
Allah yardımcınız olsun
Sagolun Allah razi olsun

Back
X