kendi sütümden yoğurt yapamıyorum:(

annebanamasalanlat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
44
1
86
Van
kendi sütünden yoğurt yapan var mı acaba? internetten bakıp da yaptım 50cc ye 1 çay kaşığı yoğurt koydum fakat olmamış.normal sütten yoğurdu baya güzel tutturan biriyim ama bunu tutturamadım.sizler nasıl yapıyorsunuz?:44::44::44:

bizim doktorumuz pastorize sütten mayala illa mayalayacaksan ama çok gerekli değil dedi.bende 1 yaş öncesi inek sütü yasak değil mi dedim süt başka yoğurt başka dedi.hatta başka topikde okuduguma göre karı kıca çocuk doktoru bebeklerine doğal yoğurt yazan hazır yoğurttan veriyormuş.bence kendini çok kasmana gerek yok.nasıl mayalanacağı hakkında bi fikrim yok.anne sütü farklıdır mutlaka

Sıcaklığı az gelmiştir. Maşallah ne bol sütünüz var, yoğurt yapacak kadar oluyor demek. Daha da artsın inşallah.
sağolun.gün çerisinde ancak yetiyor sütüm bebeğim bazen gece 4-5 saat uyanmıyor o zaman kalkıp sağıyorum kendimi rahatlamak adına.sağmışken de değerlendireyim diyordum ama beceremedim
anne sütünden yoğurt:44:
neden şaşırdınız ki! anne sütünün adresi neresiyle yoğurdunun ki de orası:bebeğim...
ben zaten inek sütünden mayalayıp ek gıda olarak bebeğime bir kase veriyorum günlük.fakat bazen kendimi sağdığımda bebeğim sağdığım sütü içmiyor dökmek zorunda kalıyordum yoğurdunu deneyeyim belki yer dedim onu da yapamadım

canım ben yoğurda daha geçmedim ama geçen ay dr söylemiştim anne sütünden yapmayı düşünüyorum yoğurdu die bana peki biliyormusun nasıl yapıcağını normal süt gibi tutmaz 1 kaşık biberon maması ekliyceksin içine demişti...

canım teşekkür ederim.bu sıralar sağamıyorum kendimi bebeğim geceleri neredeyse saatte bir uyanıyor.ama sağdığımda mama eklemeyi de denerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…