- 7 Ağustos 2011
- 14.264
- 14.665
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Merhaba bayanlar fark ettim ki kendi saç rengim boyalı olandan daha çok yakışıyor bna şuan saç rengim karamel gibi birşey güzel bir renk ama ben kendi saçlarımı geri istiyorum bir daha da oyadır falandır bulaşmayı hiç düşünmüyorum . Kendi saç rengime dönmek için ne yaapacağım bana yardım edin lütfen ?
Kendi saç rengime benzeyen boya alıp boyasam olur mu yada boyamadan kendi sçlarıma geri dönemez miyimm ?
Kendi saç rengime benzeyen boya alıp boyasam güzel olur mu ki ? Ya yine kötü olursa bu seferde kendi saçlarımdan koyu olursa çok üzülürüm çünkü benim kendi saçlarım öyle koyu renk değildi açık kestaneydi .
Ne yapmam lazım ? Şuanki saç rengim bu
Kendi saç rengimde bu asıl istediğim renkde bu yani kendi saçlarım hanig boyayı almam lazım kendi saç rengim için ?
Kendi saç rengime benzeyen boya alıp boyasam olur mu yada boyamadan kendi sçlarıma geri dönemez miyimm ?
Kendi saç rengime benzeyen boya alıp boyasam güzel olur mu ki ? Ya yine kötü olursa bu seferde kendi saçlarımdan koyu olursa çok üzülürüm çünkü benim kendi saçlarım öyle koyu renk değildi açık kestaneydi .
Ne yapmam lazım ?
Kendi saç rengimde bu asıl istediğim renkde bu yani kendi saçlarım hanig boyayı almam lazım kendi saç rengim için ?