Kendi Yaptıklarım!!

en baştaki incili kemere hayran kaldım yaaa alkisalkisalkis
çok hoş çok zarif şeyler yapmışsın canımm
ellerine sağlıkkk a.s.

Daha 5 dk olmadı karneleri yazalıııııııııı hem ben evi tamamlamaya çalışıyorum biliyorsun bebişle birlikte taşındım şimdi özel birşeyler yapmaya çalışıyorum tabi bununda yanında bebek odası olacak ona bir sürü şey yapılacak ama yaptıklarımı sana söz buraya ekliycem söz veriyorum canım benimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Şemaları netten bakıp yapıyorum genelde yada bir arkadaşımda beğendiysem onun dışında belirli bir yer yok canım ilk teknikleri zaten hocalardan öğreniyorum sonrası kendiliğinden geliyor öyle özledimki bu işlerle uğraşmayı anlatamam ama az kaldı şimdide iyiyim çok şükür devam edebilirim..Bakan gözlerine sağlık a.s. a.s.opuyorumnanaktan

as1cEQe-M3-0030MzA5YnwwMjgzYmR8QWJpbiBTZW5pIEJla2xpeW9yIFlhJiMyODc7bXVy.gif

şimdiye kadar gördüğüm en güzel hamiş cetveliopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım maşşallah ellerine sağlık bunlar harika şeyler bayıldım inanki...
valla ben takı kursunada gittim ahşap boyamayada gttim birazda olsa anlayan biri olarak aşmışsın
kendini maşallah...bilhassa takılar muhteşem....:)))

yaa hanımlar bende takı yapmak istiyorum yaz geldi talep olur ufak bir tezgah açayım bu ara fazla para lazım yardımcı olurmusunuz bana özel mesaj yazarsanız sevinirim.

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar

a.s. a.s. a.s.

..Bakan gözlerinize sağlık..Gecemavisi sana nasıl yardımcı olabileceğimi anlayamadım canım takı yapabilme yeteneği hakkındamı yoksa farklı birşeymi?

Sardunyam pembiş pembiş yaptım tıckerı beğendiğine çok sevindim canım benim a.s.

tatlım hepsi çok güzel olmuş ellerine sağlık... senden bir ricam inci kemerinle uyumlu bir kıyafetini giyip resim koyarsan sevinirim ona göre bende kendime yapacağım ama neyle konbine ederim bulamadığımdan yardım istedim...

tatlım hepsi çok güzel olmuş ellerine sağlık... senden bir ricam inci kemerinle uyumlu bir kıyafetini giyip resim koyarsan sevinirim ona göre bende kendime yapacağım ama neyle konbine ederim bulamadığımdan yardım istedim...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Canım çok teşekkür ederim..Bunun için bayağı beklememiz gerekiyor bebiş 5 buçuk aylık sanırım incikemeri sadece göbişin üstünde tutabilirimkaydirigubbakcemile3 Ben normal zamanda kotlada taktım üzerine badyle siyah klasik elbiseylede ama hepsi uzun tek parça yada kemeri gösterebilecek nitelikte kıyafetler olduopuyorumnanaktan streç kotlarınla giymeni tavsiye ederim:asigim:

böyle çeşit çeşit,kıyafetine göre takı kullananlara çok imrenirim gider alırım ama hiç kullanamam.takılar çok hoş ellerinize sağlık buyrunnnnnnnnn

yok abi yok bu Allah vergisi çok güzeller emeğine sağlık ama kıskandım yaa ben neden böyle yapamıyorum ben en fazla yanyana boncuk dizerimmafoldumben

oy oy maşallah nazlı ablama kasım annelrinin medarı iftiharısın sennopuyorumnanaktan eline emeğine sağlık bende deniycektim güya ama yok almiyimm bende nerde böylesii meziyett

böyle çeşit çeşit,kıyafetine göre takı kullananlara çok imrenirim gider alırım ama hiç kullanamam.takılar çok hoş ellerinize sağlık buyrunnnnnnnnn

Çok teşekkür ederim inanın bende çok imrenirdim ama nasıl olduysa birgün ötesine geçmek istedim ve o gün bugün hep takı kullanırım..Resim öğretmenim kafama kafama vururdu fikirler uçuk resimler uçuk sen nasıl bu kadar sade olabilirsin..Hakikatten ona bakardım imrenirdim kaç yaş kadında kadın genç kızdanda güzel bakımlı şıkırşıkır neden olmasın kiii düşüncesi yavaş yavaş bende herşeyi değiştirdi..Bunlar yaptıklarımın bir kısmı birde aldıklarım var:)Bakan gözlerine sağlık cnm a.s.

yok abi yok bu Allah vergisi çok güzeller emeğine sağlık ama kıskandım yaa ben neden böyle yapamıyorum ben en fazla yanyana boncuk dizerimmafoldumben

Burcu cnm seninde bakan gözlerine sağlık boncuk işi azıcık sabır işi tenkileri öprenince yapabileceğinize inanıyorum ben belki netten yapmış olabilirim ama çevremde gösterdikten sonra kendine birşeyler yapıp takan çok oldu tavsiye ederim cnm a.s. a.s.

oy oy maşallah nazlı ablama kasım annelrinin medarı iftiharısın sennopuyorumnanaktan eline emeğine sağlık bende deniycektim güya ama yok almiyimm bende nerde böylesii meziyett

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan Destnam tatlı meleğim benim çok teşekkür ederim ablacım..Şimdi boş durunca neden sıkıldığımı anlıyorsun değilmi..Ama olsun bebişler için oturulurda durulurda :emir_bebek: opuyorumnanaktanSağlıkla kucaklarımıza alalım sen küçücüğe yapacaklarımı gör kaydirigubbakcemile5a.s.a.s.:asigim:Canımsın çok öperim Şeniz

hepsi çok güzel ellerine, emeğine sağlık opuyorumnanaktan

Çok teşekkür ederim Melekcim:kedi: opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Seninde bakan gözlerine sağlık canımŞeniz

hepsi çok güzel olmuş ellerine sağlık canım ama kutuya bayıldım çok güzel duruyor üzerindeki gül.. hadi bakalım daha bir sürü güzel şey yapıp eklersin inşallah ama doğumdan sonra şekercim :)

Back
X