Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha 5 dk olmadı karneleri yazalıııııııııı hem ben evi tamamlamaya çalışıyorum biliyorsun bebişle birlikte taşındım şimdi özel birşeyler yapmaya çalışıyorum tabi bununda yanında bebek odası olacak ona bir sürü şey yapılacak ama yaptıklarımı sana söz buraya ekliycem söz veriyorum canım benimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Şemaları netten bakıp yapıyorum genelde yada bir arkadaşımda beğendiysem onun dışında belirli bir yer yok canım ilk teknikleri zaten hocalardan öğreniyorum sonrası kendiliğinden geliyor öyle özledimki bu işlerle uğraşmayı anlatamam ama az kaldı şimdide iyiyim çok şükür devam edebilirim..Bakan gözlerine sağlık a.s. a.s.opuyorumnanaktan
tatlım hepsi çok güzel olmuş ellerine sağlık... senden bir ricam inci kemerinle uyumlu bir kıyafetini giyip resim koyarsan sevinirim ona göre bende kendime yapacağım ama neyle konbine ederim bulamadığımdan yardım istedim...
yok abi yok bu Allah vergisi çok güzeller emeğine sağlık ama kıskandım yaa ben neden böyle yapamıyorum ben en fazla yanyana boncuk dizerimmafoldumben
böyle çeşit çeşit,kıyafetine göre takı kullananlara çok imrenirim gider alırım ama hiç kullanamam.takılar çok hoş ellerinize sağlık buyrunnnnnnnnn
yok abi yok bu Allah vergisi çok güzeller emeğine sağlık ama kıskandım yaa ben neden böyle yapamıyorum ben en fazla yanyana boncuk dizerimmafoldumben
oy oy maşallah nazlı ablama kasım annelrinin medarı iftiharısın sennopuyorumnanaktan eline emeğine sağlık bende deniycektim güya ama yok almiyimm bende nerde böylesii meziyett
hepsi çok güzel ellerine, emeğine sağlık opuyorumnanaktan