kendi yaptığım bebek şekerlerim ..

giznur

GİZem ve ELvin'İN ANnesi
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2008
2.034
4
116
48
Diğer
arkadaşlar kendi emeğimle amotörce bişeyler yapmaya çalıştım .. bilmiyorum becerebildimmi.. ama çok severek yaptım .. sizlerle paylaşmak istedim.umarım beğenirsiniz ya..

MAKROME İPİNDEN ÖRDÜĞÜM PATİKLİ BEBEK ŞEKERLERİM .:ecrin_bebek:

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

BEBEK ŞEKERİ SEPETİM..hihoyyyt

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

KENDİ UYDURDUĞUM KAPI SÜSÜM..delikafadulden

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

sekerım mütevazisin bunlarmı amatörr süpperrrr yaaaaaaaaa delımısın bayıldımmmmm bebeısım olunca bana yapp lutfen

sekerım mütevazisin bunlarmı amatörr süpperrrr yaaaaaaaaa delımısın bayıldımmmmm bebeısım olunca bana yapp lutfen

canım benim ya teşekkür ederim ..valla her gece oturup tek tek ördüm.. ama çok zevkliydi.. 60 adet yaptım ..:lepi:
yeterki senin bebişin olsun canım kısmetse yaparım neden olmasın .. Şeniz

ay cok saol cnm ben daha niaşnlıyım ewlencezde bebek olcakdaa off ya cok sewıyom ben bebeklerrııııı

BUNLARI KOYMADAN DURAMADIM ..sırnaşık şey
BUDA BEBİŞİME MAKROMEDEN ÖRDÜĞÜM CONVERS AYAKKABIM..
Henüz birini bitirmedim tekini koyabildim..

[/URL][/IMG]

BUDA KARTON KUTUYU KUMAŞLA KAPLAYIP SÜSLEDİĞİM IVIR ZIVIR KUTUSU.. BEBĞİN KREMLERİ PUDRASI ISLAK MENDİLİ GİBİ ŞEYLERİNİ KOYMAK İÇİN BAYAĞI İŞİME YARAYACAĞINI DÜŞÜNEREK YAPTIM .

[/URL][/IMG]

giznur çok güzel olmuşlar ellerine sağlık

teşekkür ederim canım ..:asigim:

d£ru$;5852792 .!.:
giznurcum yaptıklarına bayıldım ellerine sağlık bişey rica edicem bu conversin yapımı yazar mısın şimdiden teşekkürler

canım makrome ipinden ördüm ben .tam ayakkabı gibi oluyo.. önce 20 zincir çekip üzerine düz trabzan (18 ) örüyosun . . 3 kez dolanıyosun etrafını ve conversin alt tabanını oluşturuyosun ..iki ucunun dönüş yerlerinde bir yere iki kez trabzan yapıyosun ki çok aralıklı olmasın .. 5. sırada kırmızı iple sık iğne örerek devam edip sonraki sırayı beyaz sık iğne örüyosun .ayakkabının ön kısmı için de 15 ini devam edip diğer taraflarını örmüyosun böylece ön dili oluşuyo..ben 7 sıra ördüm bu uzunluk yetiyo..
sonra conversin ön dili oluşunca kenarından siyahla dolanıp etrafını oluşturuyosun işte beyaz dilinin boyunca kenarlarından birer keserek örüyorum .. bu kısmı bağcık oluşturacak çünkü..aynı boyda olunca kesiyosun ve son sıra yine kırmızı ile sık iğne örüyosun .. bilmiyorum anlatabildimmi. senin için bitmemiş olanın resmini koyuyorum . anlamadığın yer olursa tekrar anlatırım canım ..
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
ellerine emegine saglik canim masallah harikasin cok güzel hepside bayildim inan
allahim saglikla sihatle bebegini kucagina almayi nasip eder insallah
ya buarada o bebek sekeri patiklerini nasil yaptin yazarmisin canim cok ilgimi cekdi bende kizimda dantelden tig isiyle yaptim sekerlerini ama bu patiklerde cok hosuma gitdi ikincide böyle bisey düsünüyorum allahim nasip ederse

harikasın giznurcum, hepsi birbirinden guzel olmuş. sçyleyecek laf kalmamış
sağlıkla sıhatle gelsin bebişin, huzur mutluluk bereket getirsin evinize

amin canım teşekkür ederim .bebek şekerlerini makrome ipindenördüm canım şişle 31 ilmek alıp normal patik gibi ördüm..yani büyük bebek patiklerinin miniklerini yapıosun . sonra diktim içini doldurdum .. işte böyle oluyo.:lepi:
Allah inşallah ikinci bebeğini nasip eder .. :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

hepsı Çok Şeker ve Çok gÜzel ama ben Şekerlere bıttım Çok gÜzel ve Çok yaratıcı bır zeka maŞallah emeĞıne saĞlık........

bende oğluma yapmıştım çok zevkli oluyor.seninkilerde süper olmuş ellerine sağlık annesi..sağlıkla gelsin kuzun..

harikaa hepsii çok güzel özenerek sevgini katarak hazırlamışın ellerine sağlık...

hepsİ Çok Şeker ve Çok gÜzel ama ben Şekerlere bİttİm Çok gÜzel ve Çok yaratıcı bİr zeka maŞallah emeĞİne saĞlık........

teşekkürler canım ..gerçekten kendi fikrimden yarattığım bişey .. hiç bi yerden kopya yok sırnaşık şey

giznurum bayıldım tek kelimeylekaydirigubbakcemile5
sende ne yetenekler varmış böylee yaa maşalah
bebek şekerlerin süper hele kapı süsün harika:lepi:
çok mütevazisin bence kesinlikle bi profesyonelin elinden çıkmış gibi duruyolar:asigim:
düğme, sökük gibi hiç bişeyi dikmeyi sevmeyen ve beceremeyen biri olarak şunu söyleyim sen harikasın:1hug:ŞenizŞenizŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…