Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bunlar da arkadaşımın 3 yaşına giren oğlu için benim tasarımım, hoş heryerde var, çok değişik değil ama olsun arkadaşımla beraber yaptık ayıcık, çiçek, çam ağacı, tavşan, kalp ve kelebek yaptık bunlar da son halleri, dağıtıma hazır
allahım füs sen bu gidişle 10 sene sonra derya baykal'ın tahtını sallarsın sengözlerimebaksanab vallahi inanılmaz güzel olmuş nasıl yaptınız ya müthiş bişey kıskandım bende yapıcam yiğenim doğunca
Canım,blogunda gördüğümde çok beğenmiştim..Eminim tadlarıda nefistir,aslında tarifinide yaz da..ileride çok lazım olucak..kreşlerde kutlanan doğumgünlerinde..
bunlar da arkadaşımın 3 yaşına giren oğlu için benim tasarımım, hoş heryerde var, çok değişik değil ama olsun arkadaşımla beraber yaptık ayıcık, çiçek, çam ağacı, tavşan, kalp ve kelebek yaptık bunlar da son halleri, dağıtıma hazır