• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi imza kokumu bulamıyorum kızlar :(

Beni yolda durdurup kokumu soran olur daha bugün yaşadım sabah alışveriş yaparken satış danışmanı sordu apartman falan ben kokar hep 🤣 benim şuan favori parfümüm memo marfa, ysl supreme bouquet, zadig this is her, diptyque philosykos, Atelier Rebul pera ve amourose, Valentino born in roma, versace crystal noir, chole nomade naturelle ve intense, al rehap White musk ve soft,fakhar lattafa lattafa.MMuadil alacaksan marka önemli mad bargello loris bunlar iyi değiller sadece mad niş serisi güzel devils tricks marjorie ve invinting öneririm onun dışında muadil kullanıyorum çoğu parfğmğn hem orjinali hem muadili var bende. Atıyorum vanilya baskın istiyorsan vanilya esansı ve body mist kullan bugün bende memo marfa ve beliga argan vardı vanilya yağı da sürmüştüm kremim de vanilyalıydı
Muscent'in Marfa ve supreme bouquet'ini denedin mi müthiş hatta bir de rouge malachite'e bak daha yoğun sümbülteber çok seksi. "devils tricks marjorie ve inviting" bu yazdıklarını denemedim hiç Instagram'dan mi alıyorsun?

Düzeltme: Googleladim mad'in parfümleriymis😅 Ben de yeni muadil marka keşfedicem diye heyecanlandım bi an🥲 ne kullanıyorsun muadil beliga mi?

Back