- 29 Ağustos 2014
- 223
- 916
- 313
- Konu Sahibi __kartanesi__
Merhaba. Kendime aşırı derecede sinirliyim. Hiçbir şey yapmak, konuşmak, yemek yemek, hazırlanıp işe gitmek istemiyorum. Geçen sene sonbaharda KPSS’ye hazırlanmaya karar verdim. Kitaplarımı topladım ve başladım çalışmaya. İlk başlarda düzenliydi çalışmalarım sonra yavaş yavaş saldım. Tabi bunda işe gidip gelmenin, insanlara laf anlatıp bedenen olmasa da o ruhen yaşadığım yorgunluğun etkisi vardı biliyorum. Sınav günü geldi çattı ben hiçbir konuyu bitirmedim. Sınava gireceğim nasipse ama büyük fırsatı elimden kaçırdım. Daha önce hazırlanıp 2020’de girmiş ve süreyi yetiştirememiştim.
Aslında bir mesleğim var ama sabit, garantili bir iş değil. Bugün çalışıyorum ama yarın ne olacağı belli değil. Bu yüzden KPSS benim son çıkışımdı. Yapmadım, çalışmadım. Dün Kasım ayında açılacak hakimlik sınavına hazırlanayım diye masa başına geçtim kafam hiçbir şeye basmadı. Ders çalışmak bir külfet günüm geliyor. Aslında ders çalışmak değil sadece her şeyi yapmak ağır geliyor. Koltuğumda oturup kalıyorum akşamları elimde telefonla sonra bir bakıyorum uykum gelmiş. Çözümümün olacağını çok düşünmüyorum sadece içimi dökmek ve anlatmak istedim.