- 21 Temmuz 2016
- 176
- 79
- 98
- Konu Sahibi Bukeycicekk
Biraz uzun olabilir çünkü bunu anlamınız için en ince ayrıntısına kadar anlatmak istiyorum sizlere. Çocuktan yay diye bahsedeğim Tanışma hikayemizi anlatayım. Biz kendisiyle aynı okulda ve aynı yurtta kalıyoruz(ben üniverste 3. sınıf o ise sonuncu sınıf) birbirinizi birkaç defa görüyorduk bir gün istek attı bana instagramdan ben de geri döndüm neyse konuştuk biraz kahve içmek istediğini söyledi o gece kahve içtik. Gece 2den sabah 6ya kadar yurtta konuştuk. Ertesi günü tekrar yazdı bana yurda gelince görüşelim diye yine görüştük kahve içtik falan. O günden sonra her gün konuşur olduk. Snapten snapleşiyoruz, whatsapptan konuşuyoruz falan. Bunu kime anlatsam tama hoşlanıyor der ama şöyle bir olay oldu dün; Bir kızın bahsi açıldı dün mesajlaşırken (ben kızı yay’ın eski sevgilisi sanıyordum) yay beni aradı o sırada ve kızın açıklamasını yaptı. İşte bunlar 4 sene önce falan tanışmış “kız tarafından yanlış anlaşıldım, kız biz çıkıyoruz zannediyordu ” dedi. O sırada ben de bi “acaba” dedim.. Ben de mi yanlış anlıyorum diye düşündüm. Neyse dün gece arkadaşının doğum gününe gitti falan dönüşte “sen uyumazsan ben de çok yorgun olmazsam göriyim seni” dedi. Camdan baktım ben de öyle 2 dk camdan konuştuk yarın kahvaltı yapalım dedi neyse bugün kahvaltıya gittik arkadaşları da vardı böyle uzak davrandı gibi geldi. Enerjin yok dedim dün yoruldum falan dedi. Felaket tellahı mıyım bilmiyorum da şöyle düşündüm ben, yay acaba herkese mi böyle davranıyor bana özel bir durum değil mi ? Bu arada en büyük problemimiz dersler!! O mühendislik oluyor ve bölümü çok zor haftaya da finalleri var. Benim de 1 aylık tatilim var memlekete gidiyorum en az 1.5 2 ay görüşeneyeceğiz.... Sizce kendi kendime mi gelin güvey oluyorum?