Kendim ettim kendim buldum

sepetsepetyumurta

Bırakın Parlicaaam:)
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
1.414
30
643
Ankara
Merhaba kızlar
Gene tatsız bir konu gene ben .
Bundan yaklaşık 1-2 ay önce benim 3 senelik ilişkim bitti .
2 sene önce yurtdışına gitmişti . O sırada ben eski bir arkadaşımla denk gelmiş ondan etkilenmiştim .
Döndükten sonra ilişkimi bitirmek istediğimi söyledim . Bitirdim o eski arkadaşımla sadece tek 1 gün 3 saat görüşüp kahve içtikten sonra asla olmayacağını , sevgilimi sevdiğimi bunun bir gaflet olduğunu düşünüp pişman olup geri dönmüştüm .
Dün gece 3 te beni aradı evinin önüne geliyorum in diye . İnmezdim ya indim işte . Bu olayı öğrenmiş .
Ama kim nasıl anlattıysa eli elime bile değmedi yemin ederim desemde inandıramadım . O.... dedi . Hakkım zehir zıkkım olsun dedi . Bana aldığı kolyeleri bileklikleri vermek istedim . İstemem git bozdur lazım olur mekanlarda hesap öderken falan dedi .Bağırdı çağırdı o saatte . Ağzımı açamadım . bir anlık bile olsa aldattım ben onu . Sonradan pişman oldum döndüm bu konuyu da kapattım .
Üstünden 2 sene geçti . Bu konu nasıl hortladı böyle .
2 3 gece kızkıza dışarı çıkmıştık onlara takmış kafayı nasıl gidersin diyor . Bitmişti biz ayrılmıştık falan dedim . Umudu vardı sanırım biz daha öncce çok ayrılıp barıştık .
Şimdi sorunun özü şu . Ben bu adama geri dönmek istemiyorum . Ama kaç senemi geçirdim . Üniversiteyi birlikte okuduk . Tam sona yaklaşırken ayrıldık . Bana ettiği hakaretler düğüm gibi boğazımda . Haksız değil ama bu kadarını haketmedim . Yemin ederim sadece 3 saat oturduk eli elime değmedi .
Kendimi açıklayabilir miyim ? Açıklamalı mıyım ? O kadar kötüyüm ki . Hiç uyumadım

tekrar birleşseniz bile eskisi gibi olacağını düşünmüyorum bende en kötü dönemlerinizde sizin aklınıza onun söylediği laflar onunda aklına sizin bu durum gelir yani pek olmaz gibi geldi banada
biten bitmiş kalan sağlar bizimdir derim

Bana da artik dikis tutmaz gibi geldi..bundan sonraki gorusmeler ikiniz icinde yipratici olur gerek yok

ben olsam bende dinlemezdim
başkası için beni bırakman.. agır...
unutup yolunuza bakmaya bakın... sizi kötü hatırlıcaktır ama bunu kafanızda kurgulamayın.

Barısmak ıstemıyorum zaten. Boyle hatırlayacak olması uzucu . Gıdıp konussam o hıc olmaz

madem barışmak istemiyorsun, bitmiş gitmiş işte üstünde durma. açıklamışsın inanmamış, bu saatten sonra da inanmaz. nasıl hatırlamak isterse de öyle hatırlasın. açıklamaya çalıştıkça suçlu durumuna düşeceksin, çünkü ihanet ettiğine inanıyor.
sen ne kadar anlatırsan anlat, anlattıkların karşındakinin anlayabildiği kadardır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…