kendi yaptığım duvar stickerı...nasıl olmuş sizce..

en sonunda folyo buldum ve stickerlarımı yaptım. yalnız elimde kopya kağıdı veya kalıp olmadığı için bende irili ufaklı tabaklarla şekiller yaptım, sizce nasıl? bu konuyu açtığın için ve öğretttiğin için çok teşekkür ederim ohcanımadeysi

Son düzenleme:
sizce hole mi yapayım yoksa mutfağa mı???...
eşim 2 yerde olsun bi 3. olmasın evi boğabilir dedi..
o yüzden yatak odasına yapmaktan vazgeçtim..

vayyyy kahvekolik harika canım....çalacağım modeli haberin olsun:))))))))

tişkür ederim o öğretenin harikalığı kaydirigubbakcemile5 çal tabi aşkolsun bende netten bulduğum modellerden yola çıkarak uydurdum işte bişeyler

süper olmuş kahvekolik ellerıne saglık
tşkler canım sırnaşık şey

sizce hole mi yapayım yoksa mutfağa mı???...
eşim 2 yerde olsun bi 3. olmasın evi boğabilir dedi..
o yüzden yatak odasına yapmaktan vazgeçtim..

benim de bi yatak odası kaldı, kendimi alamadım. seçim yapmak gerekirse hole yap bence çünkü ilk görünen yer orası yerimseniben

Aaaaaaaaa süper olmuş vallahi çok zekisin.Bende kalıp yapıp duvarı boyamak istiyorum bir fikrin varsa bbenim posta yazar mısın?CADIARZU

yapıskanlı folyo su mtfal dolaplarına yapıstırdıklarınıza benzıyor sıyah var mıdır bılmem ama su 1mılyoncu dıye gecen yerlerde metresı 1tl oluyor

desen desen stıcker yazın googleye bır suru cıkıyor bakarsınız eger bende bulabılırsem yapıskanlı kagıttan yapıcam

valla süper fikir. bende oğlanın odasına basketbolcu stickeri arıyordum, böylesi hem daha ucuza gelecek, hemde istediğim resmi yapabileceğim teşekkürlerr.

zeki hatunun hali başka kaydirigubbakcemile3 şu stickerlara hayranlıkla bakıyorum da hiç aklıma gelmemişti böyle bi fikir -tatlicadiarzu-
çok güzel olmuş yapıcam ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…