Kendi kabuğuna çekilen birine karşı nasıl davranmak gerekir?

Atesbocegii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2020
450
218
33
25
Uzun yıllardır devam eden bir ilişkim var. Erkek arkadaşım biraz değişik biri artık alıştım ama bazen beni de kendisi gibi bunalıma sokuyor. Bir sorunu olduğunda direkt kabuğuna çekiliyor beni bile görmezden geliyor. Her ilişkide böyle şeyler olabilir atlatılır diyorlar ama ben artık yoruldum. Onun her daim yanındayım ama o yanında olmamı istemiyor yalnız kalmak istiyor. Böyle durumlar yaşayan var mı aranızda? Böyle birine karşı nasıl davranmalıyım tamamen kendi haline mi bırakmalıyım? İlişkimizin daha fazla yıpranmaması için önerileriniz var mı?

Erkek arkadasindanmi bosansin ?
Ayrıl anlamında diyorum çünkü yorulmuş
Ve uzun yıllar süren ilişki, kanserleşmiş ilişki. Ayrılırsa bir kopma noktası olur karşı taraf hayırdırya demeye başlar. Düzelirse devam ederler düzelme olmazsada aldığı kararla devam eder

5 ay oldu yeniden bir araya geleli ondan önce çok kez ayrılıp barıştık ama son bir haftaya kadar gayet iyiydik. Şimdilerde sıkıntılarım var diyo köşesine çekiliyor ben onun yüzünden daha çok dertleniyorum ilişkisiyle bağlantısı kalmadi neredeyse. Seni aramazsam sormazsam neden deme canım sıkkın falan diyor. Biraz kendini açsa dışarıya gel gidip oturalım bir yerlerde diyeceğim ama kabuğuna çekilmiş durumda.

Ciddi birşekilde oturun konuşun. Öyle halı altına süpürmeyin. Sıkıntıları varsa anlatsın, keza anlatmak istemiyorsa ara verelim de çünkü böyle iş yürümez
Heyecanı kalmamış ölmüş bir evlilik gibi olmuş.tavrınız net olsun bağlantı yoksa yürürmü? Yürümez

Konuştum anlatmak istemiyor seninle alakalı değil ailemle sorunlarım var diyor. Benim de artık içimden sormak gelmiyor istese zaten her zaman yanında olurum ama istemiyor. Ara vermek neye yarar ki direkt ayrılmak daha mantıklı gibi.

@Rabiabuse
A Atesbocegii

Konu sahibi kim? İki üyeliğiniZ mi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…