kendi kendime gelin güvey olmusum meğer

aashiqui

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
133
104
18
34
Birisi icin babanızla karsi karşıya geldiyseniz savunduğunuz kişi dağ gibi olmalıymis kızlar

Babamla küsüz 1yli çoktan aştı ve benimki surekli babanla barış sohbet ortamı kur 1-2ay içinde istemeye gelelim diye baskı yaptı
Onun rızasını da almak ve kuslugun ustumdeki ağırlığı dolayısıyla bayramda elini öptüm . Sağ ol felan dedi sonrasında konuşmuyor
Benimki halâ baski yapıyordu git konuş sohbet ortamı kur. Sonunda babamın bana "gavur" dediğini duydum arkamdan
Ve benimkini aradım sohbet ortamı felan yok anneme bir ay sonra diyorum gitsin istemeye geliyolar desin siz de o dedikten bir hafta sonra gelirsiniz dedim

Bana dikte etme ne zaman elimizden gelirse o zaman geliriz resmen bana 1ay1hafta sonra gelin diye gün veriyosun o işler öyle olmuyor maddi duruma gore belirler geliriz dedi
O aylardır biz niye sözlenemedik hâlâ baskılarını boşa cekmisim

Her gün aynı baskıyı yaşayacağıma annem soylesin de gelin isteyin demem yeterliymis geri adım atması için

İstemeye gelmek için maddi durumu bahane edeni de ilk kez görüyorum. Sanki ev düzün düğün dernek kurulsun denmiş...
İnsan ne kadar yoklukta olursa olsun bir çiçek bir çikolataya para bulamaz mı? Hani olur insanlık hali hepimizin dar günü oluyor ama baskı baskı baskı sonra bunu duymak komik geldi, daha yaratıcı bir bahane ile gelseymiş keşke.

Şimdi benimkinin ailesi yok başka bir ailenin vesayetinde buyumus çocukken o insanlar kesinlikle evlenmesini istemeyip hayatını yaşa mantığında (26yasindayiz daha ne kadar beklemesini istiyorlarsa)
Benimki araba alacaktı kendine 20 bine felan ( o bile çok saçma . Senin nişab düğünün var az dusun)
Ama manevi babası galiba maddi açıdan çorap örerek evlenmesini geciktirmek istedi
50binlik bir arabayla kanına girmiş birazını sen ode birazını ben sana bu araba yakışır felan
Ulan adam kendi aklın yok mu diyemiyor musun beni aşar benim neyime o araba
Yani o arabayı alıp beni almıyor oldu şu an
Maddi durumu o yüzden sıkışık beyfendinin dışarda tavuk döner yiyemiyor şu an kemer sıkıyor kredi çekti

ee kendi dyor hem sonra duruma göre diyor ne yapmaya çalışıyor acaba

Bir an heveslenmiş, sonra da hevesi kaçmış. Size baskı yapmasa ne bu acele zamanı gelince olur falan derdim ama sizi baskılayıp böyle çark etmesi de itici.

Araba almadan önce gelelim deyip şimdi kemer sıkma politikasındaysa, pırlanta yüzük falan düşünüp, öyle demiştir. Bana çok absürt gelmedi, tahmini ne zamana müsait olursun babama söyledikten sonra şu gün gelsinler dedi mi onu ikiletemem falan deyin.orta yolu bulun

3yildir birlikteyiz eğer bir yıllık felan olsa canımın çok yanmicagini bilsem ayrılıp yeni bir yol cizerdim
Şimdi ise hiç acmicam evlilik konusunu kendi bilir gelirse alır gelmezse evlen diye yakasına yapismiyorum imajı vermek istiyorum
Yani aklımdaki olan bu
Hayal kırıklığı....
Maalesef kendimi b.k gibi hissediyorum sağ olsun

Araba almaya karar verdiğinde hatta krediye
Başvurduğunda bile
"Biz neden halâ evlenmedikhatta söz bile olmadı soruyo musun kendine"diye hergun baskı Yapıyordu
Ama bu olay olalı 2gun oldu2gundur baskı yok
Konuyu açmıyor

Tavuk döner bile yiyemiyor dışarda demişsiniz. Siz daha iyi analiz edebilirsiniz tabi kendinizi hiç kimse için üzmeyin , en önemli şey sizsiniz

Ustelemeyin,biraz ara verin o sırada babanızla aranızı düzeltmeye bakın sen el oğlu için ailesini karşısına alanlardan olma ,çünkü yarin birgün baba kapısına geri dönmek var,gerçekten ailenden vazgeçmeye değermi? bu adam o kadar özel mi?

En büyük yanlışınız babanız ile ters düşmeniz.
Ne olursa olsun odaklanmanız gereken nokta bu bence.
Aranızı babanız ile düzeltin derim.

Erkek arkadaşınıza gelince, herşey kendi istedikleri gibi olsun mantığında hareket edecek belli ki.
Siz niye baskılara boyun eğiyorsunuz ki?
Ailenizi sakın 2. plana atmayın özellikle bunu erkek arkadaşınıza hissettirmeyin.
Çünkü ilerde gün gelir koz olarak kullanır size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…