Kendi takılarımızı paylaşalımmı?

85ophelia85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
4.168
326
123
Hanımlar, ben çok takı meraklısıyım, özellikle başkalarının takılarına çok dikat ediyorum

Burda Takilarimizi paylaşalımmı?

yada en azsindan en beyendiginiz takınızı? :)

Eklentiler

• $Screenshot_2013-04-29-12-23-08.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 158
  • $20130419_193813.webp
    67,4 KB · Görüntüleme: 189
  • $20130419_193901.webp
    62,7 KB · Görüntüleme: 174
Buna benzer bir konu olduğunu fark ettim. .Ama orayada bir senedir kimse uğramışNeyse bari ben koyayım, siz yine zadece bakıp, kaçın olurmuBana hiç fikir yada yeni bir tarz yaratmayın

Eklentiler

• $20130501_230059.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 185
  • $20130501_230518.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 170
  • $20130501_225423.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 158
  • $20130501_224621.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 195
  • $20130501_224324.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 193
Bu arada bu takıların çoğunu 10 yıldır beri kullanıyorum ve uzun bir sürede dikkatlı kulanip, saklamayı düşünüyorum:))

Eklentiler

• $20130501_230846.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 153
  • $20130501_230902.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 156
Emek verip çekmişsin eklemişsin ama bu takıların bi kaç tanesi haricinde çoğu "bana" göre çok demode...
Şimdi yeni çıkan takı modelleri çok güzel... Biraz değişiklik bence iyi olur...

Emek verip çekmişsin eklemişsin ama bu takıların bi kaç tanesi haricinde çoğu "bana" göre çok demode...
Şimdi yeni çıkan takı modelleri çok güzel... Biraz değişiklik bence iyi olur...

Hangi yeni çıkan modeller canım?
Resmini koya bilirmisin? Çok Merak ettim senin tarzını

bakmısken cevap vermeden gecmeyim dedim.Beğenip takıyorsanız,bundan zevk alıyorsanız ne mutlu size.Benim hiç tarzım değil bu kadar boncuklu kalabalık takılar takmak.Belki hevesimi fazlasıyla aldıgım ıcındır.Böyle sahte takılarımı verılecek kıyafetlerın ıcıne koyup dagıttım.Sadece 3-5 tane hatırası olan ya da sevdiklerimin el emeğiyle yaptıkları parçalar kaldı.Mümkün oldugunca sade ve sık oldugunu düşündüğüm gercek takıları kullanmayı tercih ediyorum artık.Benim tercihim değiller artık ama size ıyı gunlerde kullanmanızı dilerim.

Teşekkürler canım:)
Ben takı kullanmasını seviyorum, aralarından bir çoğunu henüz hiç kullanamadığım bile var,
Ve henüz pek hevesimi aldığımı söyleyemem, aralarında bir kaç parçayida kendim yaptım:)

Altın ve ya sahte olmayan takılarıda zaten günlük kullanılmıyor. .
Binyamin gibi bende belki, geri dönüş yaşıyorumdur

ben etnik takılarını çok beğendim. üşenmezsem beğendiklerimi işaretleyip geri koyacağım. :)

Hanımlar, ben çok takı meraklısıyım, özellikle başkalarının takılarına çok dikat ediyorum

Burda Takilarimizi paylaşalımmı?

yada en azsindan en beyendiginiz takınızı? :)

takı zevk meselesidir, zevkine karışmam ama takılarını özenle saklayıp muhafaza etmen gerçekten çok hoş tebrik ederim.
konunun başlığına uygun olarak ben de birkaç foto paylaşacam yorumlarınızı bekliyorum. Ben de biraz daha hafif takılar tercih ediyorum
:

Son düzenleme:
Yorumun ve fikrin için teşekkür ederim.

Paylaştıkların çok zarif seçimler, ama özelikle ilk resimdeki takının tam olarak ne oldugunu merak ettim. .
Farklı ama, aynı simboleri taşiyan bir şey olmalı sanırım. .?:)

Merhaba kızlar, ben de takı ve mücevheratla inanılmaz ilgiliyim. Geçen sevgililer gününde güzel bir takım olmadığı için çok şikayet ediyoduum. Sonra sevgilim bana bir takı aldı ve aldığı yeri de söyledi. Bundan sonra hep oradan alışveriş yapıyorum. Başka internet satış sitelerinde vazgeçtim ve sizinle de paylaşayım istedim.
! İyi alışverişler kızlarrrr, sonra aldıklarımı da atarım..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…