Herkese merhaba düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Şöyle anlatayım. Babam emekli aylık 2.000 tl geliri var. Annem de işe gireli 2 ay oluyor...
Babam hesabını kitabını bilemediği için sürekli batıyor, 5 yıl önce borçlar yüzünden ev satıldı.
Her zaman hesapsız kitapsız çok harcayan biri kredi kartlarına borcu var ve izini bulmasınlar diye kaçıyor.
Ev kirası, elektrik su aboneliğini istememe rağmen zorla üzerime yapıldı. Ev kirasını zar zor ödüyor zaten. Geçmişe yönelik birikmiş elektrik borcu var ve onu ödemiyor. hakkımda kaçak elektrik kullanmaktan işlem yapılabilir son gelen faturada öyle yazıyor. Ben bu tarz şeylere çok dikkat ederim sorumlu birisiyim.
Adamın bunlar hiç umru değil çoook rahat. Olan bana olacak Kpss hazırlanıyorum kaçaktan ceza verilirse memur olamam. Zaten adama tahammül edemiyorum. Aynı evde yaşamak istemiyorum. Kpss kazınıp evden kurtulmak istiyordum...
Annem elektrik faturasını kredi kartı ile taksit yapacak ama ben üzerime hiçbir şey olsun istemiyorum. Çünkü sorumsuz bir insan kendini yaktı zaten beni de yakacak..
Şunuda ekleyim benim hiçbir masrafım yok. Kardeşime pahalı telefon ve laptop alındı. ben hariç yatak odalarında klimaları var, yazın püfür püfür uyuyorlar. Ben masraf olmasın diye klima istemedim ve sıcakta uyuyamıyorum. Bunların rahatlığının bedelini bana ödetecekler. Bu evden kurtulmamın tek şansı KPSS fakat bu gidişle bana kazık atacaklar...