Kendi kendime öğrenebilir miyim ?

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Dikisi pantolon gomlek dikmeyi kendim öğrenebilir miyim ? Kursuna gdiyorum ama bırakacağım hoca yuzunden hoca cok acayip bi kişilik sürekli kırıyor .
Yarin sabah kurs var gtsemmi gtmesemmi karar veremiyorum

İşin inceliğini detayını kursta daha iyi daha çabuk öğrenirsin bence...
Muhattap olma bir süre idare et bence..
Kendi kendime öğrenirim dediğinde motivasyonun kırılır birşey olur yapamazsın , kursa da ara verirsen hiç gidemezsin sonra...
Oyüzden ara verme bir süre dayan...

Evde makinan var mı? Bence kendin çalışa çalışa yapabilirsin. Ben kimseden öğrenmeden pijama takımı, perde, tül, fermuarlı kırlentler falan diktim. Deneye deneye tekniğini kavrıyorsun mesela bir parçada önce hangi bölümleri dikeceğini düşüne düşüne buluyorsun. Patron alabilirsin dergilerden, kalıpları o şekilde halledersin. Bence kursa harcayacağın vakitte evde kendin dandik kumaşlarla bir şeyler dikmeye çalışarak pratik yapabilirsin, gitmek istemiyorsan...

Evde makinan var mı? Bence kendin çalışa çalışa yapabilirsin. Ben kimseden öğrenmeden pijama takımı, perde, tül, fermuarlı kırlentler falan diktim. Deneye deneye tekniğini kavrıyorsun mesela bir parçada önce hangi bölümleri dikeceğini düşüne düşüne buluyorsun. Patron alabilirsin dergilerden, kalıpları o şekilde halledersin. Bence kursa harcayacağın vakti evde kendin dandik kumaşlarla bir şeyler dikmeye çalışarak pratik yapabilirsin, gitmek istemiyorsan...

Kalibi bicki sistemiyle çıkarıyoruz duz dar etek diktim kalem etek can etek kaliplwrinida ogrendm iİSMEK in internette ders kitabı var ordanda bakıyorum

Dikisi pantolon gomlek dikmeyi kendim öğrenebilir miyim ? Kursuna gdiyorum ama bırakacağım hoca yuzunden hoca cok acayip bi kişilik sürekli kırıyor .
Yarin sabah kurs var gtsemmi gtmesemmi karar veremiyorum
Hatırladım seni. Geçen gün yazmıştın, çok garip bir hocan vardı. Sen halen o kursa gidiyor musun ??? :KK53: inanamıyorum yani. Benim annem de usta öğretici, çok bilgiliyim bu konuda.
Birincisi sen o kursta rahat değilsin, emin ol evde daha çok şey öğrenirsin.
İkincisi dikiş makinen yok sanırım, elde dikerek ne kadar güzel sonuçlar elde edebilirsin düşün bakalım. Hem ayrıca hazır giyim bu kadar gelismisken, zor yani.
Üçüncüsü elim pek yatkın değil demiştin, benim sana tavsiyem daha eğlenceli ve öğrencileriyle samimi olan bir ogreticinin kursunu seçmen yönünde, bu konuda tavsiyelerde bulunabilirim. Şimdilik bu kadar. :KK14:

Ben kendiligimden ogrendim.
Soke dike oldu.
Zamaninda 2 tane abiye diktim, elbise etek diktim.
Ama herkes el islerine o yatkin degildir.
Ve dikis diyosan makinasizda hic bi mana kazanmaz.

Bence sen baska bi kurs ara.

Back
X