kendi yaptığım duvar stickerı...nasıl olmuş sizce..

kusura bakma canım ya görmedim gerçekten

evet dediğime benziyor ama yalanda söylemeyeyim...etiket gibi arkasında kağıdı var..kendisi yırtılmayan naylon örtüler gibi...müsait bi zamanda resmini çeker koyarım canım

maşallah canım ne yaratıcısın ben çöp adamaçizemiyorum sen duvar sticleri yapıosun valla taktir ettim

maşallah canım ne yaratıcısın ben çöp adamaçizemiyorum sen duvar sticleri yapıosun valla taktir ettim

estağfirullah canım ya..o ne demek öyle..valla yapımı çok kolay..kendim çizmedimki bende kopya kağıdını yatırdım yaptım..sende yapabilirsin..keserken korktum sadece.bir iki yerde hata var yakından bakarsanız ama çok belli olmuyor..

harika olmuuşşşşş superrr kaydirigubbakcemile5
ama bu yapışkanlı folyo nedır onu anlamadım mafoldumben

arkadaşlar böyle bişey işte...yapı marketlerde çok rahatlıkla bulursunuz...şu salı pazarı gibi herşeyin satıldığı yerlerde de gördüm hep...
hadi bakalım başlayın kolay gelsin a.s.

şurdaki hatınları walla bi şirkete soksak yeminle iki yılda dünya devi oluruz beaa maşallah hatunlar size bu imkansızlıkta bu yaratıcılık brawo...hemen kopya çekicem...

Çok güzel olmuş da, elle şekil verildiği çok belli senin de dediğin gibi, yani kenarları tam anlamı ile düzgün kesilmemiş, şekil verme olayına bir çözüm olursa süper olur..

Çok güzel olmuş da, elle şekil verildiği çok belli senin de dediğin gibi, yani kenarları tam anlamı ile düzgün kesilmemiş, şekil verme olayına bir çözüm olursa süper olur..

dimi yaa hele büyük parçada belli ama büyük olduğu için hiç ara vermeden kesemiyorsun..sorun orda çıkıyor zatenbenneyaptımki

aa süper olmuş , ellerine sağlık canım
süpersin ye ne pratik düşünmüşsün
kardeşim hazır almıştı ,annecimin evisinde salona yapıştırdık, cidden çok şık duruyorlar
senin yaptığında şık olmuş güle güle kullan

kızlar bildiiniz bi yerlerde tabela yapanlar varsa istediğiniz renkte alabilirsiniz

hatta orada bilgsayarlı sistemlerinden kestirtebilirsini

bende tşınıcam yeni eve reklamcılardan kestirticem

masallah canim bayildim süpersin ellerine saglik
kendinede haksizlik etme
ilk denemen olsada fikirde harika
modelde harika
sonucda el emegi olan hersey cok güzeldir
duvardada cok hos durmus inanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…