Kendi yaptıgım oyun halısı ve kızım

çok iyi düşünmüşsün güzelde olmuş aldıkta kaç gün yattı sanki içinde doğru düzgün bi ay oynamadı bile sen ne güzel kendin yapmışsın en güzeli bu bence almayı düşünen anneler hiç almasın böyle bişey yapabilirler kendileri hem minderi daha rahat görünüyo

çok iyi düşünmüşsün güzelde olmuş aldıkta kaç gün yattı sanki içinde doğru düzgün bi ay oynamadı bile sen ne güzel kendin yapmışsın en güzeli bu bence almayı düşünen anneler hiç almasın böyle bişey yapabilirler kendileri hem minderi daha rahat görünüyo

ellerine sağlık gerçekten uğraştığına deymiş:)

Maşallah çok hünerlisiniz.Hiç öyle becerilerim yoktur:utangac:

hamarat seni...eline sağlık çok ii yapmışsın:)))

cok güzel olmus canim hazir gibi masallah eline saglik.
saolun canlarım valla minderi okadar rahatki yanına griyom belime bi iyi geldi yüğn içi boydan boya bide ohh diyom bebek olmak varmış dünyada keyfini biliyo:)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Çok güzel olmuş arkadaşım benim bebeğin doğmasına daha çok var ama bende o kadar para vermektense kendim yaparım diye düşünmüştüm o boru koyduğun yerede ben hülolop alıcam 2 tane..1 tane ortadan bölündüğünde kısa kalır o yüzden 2 tane alıp yarıyı geçirdikten sonra kesip önceden diktiğim kumaşlara geçireceğim :)

Çok güzel olmuş arkadaşım benim bebeğin doğmasına daha çok var ama bende o kadar para vermektense kendim yaparım diye düşünmüştüm o boru koyduğun yerede ben hülolop alıcam 2 tane..1 tane ortadan bölündüğünde kısa kalır o yüzden 2 tane alıp yarıyı geçirdikten sonra kesip önceden diktiğim kumaşlara geçireceğim :)

evet xcnm dah mantıklı çünkü bu borular çok sert şimdiden kuzun gülegüle kullansın hayırlı dogumlar cnm bnmopuyorumnanaktan

süpersin arkadaşım ben dünya para verdim ama cadı kızım yüzüne bile bakmıyo

canım cok güzel olmuş fakat 3 mt.lik boruyu nasıl hallettin onu anlamadım:)
birde ortasına yukarıya ne bırakıp boruyu orta dan halletin

cnm 3metrelik boruyu ikiye kestim egerek kumaşım içine geçirdim diktim sonra kumaşın uçlarını borudan çıkcak şekilde bıreaktım ouçları minderin kenarına diktim 4tarafada iki kenara bir boru iki kenara bir bou ortasını iple bagladımki borular dengesiz olmasın die

Back
X