Kendi yaptığım duvar stickerlarım

eline sağlık güzel olmuş canım
peki seninkiler nasıl desenli olmuş canım parlak parlak
bende çok çicek modelleri var kalıp olarak yani ben de yapmış olsam
bu yapışkalnı şeyler renk renk peki nasıl bir çiceğe renk vereceğim zaman nasıl yapabilirim

resimlerini paylaşırmısın canım

yapışkanlı kagıda çizip kestim ve sonuç hihoyyyt

canım şimdi bunları duvara yapıştırdık ve diyelim misafir çocugu veya kendi çocugumuz hasar verdi ve yerinden söküp atmamız gerek duvarın boyasına zarar verirmi yani duvar soyulurmu

canım çiçeklerin parlak durmasının sebebi kagıdından kırtasiyeden aldım eğer iyi bir kırtasiye yani hediyelik eşya kagıtları satanda bir yer olursa bulabilirsin

canım şimdi bunları duvara yapıştırdık ve diyelim misafir çocugu veya kendi çocugumuz hasar verdi ve yerinden söküp atmamız gerek duvarın boyasına zarar verirmi yani duvar soyulurmu

canım duvar boyana bağlı plastik silikonlu boyadan rahatca cıkabilir ama eğer cok sert bir şekilde çekilirse boya biraz sökülebilir ama biraz sökülen yere başka bir sticker yapabilirsin bu arada bir metrenin yukarısında bir yere yapıştırısan hem hoş durur hemde zarar görmez teşekkürler

ilginize teşekkür ederim arkadaşlar aslında yapımı çok kolay benim bir saaatimi aldı hepsi

yahu profilinde modelist yazıyor tabi yaparsın becerikli hatun
çok şıklar ben çok seviyorum stickerları
ama böyle yapışkanlı folyo olduğunu ilk kez duyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…