ee kendi dyor hem sonra duruma göre diyor ne yapmaya çalışıyor acabaBirisi icin babanızla karsi karşıya geldiyseniz savunduğunuz kişi dağ gibi olmalıymis kızlar
Babamla küsüz 1yli çoktan aştı ve benimki surekli babanla barış sohbet ortamı kur 1-2ay içinde istemeye gelelim diye baskı yaptı
Onun rızasını da almak ve kuslugun ustumdeki ağırlığı dolayısıyla bayramda elini öptüm . Sağ ol felan dedi sonrasında konuşmuyor
Benimki halâ baski yapıyordu git konuş sohbet ortamı kur. Sonunda babamın bana "gavur" dediğini duydum arkamdan
Ve benimkini aradım sohbet ortamı felan yok anneme bir ay sonra diyorum gitsin istemeye geliyolar desin siz de o dedikten bir hafta sonra gelirsiniz dedim
Bana dikte etme ne zaman elimizden gelirse o zaman geliriz resmen bana 1ay1hafta sonra gelin diye gün veriyosun o işler öyle olmuyor maddi duruma gore belirler geliriz dedi
O aylardır biz niye sözlenemedik hâlâ baskılarını boşa cekmisim
İş ciddiye bindi kaçıyoree kendi dyor hem sonra duruma göre diyor ne yapmaya çalışıyor acaba
post: 48322144 .!.:Araba almadan önce gelelim deyip şimdi kemer sıkma politikasındaysa, pırlanta yüzük falan düşünüp, öyle demiştir. Bana çok absürt gelmedi, tahmini ne zamana müsait olursun babama söyledikten sonra şu gün gelsinler dedi mi onu ikiletemem falan deyin.orta yolu bulun
Tavuk döner bile yiyemiyor dışarda demişsiniz. Siz daha iyi analiz edebilirsiniz tabi kendinizi hiç kimse için üzmeyin , en önemli şey sizsinizAraba almaya karar verdiğinde hatta krediye
Başvurduğunda bile
"Biz neden halâ evlenmedikhatta söz bile olmadı soruyo musun kendine"diyehergun baskı Yapıyordu
Ama bu olay olalı 2gun oldu2gundur baskı yok
Konuyu açmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?