Kendi kendimin psikoloğuyum, ama çok yoruldum!

Canimm kiyamam ((=
Oncelikle dertlerini kucumsemeni sevdim. Gercekten bunu rahatsiz olmadan basarabildiginde ic huzuru olan bir insan olacaksin. Sonra, kucuk seyleri buyuttugunu ama bu tarz dertlerin herkesin basinda oldugu icin sorun etmemen gerektigini falan yazmissin. Neden kendinle savasiyorsun ki? Oncelikle birseyi herkesin yasamasi, o seyin normal oldugunu gostermez. O yuzden dertlerini, sorunlarini kabul et ilk olarak. Onu dert etmeye hakkim yok, bunu kafama takmam diger insanlara haksizlik diyerek sorunlarini cozemezsin. NEDEN sorun ettigin seyler sorun olmamali, ve bunu nasil basarirsin bunu dusunerek belki hayatinla daha barisik bi insan olabilirsin. Ornegin, "su alinacakti ama alinmadi ama bunu dert etmemeliyim cunku herkesin her istedigi olmuyor zaten demek yerine, bunu dert edinmemeliyim nasil olsa artik evliyim, beraber calisir yapariz, bu mevzularla evliligimdeki huzuru bozmaya gerek yok, azla simdilik idare ederim ilerde zaten olur" diyerek kendini rahatlatmaya calismalisin.

Ote yandan dertlerini kimseye belli etmeme konusunda aslinda en iyisini yapiyorsun. Bende oyleyim. O yuzden kadinlarkulubu uyesiyim. Buraya yaziyorum, kimse beni tanimiyor, ben kimseyi tanimiyorum, anlatip rahatliyor muyum? evet. Anlatinca derdim azaliyor mu? hayir. Ama baska bakis acilari gorunce derdim azalabiliyor mu? elbette.. O yuzden bu siteyi kullanmani tavsiye ederim.

Hosuma gitti yazdiklarin justmarried :)
ama o iç savasindan oturu hissettigin yorgunlugu hissedebiliyorum... ne kadar da zor anliyorum seni gerçekten
Rabbim hepimize yardimci olsun ins amin

slm kızlar ben aranıza yeni katıldım bu konu dikkatimi çekti yazayım dedim.Bir yıllık bir ilişkim var öylesine başlayan ve zamanı geldiğinde bitiririm dediğim ama bitürlü bitiremediğim bir ilişkim var.İşte konumlarımız farklı ailelerimiz maddi imkanlarımız çok farklı iyi olan tek şey kendisi.şuan işsiz kendisine iş bakıyor.pskolojisi bozulduğu içinde bu bana yansıyor kıskançlıklar benim çalışmamı komplex haline getirmesi beni desteklememesi vs.soğuk davranıyorum bitirmek istiyorum ama bana herşeyi halledeceğim hiçbir eksiğimiz kalmayacak diye vaatlerde bunuyor.e bnde sevdiğim için kanıyorum ama mantığım aylarca beni zorluyor mutlu olmama engel oluyor.ya vazgeçicem mantığımla hareket edicem yada sonuna kadar onunla olup herşeye göğüs gericem.ne yapacağımı bilemez haldeyim etrafımdakilere anlatamıyorum çünkü herkesin dediği aynı mantıklı düşün ayrıl diyorlar sana senin yaşantına ve ailene uymuyor diyorlar benimde doğal olarak moralim bozuluyor.kimseyle paylaşamadığım için acayip sıkıntıdayım farklı ve konudan bağımsız insanların yorumlarını merak ediyorum sizce ne yapmam gerekir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…