bu düzeltebilecegim bir sey mi pekiFarkında olmadan yaydığın enerji o şekilde çünkü. Sen farketmesen de dışarıdan böyle görünüyorsun demekki
bu düzeltebilecegim bir sey mi peki
çok tatlisiniz tesekkur ederiimBirkaç kişi birden fark ettiyse muhtemelen canını sıkan bir şeyler var ve bunu etrafına yansıtıyorsun. Şu an asıl sorun onların ne dediği değil, senin bir sorunun olması. Bir düşün bakalım ne olabilir. Yazabilirsin paylaşmak istersen.
ama ortada bir sorun yoksa eğer kendinizi sorunlu hissediyorsunuz bu seferNe güzel çevrende ki insanlar neyin var diye soruyorlar, bişeyin olmadığı halde.. Bana soran bile yok..
olabiliir belki yüzüme yansıyodur istemeden. çünkü gülüp eğleniyorum yine de bazen bu cümleleri duyuyorumBelki sizi üzen ve kendinize bile itiraf edemeyip bastırdığınız bir duygunuz vardır ancak mimik ve hareketlerinize yansıtıyorsunuzdur ister istemez. Ya da sadece surat şeklinizden dolayı bile olabilir. Mesela ben bir ara, eğer çevremdekilerle sohbet halinde değilsem veya yolda tek başıma yürümekteysem istemsiz bir şekilde kaşlarımı çatıyordum herkes sinirli olduğumu sanıp neye kızdın diye soruyordu. Kızgın falan değildim halbuki. Onlar söyleyince fark edip gevşetiyordum kaşlarımı. Strese bağlı istemsiz olabilir diye düşündüm. Hani bazı insanlar da çenelerini sıkarlar ya. Gittim botoks yaptırdım valla alnımı kıpırdatamadim bile 2 3 ay. Sonra o alışkanlığım kendiliğinden geçti, botoks çözülse bile kaş çatmamaya devam ettim. Yani belki siz de istemeden suratınızı asıyor, dudaklarınızı büküyor olabilirsiniz. Mutsuz değilim diyorsanız değilsinizdir. :)
Ne kadar abartmışsın he de gec mılletın lafı bitöezarkadaşlar hiiç anlayamadığım, kendimi çok sorguladığım bir olay var. ben toplu arkadaş gruplarında, sınıfta falan gayet normal kendim gibi olurken, konuşurken karşımdaki insanlar sürekli "bir şey mi oldu neden böylesin?" falan diyorlar.
mesela haftasonu arkadaşlarımlaydım, bir ara bir şeyden dolayı modum düştü ve sessiz kaldım ama genel olarak gayet normal kendim gibiydim.
arkadaşlarımdan biri mesaj atmış "haftasonu iyi değildin üzüntün çok belli oluyordu şimdi iyi misin?" diye.
hayır bir de "yok bu benim kendi karakterim normalde böyleyim." de demek istemiyorum çünkü çok depresif olduğumu düşünmüyorum. biraz hassasım kolay kırılırım ama gülmeyi eğlenmeyi de severim muhabbet ederim soru sorarım çoğu şey hakkında bir fikir belirtirim pek geride kalmam. neden insanlar böyle olduğumu düşünüyor anlamıyorum.
sınıftan bir başka kız da bana laf arasında "çok karamsar duruyorsun, neden böylesin?" diye sordu. kötü bir niyetle sorduğunu düşünmüyorum çünkü gerçekten anlamak ister gibi bir hali vardı. ama sorun şu ki beni o an için üzecek öyle büyük bir sorun yokken ve ben o an tamamen kendim olurken bu sorulara maruz kalıyorum.
giyiniş olarak da tarz olarak da karanlık değilim, hatta güler yüzlü olduğumu söylerler genelde. ama son bir buçuk iki aydır çevremdekiler böyle demeye başladılar. (bunlar beni 5-6 aydır tanıyan insanlar bu arada)
sizce bunun sebebi ne olabilir? ve bu bana kendimi çok kötü hissettiriyor, sanki beni yaralamak istiyorlarmış gibi ya bilmiyorum resmen hançer saplanıyor kalbime. değişmek zorunda değilim ama bu lafları da duymaktan yoruluyorum. tam bu etiketi kırıcam diyorum, başka biri daha "yaa selly noldu üzgün gibisin" diyor. delirmeme az kaldı
evet belki bu olabilir. çünkü bazen kendim olamıyorum olmuyor yani yapamıyorum. bunun bir etkisi olabilir dediğiniz gibiToplum içerisine sanırım kendinizi çok sıkararak ve kasarak yer alıyorsunuz. Bu da davranışlarınıza yansıyor.
Bazen yorulup kendinizi saldığınızda da bunları duyuyorsunuz.
Sevin kendiniz, hep salın, ona da alışıp severler merak etmeyin.
Pozitif dusunurseniz pozitif olursunuz. Belki de olumsuz düşünüyorsunuzdur ondan bu sekılde bir enerji yayılıyor olabilir.bu düzeltebilecegim bir sey mi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?