Kendi küsüp kendi barışan akraba

Nazendeyuregim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2021
575
455
23
29
Yakın bir akrabamız ortada sebep yokken küstü. Yani benim bildiğim kadarıyla yoktu. Beni her gördüğü yerde suratını asıyordu. Bir müddet böyle devam etti. Bende hiç oralı olmadım. Şimdi de benle canciğermiş gibi davranışlar sergilemeye çalışıyor. Bir yemek yapınca bana yolluyor. Halimi hatrımı içten şekilde sormaya çalışıyor. Ben geri adım atmadım görünce yapmacık bir gülümsemeyle geçiştiriyorum. Bayramda düğünde benle konuşmaya çalışıyor. Bana sebepsiz düşman gibi davrandığı dönemde çok kötü olmuştum. Bir neden vardı da küstü desem şimdi niye benle samimiyet kurma derdinde, bir neden yoktu da küstüyse yine bu insandan hayır gelmez diyorum. Ne yapmaya çalışıyor ? Hiç oralı olmamak daha mı iyi. Küsme durumundan önce samimiydik. O bana aşırı samimiyet çabalarına girince boşver geçmişi kin besleme diyorlar. Ortada bir dengesizlik var

Bazı insanlar herhangibir sebepten tavır alir. Sonra sinirleri yatişinca hicbirsey yokmus gibi davranır..tuaf bir durum degil

Bazı insanlar herhangibir sebepten tavır alir. Sonra sinirleri yatişinca hicbirsey yokmus gibi davranır..tuaf bir durum degil
O küsünce küsüp o barışınca koşarak gitmek de benlik değil. Sorun varsa düzgünce söylenir

Ben eskisi gibi samimi olmazdım, tavrını da takmazdım, bence size yeteri kadar değer veriyor olsa, tavır almadan önce kırılıp bozulduğu bir şey olsa sizinle bu durumu konuşurdu.
Samimi olmayın, neden bu şekilde davrandığını da sormayın bana kalırsa. Denk gelirseniz selamlasirsiniz.

Samimi olmaya içim el vermiyor, soğudum. Bende siz gibi düşündüm değer veriyor olsa kendi kendine küsüp beni gördüğünde yüzü düşüp suratını çevirmezdi. Görünce selamlaşıp geçiyorum. Artık yapacağı hiçbir açıklama önemli değil benim için, sormayı düşünmüyorum. Aniden en iyi dostmuşuz gibi halleri gözümde iyice düşürdü.

Önemsiz biriyse aynen devam ederim. Oralı olmam. Hayatımda yeri varsa nedenini sorarım. Öylesine bir nedenden böyle davrandıysa yapmacık gülümsemeye yine devam ederim. Ki önemli birşey yapmış olsanız mutlaka haberiniz olurdu.

Okuyunca aklıma gelen şey şu oldu bilmiyorum yanılıyor da olabilirim sanki birisi sizin dedikodunuzu yaptı ona seninle ilgili şöyle şöyle söyledi gibi sonrasında da bunun doğru olmadığı ortaya çıktı bilmiyorum dedim ya yanılıyor da olabilirim

birinden bir laf duymuş alınmıştır, sonra lafın gerçek olmadığını öğrenmiş barışmıştır. Ama demekki başkasının lafıyla hareket eden biri ya da garip modları olan biri. Umrumda olmazdı açıkçası, akrabaları takmam çünkü :)

Benim de böyle akrabalarim var. Bakmissiniz seni facebook ta listesinden silmiş. Veya baskalarina küstüklerini anlatiyor halbuki yaptigim hicbirsey yok. Ben pasif agresifligi sevmedigim icin kendi yakin cevremde soruyorum problemin ne oldugunu cünkü laf tasiyan insan cok.genelde öyle cabuk cözülüyor. Aksi takdirde gidene de iyi yolculuklar diliyorum. Deger verdiginiz bir insan ise sorun.

Kimse ile fazla samimi olmayın,hiç sevmem boyle gelgitleri, hıc ugrasamam, kendi haline bırakın siz de

Dengesiz insanlar la mesafeli olunuz . Heleki akrabaysa. Aşırı samimiyete da gerek yok

Ahanda bizdede var böyle bir tip dört mevsim 1 günde yaşıyor gözlemlediğim temel sebep kıskançlık

Belliki senle bir derdi varmış, e sen tınlamayınca havası inmiş, fazla etrafında dolandırma derim...

Ay hiç sevmedigim insan tipi.
Bir sorun varsa bile oturulur konusulur, duzeltilirse duzeltilir yoksa daginik birakilir.
Velev ki hata sizde olsun, yine de medeni insanlar sorun uretmek degil sorun cozmek mantiginda olmalidir.
Gecinmeye gonlu olan gecinir kisacasi.
Ama yine de takdir ettim icinde biriktirip sacma sapan kurulup bir de yuzunuze gulmemis, tavrini belli etmis.
Oyleleri de var cunku ve bu hareketi bile takdir edecek konuma geldik.

Ben olsam sanirim ne samimi ne de soguk olurdum. Kimse kimsenin sebepsiz kaprislerini cekmek zorunda degil ustelik yargisiz infaz yapilmisken.
Demek ki zannettiginiz kadar samimi degilmis o size karsi.
Buna gore belli bir mesafede kalinmali.

Benimde var böyle akrabalarım maalesef. Ortada bir sorun yokken kendi kendilerine küsüp barışıyorlar. Ben çözümü mesafe koymakta buldum. Ne samimi davranıyorum ne de surat asıyorum. Yokmuş gibi davranıyorum kendi kendilerine çalıp oynasınlar amaan. Ciddiye aldıkça kendilerini nimetten sayıyorlar.

Ahahahah bu bana kuzenimi hatırlattı. Kendisi ilçede yaşıyor oradan merkeze gelip işi düştüğünde canım kuzenim bebeğim oluyor geir döneceği zaman 1 yıl boyunca asla iletişim kurmuyor arasam da soğuk davranıyor sonra tekrar merkeze gelip bizde bi yıl kalmak istediğini söylüyor böyle aşkından ölüyor gibi davranıp dersane işi bitince tekrar muhabbeti kesiyor asdfgh. Gülüyorum ama sinir bozucu gerçekten bunu 3 kez yaptı 4. ye izin vermedim direk kestim muhabbeti hayır bir şeye alınıyorsan bile bunu söylersin ha söylemiyorsan gelmezsin bu kadar basit. Ergen ergen hareketler işte. Ayrıca bu kin beslemek değil kin çok ayrı bi şey. Ben mesela 3 kez görmezden gelip sırf kuzenim diye beraber vakit geçirirken güzel vakit geçiriyoruz hatrına kabul etmişsem bunun adı kin değil enayilik oluyormuş Kafalarında ne yaşıyorlar bilmiyorum ama izin vermeyin.

Ayy o kadar iyi biliyorum ki böyle tipleri.maalesef benim yakinimda da var böyle biri. Akraba mi dusman mi bilemiyorum. Sosyal medyadan laf atar, takipten çıkar sonra geri istek atar. Surat asar yok yere asla anlayamaZsin sebebini. Başta çok kafaya takıyor ne olduğunu anlamaya çalışıyordum ama baktim ki problemli. Benle değil hayatla kavgasi var. Sallamiyorum artık.

Tutarsız bir insan belli ki. Düğün bayram cenaze gibi zorunlu durumlarda geçiştirecek kadar hal hatır yeter. Daha fazlasına gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…