Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk kendi saçından peruk yaptırmak

mavilik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2013
58
1
96
İzmir
meraba kızlar malesef meme kanserine yakalandım ve 1-2 hafta içinde kemoterapi göreceğim kemoterapi başlamadan kendi saçımdan peruk yaptırmayı düşünüyorum istanbul fatihte veya tekirdağda peruk yapan bir yer bilenler veya bu konuda tavsiye verebilecek arkadaşlar var mıydı?

meraba kızlar malesef meme kanserine yakalandım ve 1-2 hafta içinde kemoterapi göreceğim kemoterapi başlamadan kendi saçımdan peruk yaptırmayı düşünüyorum istanbul fatihte veya tekirdağda peruk yapan bir yer bilenler veya bu konuda tavsiye verebilecek arkadaşlar var mıydı?

Canım hiç bi bilgim yok ama çooook geçmiş olsun inşallah sağlıgna kavuşursun. Google dan bakarsan bulabilirsin

çok teşekkürler:)net bir şey bulamadım ya da bulduğum hazır peruklar oluyor deneyimi olan birileri olursa daha kolay olur dedim

Benmde annemin perukları vardı küçükken hep takardım kadiköyde sultan peruk var eger bu tarafa gecersen bakabilirsin en doğal duranları al kahküllüler genelde pek belli olmuyo :) hatta alırken pazarlık yap iki tane al degişik değişik takarsın morelinin yüksek olması lazım sonuçta :)

Çok geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun. Keşke Ankara'da olsaydın da yardımcı olabilseydim sana :(((

avolonod ankarada nerde yapılıyor acaba veya nerede iyi peruk bulabilirim, benim de görümcem kemoterapi görüyor, pankreas kanseri:( saçı döküldü ve morali bozuldu, peruk almayı düşünüyoruz, kendi saçı da varmış sakladığı ama peruk yaptırmaya yeter mi bilmiyom

Back
X