- 21 Temmuz 2016
- 176
- 79
- 98
- Konu Sahibi Bukeycicekk
-
Daha 1 hafta oldu tanışalı ve şu an dersleri çok ağır 2 hafta boyunca finalleri var böyle bir şeye cesaret edeceğini sanmıyorum(özel okul) of valla daralıyorumBu bana göre sevgililik ama adı niye konmadı ki. Madem gideceksin o zaman sor bi bakalim ona, seni özleyeceğim ama ne olarak özleyeyim yakin arkadas olarak mı sevgili olarak mı desen mi acaba
Bak bu söylediğin bana da çok mantıklı geldiBana bu yay herkese öyle gibi geldi. Arkadaşlarının yanında soğuk davranması da bunu gösteriyor. Arkadaşız mesajı veriyor arkadaşlarına da.
Bi hafta azmış ortalama süre iki hafta yani bu sıklıkla görüşmeye devam ederseniz bi kaç hafta sonra sevgililige geçilmeli diyor uzmanlar. Belki o da henüz ne istediginden tam emin değil. Ama daralacak ne var ki zamana bırak, finaller bitsin, sen git gel bakalım ozleyecek misiniz zaten nasipte varsa sevgili olursunuz. Onemli olan hakkında hayırlısı olsun.Daha 1 hafta oldu tanışalı ve şu an dersleri çok ağır 2 hafta boyunca finalleri var böyle bir şeye cesaret edeceğini sanmıyorum(özel okul) of valla daralıyorum
Umarım açılır.....Ben olsam ben de anlayamazdım :)
sokak lambası gibi olma yay, kime yandığın belli olsun :))
Araya tatil girecek madem, bence bekleyin. Bakalım arada mesafe varken nasıl davranacak, ne şekilde konuşacak . 2 ay uzun bir süre gerçekten hoşlanıyorsa bu süre içinde dayanamayıp açılacaktır bence
Şunu dedi “o kız çok normal bir kız değil (kızın twitter sayfasına bakımca bunu ben de sezdim :) ) Konuşuyorduk ama arkadaş olarak, birkaç kişi buna sevgili misiniz diye sormuş bu da evet demiş” tabii bu olay üzerinden baya bir sene geçmiş. Benim aslında bu olayda hoşuma giden şey arayıp açıklama yapması oldu. Ben biriyle arkadaş olarak konuşsam arayıp açıklama yapma gereği duymam. Mesajlardan kısaca açıklarım ya daSizinle ilgileniyor gibi duruyor. Belki de hoşuna gidiyordur insanlara bunu yapmak. Bilemedim. Bence kendinizi kaptırmadan bekleyin. Siz gidince yine konuşursa bir şeyler var diye düşünürsünüz.
Şunu da anlamadım; neden size o kızla ilgili açıklama yaptı?
Haklısın kendimi biraz geri çekeceğim, çok kaptırmayacağım. Biraz izleyeyim bakalımPardonda insanları aptal yerine koymasın.Kimse normal birine seni dönüşte göreyim vs demez.Biraz izle..baktın hala soru işaretleri var uzaklaş derim.Dengesiz insanlar daima dengesizdir çünki
O kız gerçekten var ya ben buldum hatta ben sordum kim diye. Söylediğin şey mantıklı ama onu diyecek g*t bende yok galiba baktım ama iyice suyu çıkıyor işin o zaman açık açık konuşacağımDirekt sorsana.
İyi hoş böyle takılıyoruz, tamam anlattığın kız hikayesini de yemiş gibi yaptım bana mesaj yolluyorsun gibi anlamadım hadi (Burada alaycı sırıtırsan hele şahane olur, çünkü muhtemelen seni yoklamalık bi hareket bu, öyle bi kız yok), maksat nedir? Gece buluşmaları filan, kankeyto mu oluyoruz biz durduk yere, hayırdır? deyin. Dökülsün bi, nasıl kıvıracak bi gör bakalım raksını :))
O kız gerçekten var ya ben buldum hatta ben sordum kim diye. Söylediğin şey mantıklı ama onu diyecek g*t bende yok galiba baktım ama iyice suyu çıkıyor işin o zaman açık açık konuşacağım
Hakikaten bazen diyorum ki ben neden bu kadar takıyorum ki ? Ben sürüneceğime o sürünsün dimi ama ?Suyu çıkacak ve vakit kaybettiğinizle kalacaksınız. Adamsa zaten baştan söyler ya da sorunca söyler en azından. Niye böyle cinsel gerilimli oyunlara ihtiyaç duyulur ki? Siz sorun geçin işte nolcak? O yapsın kem kümü karşınızda.
Hakikaten bazen diyorum ki ben neden bu kadar takıyorum ki ? Ben sürüneceğime o sürünsün dimi ama ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?