- 24 Temmuz 2021
- 575
- 455
- 23
- 29
- Konu Sahibi Nazendeyuregim
-
O küsünce küsüp o barışınca koşarak gitmek de benlik değil. Sorun varsa düzgünce söylenirBazı insanlar herhangibir sebepten tavır alir. Sonra sinirleri yatişinca hicbirsey yokmus gibi davranır..tuaf bir durum degil
Samimi olmaya içim el vermiyor, soğudum. Bende siz gibi düşündüm değer veriyor olsa kendi kendine küsüp beni gördüğünde yüzü düşüp suratını çevirmezdi. Görünce selamlaşıp geçiyorum. Artık yapacağı hiçbir açıklama önemli değil benim için, sormayı düşünmüyorum. Aniden en iyi dostmuşuz gibi halleri gözümde iyice düşürdü.Ben eskisi gibi samimi olmazdım, tavrını da takmazdım, bence size yeteri kadar değer veriyor olsa, tavır almadan önce kırılıp bozulduğu bir şey olsa sizinle bu durumu konuşurdu.
Samimi olmayın, neden bu şekilde davrandığını da sormayın bana kalırsa. Denk gelirseniz selamlasirsiniz.
birinden bir laf duymuş alınmıştır, sonra lafın gerçek olmadığını öğrenmiş barışmıştır. Ama demekki başkasının lafıyla hareket eden biri ya da garip modları olan biri. Umrumda olmazdı açıkçası, akrabaları takmam çünkü :)Yakın bir akrabamız ortada sebep yokken küstü. Yani benim bildiğim kadarıyla yoktu. Beni her gördüğü yerde suratını asıyordu. Bir müddet böyle devam etti. Bende hiç oralı olmadım. Şimdi de benle canciğermiş gibi davranışlar sergilemeye çalışıyor. Bir yemek yapınca bana yolluyor. Halimi hatrımı içten şekilde sormaya çalışıyor. Ben geri adım atmadım görünce yapmacık bir gülümsemeyle geçiştiriyorum. Bayramda düğünde benle konuşmaya çalışıyor. Bana sebepsiz düşman gibi davrandığı dönemde çok kötü olmuştum. Bir neden vardı da küstü desem şimdi niye benle samimiyet kurma derdinde, bir neden yoktu da küstüyse yine bu insandan hayır gelmez diyorum. Ne yapmaya çalışıyor ? Hiç oralı olmamak daha mı iyi. Küsme durumundan önce samimiydik. O bana aşırı samimiyet çabalarına girince boşver geçmişi kin besleme diyorlar. Ortada bir dengesizlik var
Kimse ile fazla samimi olmayın,hiç sevmem boyle gelgitleri, hıc ugrasamam, kendi haline bırakın siz deYakın bir akrabamız ortada sebep yokken küstü. Yani benim bildiğim kadarıyla yoktu. Beni her gördüğü yerde suratını asıyordu. Bir müddet böyle devam etti. Bende hiç oralı olmadım. Şimdi de benle canciğermiş gibi davranışlar sergilemeye çalışıyor. Bir yemek yapınca bana yolluyor. Halimi hatrımı içten şekilde sormaya çalışıyor. Ben geri adım atmadım görünce yapmacık bir gülümsemeyle geçiştiriyorum. Bayramda düğünde benle konuşmaya çalışıyor. Bana sebepsiz düşman gibi davrandığı dönemde çok kötü olmuştum. Bir neden vardı da küstü desem şimdi niye benle samimiyet kurma derdinde, bir neden yoktu da küstüyse yine bu insandan hayır gelmez diyorum. Ne yapmaya çalışıyor ? Hiç oralı olmamak daha mı iyi. Küsme durumundan önce samimiydik. O bana aşırı samimiyet çabalarına girince boşver geçmişi kin besleme diyorlar. Ortada bir dengesizlik var
Dengesiz insanlar la mesafeli olunuz . Heleki akrabaysa. Aşırı samimiyete da gerek yokYakın bir akrabamız ortada sebep yokken küstü. Yani benim bildiğim kadarıyla yoktu. Beni her gördüğü yerde suratını asıyordu. Bir müddet böyle devam etti. Bende hiç oralı olmadım. Şimdi de benle canciğermiş gibi davranışlar sergilemeye çalışıyor. Bir yemek yapınca bana yolluyor. Halimi hatrımı içten şekilde sormaya çalışıyor. Ben geri adım atmadım görünce yapmacık bir gülümsemeyle geçiştiriyorum. Bayramda düğünde benle konuşmaya çalışıyor. Bana sebepsiz düşman gibi davrandığı dönemde çok kötü olmuştum. Bir neden vardı da küstü desem şimdi niye benle samimiyet kurma derdinde, bir neden yoktu da küstüyse yine bu insandan hayır gelmez diyorum. Ne yapmaya çalışıyor ? Hiç oralı olmamak daha mı iyi. Küsme durumundan önce samimiydik. O bana aşırı samimiyet çabalarına girince boşver geçmişi kin besleme diyorlar. Ortada bir dengesizlik var
Ahanda bizdede var böyle bir tip dört mevsim 1 günde yaşıyor gözlemlediğim temel sebep kıskançlıkYakın bir akrabamız ortada sebep yokken küstü. Yani benim bildiğim kadarıyla yoktu. Beni her gördüğü yerde suratını asıyordu. Bir müddet böyle devam etti. Bende hiç oralı olmadım. Şimdi de benle canciğermiş gibi davranışlar sergilemeye çalışıyor. Bir yemek yapınca bana yolluyor. Halimi hatrımı içten şekilde sormaya çalışıyor. Ben geri adım atmadım görünce yapmacık bir gülümsemeyle geçiştiriyorum. Bayramda düğünde benle konuşmaya çalışıyor. Bana sebepsiz düşman gibi davrandığı dönemde çok kötü olmuştum. Bir neden vardı da küstü desem şimdi niye benle samimiyet kurma derdinde, bir neden yoktu da küstüyse yine bu insandan hayır gelmez diyorum. Ne yapmaya çalışıyor ? Hiç oralı olmamak daha mı iyi. Küsme durumundan önce samimiydik. O bana aşırı samimiyet çabalarına girince boşver geçmişi kin besleme diyorlar. Ortada bir dengesizlik var
Belliki senle bir derdi varmış, e sen tınlamayınca havası inmiş, fazla etrafında dolandırma derim...Yakın bir akrabamız ortada sebep yokken küstü. Yani benim bildiğim kadarıyla yoktu. Beni her gördüğü yerde suratını asıyordu. Bir müddet böyle devam etti. Bende hiç oralı olmadım. Şimdi de benle canciğermiş gibi davranışlar sergilemeye çalışıyor. Bir yemek yapınca bana yolluyor. Halimi hatrımı içten şekilde sormaya çalışıyor. Ben geri adım atmadım görünce yapmacık bir gülümsemeyle geçiştiriyorum. Bayramda düğünde benle konuşmaya çalışıyor. Bana sebepsiz düşman gibi davrandığı dönemde çok kötü olmuştum. Bir neden vardı da küstü desem şimdi niye benle samimiyet kurma derdinde, bir neden yoktu da küstüyse yine bu insandan hayır gelmez diyorum. Ne yapmaya çalışıyor ? Hiç oralı olmamak daha mı iyi. Küsme durumundan önce samimiydik. O bana aşırı samimiyet çabalarına girince boşver geçmişi kin besleme diyorlar. Ortada bir dengesizlik var
Ahahahah bu bana kuzenimi hatırlattı. Kendisi ilçede yaşıyor oradan merkeze gelip işi düştüğünde canım kuzenim bebeğim oluyor geir döneceği zaman 1 yıl boyunca asla iletişim kurmuyor arasam da soğuk davranıyor sonra tekrar merkeze gelip bizde bi yıl kalmak istediğini söylüyor böyle aşkından ölüyor gibi davranıp dersane işi bitince tekrar muhabbeti kesiyor asdfgh. Gülüyorum ama sinir bozucu gerçekten bunu 3 kez yaptı 4. ye izin vermedim direk kestim muhabbeti hayır bir şeye alınıyorsan bile bunu söylersin ha söylemiyorsan gelmezsin bu kadar basit. Ergen ergen hareketler işte. Ayrıca bu kin beslemek değil kin çok ayrı bi şey. Ben mesela 3 kez görmezden gelip sırf kuzenim diye beraber vakit geçirirken güzel vakit geçiriyoruz hatrına kabul etmişsem bunun adı kin değil enayilik oluyormuşYakın bir akrabamız ortada sebep yokken küstü. Yani benim bildiğim kadarıyla yoktu. Beni her gördüğü yerde suratını asıyordu. Bir müddet böyle devam etti. Bende hiç oralı olmadım. Şimdi de benle canciğermiş gibi davranışlar sergilemeye çalışıyor. Bir yemek yapınca bana yolluyor. Halimi hatrımı içten şekilde sormaya çalışıyor. Ben geri adım atmadım görünce yapmacık bir gülümsemeyle geçiştiriyorum. Bayramda düğünde benle konuşmaya çalışıyor. Bana sebepsiz düşman gibi davrandığı dönemde çok kötü olmuştum. Bir neden vardı da küstü desem şimdi niye benle samimiyet kurma derdinde, bir neden yoktu da küstüyse yine bu insandan hayır gelmez diyorum. Ne yapmaya çalışıyor ? Hiç oralı olmamak daha mı iyi. Küsme durumundan önce samimiydik. O bana aşırı samimiyet çabalarına girince boşver geçmişi kin besleme diyorlar. Ortada bir dengesizlik var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?