Kendi kendime gelin güvey mi oluyorum ?

Bukeycicekk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
176
79
98
Biraz uzun olabilir çünkü bunu anlamınız için en ince ayrıntısına kadar anlatmak istiyorum sizlere. Çocuktan yay diye bahsedeğim Tanışma hikayemizi anlatayım. Biz kendisiyle aynı okulda ve aynı yurtta kalıyoruz(ben üniverste 3. sınıf o ise sonuncu sınıf) birbirinizi birkaç defa görüyorduk bir gün istek attı bana instagramdan ben de geri döndüm neyse konuştuk biraz kahve içmek istediğini söyledi o gece kahve içtik. Gece 2den sabah 6ya kadar yurtta konuştuk. Ertesi günü tekrar yazdı bana yurda gelince görüşelim diye yine görüştük kahve içtik falan. O günden sonra her gün konuşur olduk. Snapten snapleşiyoruz, whatsapptan konuşuyoruz falan. Bunu kime anlatsam tama hoşlanıyor der ama şöyle bir olay oldu dün; Bir kızın bahsi açıldı dün mesajlaşırken (ben kızı yay’ın eski sevgilisi sanıyordum) yay beni aradı o sırada ve kızın açıklamasını yaptı. İşte bunlar 4 sene önce falan tanışmış “kız tarafından yanlış anlaşıldım, kız biz çıkıyoruz zannediyordu ” dedi. O sırada ben de bi “acaba” dedim.. Ben de mi yanlış anlıyorum diye düşündüm. Neyse dün gece arkadaşının doğum gününe gitti falan dönüşte “sen uyumazsan ben de çok yorgun olmazsam göriyim seni” dedi. Camdan baktım ben de öyle 2 dk camdan konuştuk yarın kahvaltı yapalım dedi neyse bugün kahvaltıya gittik arkadaşları da vardı böyle uzak davrandı gibi geldi. Enerjin yok dedim dün yoruldum falan dedi. Felaket tellahı mıyım bilmiyorum da şöyle düşündüm ben, yay acaba herkese mi böyle davranıyor bana özel bir durum değil mi ? Bu arada en büyük problemimiz dersler!! O mühendislik oluyor ve bölümü çok zor haftaya da finalleri var. Benim de 1 aylık tatilim var memlekete gidiyorum en az 1.5 2 ay görüşeneyeceğiz.... Sizce kendi kendime mi gelin güvey oluyorum?

Bu bana göre sevgililik ama adı niye konmadı ki. Madem gideceksin o zaman sor bi bakalim ona, seni özleyeceğim ama ne olarak özleyeyim yakin arkadas olarak mı sevgili olarak mı desen mi acaba

Arkadaş olarak mı sevgili olarak mı görüştüğünü anlarsınız davranışlarından , konuşma tavrından.
Havadan sudan konuşuyorsanız arkadaş olarak takılıyorsunuzdur.

Bana bu yay herkese öyle gibi geldi. Arkadaşlarının yanında soğuk davranması da bunu gösteriyor. Arkadaşız mesajı veriyor arkadaşlarına da.

Bu bana göre sevgililik ama adı niye konmadı ki. Madem gideceksin o zaman sor bi bakalim ona, seni özleyeceğim ama ne olarak özleyeyim yakin arkadas olarak mı sevgili olarak mı desen mi acaba
Daha 1 hafta oldu tanışalı ve şu an dersleri çok ağır 2 hafta boyunca finalleri var böyle bir şeye cesaret edeceğini sanmıyorum(özel okul) of valla daralıyorum

Ben olsam ben de anlayamazdım :)

sokak lambası gibi olma yay, kime yandığın belli olsun :))

Araya tatil girecek madem, bence bekleyin. Bakalım arada mesafe varken nasıl davranacak, ne şekilde konuşacak . 2 ay uzun bir süre gerçekten hoşlanıyorsa bu süre içinde dayanamayıp açılacaktır bence

Daha 1 hafta oldu tanışalı ve şu an dersleri çok ağır 2 hafta boyunca finalleri var böyle bir şeye cesaret edeceğini sanmıyorum(özel okul) of valla daralıyorum
Bi hafta azmış ortalama süre iki hafta yani bu sıklıkla görüşmeye devam ederseniz bi kaç hafta sonra sevgililige geçilmeli diyor uzmanlar. Belki o da henüz ne istediginden tam emin değil. Ama daralacak ne var ki zamana bırak, finaller bitsin, sen git gel bakalım ozleyecek misiniz zaten nasipte varsa sevgili olursunuz. Onemli olan hakkında hayırlısı olsun.

Sizinle ilgileniyor gibi duruyor. Belki de hoşuna gidiyordur insanlara bunu yapmak. Bilemedim. Bence kendinizi kaptırmadan bekleyin. Siz gidince yine konuşursa bir şeyler var diye düşünürsünüz.

Şunu da anlamadım; neden size o kızla ilgili açıklama yaptı?

Ben olsam ben de anlayamazdım :)

sokak lambası gibi olma yay, kime yandığın belli olsun :))

Araya tatil girecek madem, bence bekleyin. Bakalım arada mesafe varken nasıl davranacak, ne şekilde konuşacak . 2 ay uzun bir süre gerçekten hoşlanıyorsa bu süre içinde dayanamayıp açılacaktır bence
Umarım açılır.....

Direkt sorsana.
İyi hoş böyle takılıyoruz, tamam anlattığın kız hikayesini de yemiş gibi yaptım bana mesaj yolluyorsun gibi anlamadım hadi (Burada alaycı sırıtırsan hele şahane olur, çünkü muhtemelen seni yoklamalık bi hareket bu, öyle bi kız yok), maksat nedir? Gece buluşmaları filan, kankeyto mu oluyoruz biz durduk yere, hayırdır? deyin. Dökülsün bi, nasıl kıvıracak bi gör bakalım raksını :))

Pardonda insanları aptal yerine koymasın.Kimse normal birine seni dönüşte göreyim vs demez.Biraz izle..baktın hala soru işaretleri var uzaklaş derim.Dengesiz insanlar daima dengesizdir çünki

Sizinle ilgileniyor gibi duruyor. Belki de hoşuna gidiyordur insanlara bunu yapmak. Bilemedim. Bence kendinizi kaptırmadan bekleyin. Siz gidince yine konuşursa bir şeyler var diye düşünürsünüz.

Şunu da anlamadım; neden size o kızla ilgili açıklama yaptı?
Şunu dedi “o kız çok normal bir kız değil (kızın twitter sayfasına bakımca bunu ben de sezdim :) ) Konuşuyorduk ama arkadaş olarak, birkaç kişi buna sevgili misiniz diye sormuş bu da evet demiş” tabii bu olay üzerinden baya bir sene geçmiş. Benim aslında bu olayda hoşuma giden şey arayıp açıklama yapması oldu. Ben biriyle arkadaş olarak konuşsam arayıp açıklama yapma gereği duymam. Mesajlardan kısaca açıklarım ya da

Pardonda insanları aptal yerine koymasın.Kimse normal birine seni dönüşte göreyim vs demez.Biraz izle..baktın hala soru işaretleri var uzaklaş derim.Dengesiz insanlar daima dengesizdir çünki
Haklısın kendimi biraz geri çekeceğim, çok kaptırmayacağım. Biraz izleyeyim bakalım

Direkt sorsana.
İyi hoş böyle takılıyoruz, tamam anlattığın kız hikayesini de yemiş gibi yaptım bana mesaj yolluyorsun gibi anlamadım hadi (Burada alaycı sırıtırsan hele şahane olur, çünkü muhtemelen seni yoklamalık bi hareket bu, öyle bi kız yok), maksat nedir? Gece buluşmaları filan, kankeyto mu oluyoruz biz durduk yere, hayırdır? deyin. Dökülsün bi, nasıl kıvıracak bi gör bakalım raksını :))
O kız gerçekten var ya ben buldum hatta ben sordum kim diye. Söylediğin şey mantıklı ama onu diyecek g*t bende yok galiba baktım ama iyice suyu çıkıyor işin o zaman açık açık konuşacağım

O kız gerçekten var ya ben buldum hatta ben sordum kim diye. Söylediğin şey mantıklı ama onu diyecek g*t bende yok galiba baktım ama iyice suyu çıkıyor işin o zaman açık açık konuşacağım

Suyu çıkacak ve vakit kaybettiğinizle kalacaksınız. Adamsa zaten baştan söyler ya da sorunca söyler en azından. Niye böyle cinsel gerilimli oyunlara ihtiyaç duyulur ki? Siz sorun geçin işte nolcak? O yapsın kem kümü karşınızda.

Suyu çıkacak ve vakit kaybettiğinizle kalacaksınız. Adamsa zaten baştan söyler ya da sorunca söyler en azından. Niye böyle cinsel gerilimli oyunlara ihtiyaç duyulur ki? Siz sorun geçin işte nolcak? O yapsın kem kümü karşınızda.
Hakikaten bazen diyorum ki ben neden bu kadar takıyorum ki ? Ben sürüneceğime o sürünsün dimi ama ?

Hakikaten bazen diyorum ki ben neden bu kadar takıyorum ki ? Ben sürüneceğime o sürünsün dimi ama ?

E yani. Bırak o ne cevap vereceğini düşünsün.
Muhtemelen "İlerleyen zamanda ne olacağını bilemem, arkadaşız ama seni tanımak da istiyorum, zaman göstersin bize en iyisi" falan filan diyecek. Kıvır yavrum kıvır. :)

daha önce hem benim hem de arkadaşımın başına böyle bir tip geldi.sen sakın umutlanma.bu çocuğun tipinde erkeklerin genel bir adı var ama banlanma sebebi :KK49: sana şu kadar söyliyim hayatında senin gibi ortalama 15 kız daha var.

Back
X