Merhaba kızlar
Gene tatsız bir konu gene ben .
Bundan yaklaşık 1-2 ay önce benim 3 senelik ilişkim bitti .
2 sene önce yurtdışına gitmişti . O sırada ben eski bir arkadaşımla denk gelmiş ondan etkilenmiştim .
Döndükten sonra ilişkimi bitirmek istediğimi söyledim . Bitirdim o eski arkadaşımla sadece tek 1 gün 3 saat görüşüp kahve içtikten sonra asla olmayacağını , sevgilimi sevdiğimi bunun bir gaflet olduğunu düşünüp pişman olup geri dönmüştüm .
Dün gece 3 te beni aradı evinin önüne geliyorum in diye . İnmezdim ya indim işte . Bu olayı öğrenmiş .
Ama kim nasıl anlattıysa eli elime bile değmedi yemin ederim desemde inandıramadım . O.... dedi . Hakkım zehir zıkkım olsun dedi . Bana aldığı kolyeleri bileklikleri vermek istedim . İstemem git bozdur lazım olur mekanlarda hesap öderken falan dedi .Bağırdı çağırdı o saatte . Ağzımı açamadım . bir anlık bile olsa aldattım ben onu . Sonradan pişman oldum döndüm bu konuyu da kapattım .
Üstünden 2 sene geçti . Bu konu nasıl hortladı böyle .
2 3 gece kızkıza dışarı çıkmıştık onlara takmış kafayı nasıl gidersin diyor . Bitmişti biz ayrılmıştık falan dedim . Umudu vardı sanırım biz daha öncce çok ayrılıp barıştık .
Şimdi sorunun özü şu . Ben bu adama geri dönmek istemiyorum . Ama kaç senemi geçirdim . Üniversiteyi birlikte okuduk . Tam sona yaklaşırken ayrıldık . Bana ettiği hakaretler düğüm gibi boğazımda . Haksız değil ama bu kadarını haketmedim . Yemin ederim sadece 3 saat oturduk eli elime değmedi .
Kendimi açıklayabilir miyim ? Açıklamalı mıyım ? O kadar kötüyüm ki . Hiç uyumadım