Kendi kendime kızlık zarımı bozmuşum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

fatmasrnm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2025
5
-1
1
24
Hiç ilişkiye girmedim Ama Yıllardır kendimi parmaklıyarak mast yapan birisiyim.kanamam olduysa bile hatırlamıyorum,uzun zamandır yaptığım bir şey ve bunu hiç araştırmamıştım. Tek bildiğim ilişkiye kendini hazır hissettiğin zaman vajinanda genişleme olur rahat bir şekilde yaparsın muhabbetini biliyorum ve bende bundan kaynaklı bu kadar rahat bir şekilde yapıyorum olarak düşünüyordum. Taki sevgilimle sexting mi ne boksa onu yapana kadar bu bana hiç ilişkiye girdin mi diye sordu bende hayır dedim neyse konuşma devam ediyor parmaklama olayı falan geçti oda bittikten sonra hani sen ilişkiye girmemiştin dedi girmedim zaten dedim eee nasıl bu kadar rahat yapabiliyorsun falan dedi yıllardır yaptığım bir şey çünkü dedim inanmadı. ona yalan söylemişim de yalanım ortaya çıkmış gibi oldu kendimi kötü hissettim.normal sanıyordum ben bunu ve dediğim gibi hiçte araştırmamıştım.o gitti yattı ama ben çok huzursuz oldum uyuyamıyorumm.ne denir ki bu durumda???? 😞

Hiçbir şey demek zorunda değilsin de, kızlık zarını bozduğunu bu ilginç olayla mi çözdün.
Of çok Saçma gelebilir belki ama normal herkesin yaptığı bir şey sanıyordum ve bunu ilk defa bu dedi önceki sevgililerimde bunu diyen olmamıştı ondan kendimi kötü hissettim

Of çok Saçma gelebilir belki ama normal herkesin yaptığı bir şey sanıyordum ve bunu ilk defa bu dedi önceki sevgililerimde bunu diyen olmamıştı ondan kendimi kötü hissettim
Her sevgılınızle sexting mi yapıyorsunuz neyse konumuz bu değil . Kızlık zarı öyle parmağınızla bozulacak kadar yüzeysel değildir eğer parmağınız dışında bi obje kullandıysanız bilemem

Ne mi denir? Ay şaka mısın inanmazsan inanma sana yalan borcum mu var denir. Bir kere beyni olsa zaten bunu saklamak isteyen biri kendimi parmaklıyorum der mi diye düşünür. Konudaki cehaletin bana geçti şahsen kusura bakma ama 😅

Her sevgılınızle sexting mi yapıyorsunuz neyse konumuz bu değil . Kızlık zarı öyle parmağınızla bozulacak kadar yüzeysel değildir
Her sevgılınızle sexting mi yapıyorsunuz neyse konumuz bu değil . Kızlık zarı öyle parmağınızla bozulacak kadar yüzeysel değildir eğer parmağınız dışında bi obje kullandıysanız bilemem
Başka bir şey kullanmadımm ama araştırınca bozulabilir diyor

Ne mi denir? Ay şaka mısın inanmazsan inanma sana yalan borcum mu var denir. Bir kere beyni olsa zaten bunu saklamak isteyen biri kendimi parmaklıyorum der mi diye düşünür. Konudaki cehaletin bana geçti
Ne mi denir? Ay şaka mısın inanmazsan inanma sana yalan borcum mu var denir. Bir kere beyni olsa zaten bunu saklamak isteyen biri kendimi parmaklıyorum der mi diye düşünür. Konudaki cehaletin bana geçti şahsen kusura bakma ama 😅
Of gece geceböyle bir sohbetin ortasına düşünce ne diyeceğimi bilemedim beklemiyordum ondan kaynaklı kendimi kötü hissettim zaten neyse 😂

Of gece geceböyle bir sohbetin ortasına düşünce ne diyeceğimi bilemedim beklemiyordum 😂
Cevap olarak sevgiline hiçbi şey demedin mi gerçekten? Bu arada esnek de olabilir kizlik zarin, bozulmuş da olabilir vs. Sonuçta yapmadım demişsin inanmıyorsa yürüsün gitsin başka yerde yapsın sekstingini de

Cevap olarak sevgiline hiçbi şey demedin mi gerçekten? Bu arada esnek de olabilir kizlik zarin, bozulmuş da olabilir vs. Sonuçta yapmadım demişsin inanmıyorsa yürüsün gitsin başka yerde yapsın sekstingini de
Yok söyledim tabi ki ama o hiç bir şey demeden neyse tamam ben uyuyacağım diyip kapattı kendimi kötü hissettim ondan buraya yazmak istedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X