Kendim icin gunluk

Beth18

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
12.450
28.916
798
Buraya yazacagim seyler sadece gunluk gibi kendime terapi gibi olsun istiyorum.

Icimdekileri baskalarina anlatsam belki beni kinar belki nankörlukle suclar ki oyle de oluyor. Az once ablamla konusmama ragmen beni tam olarak anladigini dusunmuyorum ve ona yaptiklarim icin arada laf soktu.
Cok yorgunum...
Cok mutluyum...
Cok tedirginim...
Bazen pismanim...
Bazen yetemiyorum...
Elimden gelenin en iyisini yapmaya calisiyorum bebeklerim icin ama bazen kaytariyorum farkindayim.
Daha fazla nasil faydali olabilirim size?
Daha cok nasil yetebilirim?
Birinizi emzirirken digeriniz beni emmek icin yaklastiginizda ve agladiginizda, gelen bebegime nasil kucak acabilirim? Bunlar olurken nasil guvenli bag kurabilirim? Bebegim sen kendini tek zannediyorsun evet sen benim icin tek ve vazgecilmezsin ama senin ikizin var. Ben nasil seni dusunurken digerini gormezden gelir ya da daha az onemseyebilirim? Sen dusunmez misin annem beni sevmiyor annem baska bir sey yapiyor bana bakmiyor diye. Halbuki her anim sizin icin bir sey yaparken geciyor.
Uykusuz geceler...
Ve onlarin sabahi...
Allahim bana sabir ver, dayanma gucu ver...
Uykusuzken bebeklerime gulumseyebileyim
Agresif olmayayim
Onlari gece 11de yatsalar bile sabah 5bucukta kalktiklarinda oynatabileyim.
Onlara yetebileyim.
Canlarim...
Her zerrem sizin icin var.
Varoldukca sizin icin yapabileceklerimin en iyisini yapacagim.
Hic usenmeyecegim
Kaytarmayacagim
Kalbim sizin icin atiyor :KK200:

Buraya yazacagim seyler sadece gunluk gibi kendime terapi gibi olsun istiyorum.

Icimdekileri baskalarina anlatsam belki beni kinar belki nankörlukle suclar ki oyle de oluyor. Az once ablamla konusmama ragmen beni tam olarak anladigini dusunmuyorum ve ona yaptiklarim icin arada laf soktu.
Cok yorgunum...
Cok mutluyum...
Cok tedirginim...
Bazen pismanim...
Bazen yetemiyorum...
Elimden gelenin en iyisini yapmaya calisiyorum bebeklerim icin ama bazen kaytariyorum farkindayim.
Daha fazla nasil faydali olabilirim size?
Daha cok nasil yetebilirim?
Birinizi emzirirken digeriniz beni emmek icin yaklastiginizda ve agladiginizda, gelen bebegime nasil kucak acabilirim? Bunlar olurken nasil guvenli bag kurabilirim? Bebegim sen kendini tek zannediyorsun evet sen benim icin tek ve vazgecilmezsin ama senin ikizin var. Ben nasil seni dusunurken digerini gormezden gelir ya da daha az onemseyebilirim? Sen dusunmez misin annem beni sevmiyor annem baska bir sey yapiyor bana bakmiyor diye. Halbuki her anim sizin icin bir sey yaparken geciyor.
Uykusuz geceler...
Ve onlarin sabahi...
Allahim bana sabir ver, dayanma gucu ver...
Uykusuzken bebeklerime gulumseyebileyim
Agresif olmayayim
Onlari gece 11de yatsalar bile sabah 5bucukta kalktiklarinda oynatabileyim.
Onlara yetebileyim.
Canlarim...
Her zerrem sizin icin var.
Varoldukca sizin icin yapabileceklerimin en iyisini yapacagim.
Hic usenmeyecegim
Kaytarmayacagim
Kalbim sizin icin atiyor :KK200:
Neden bilmiyorum ama duygulandım :KK43:

Canlarim
Bugun teyzeniz ve kuzenleriniz size baktilar
Ben de aysenin nisani icin elbise bakmaya gittim
Onceden sizi cok zor birakiyordum birilerine.
Zaten bir elin parmagini gecmez baskasina birakip ciktigim. Ama sanirim artik buyudunuz bana bagimliliginiz azaldi diye bu sefer daha rahattim. Aklim fikrim hep sizdeydi ama yine de yapilacak islerimi hallettim ve ozlemle yaniniza geldim bebeklerim. Az da olsa disari cikmak, tek basina caddelerdr yurumek ve alisveris yapmak iyi geldi. Ama sizinle gitseydin daha mutlu olurdum aşklarim
Sizde guzel guzel oynamissiniz yemeklerinizi icmissiniz canlarim. Ben gelince hemen emdiniz aradaki farki kapattiniz :)
Sizi cok seviyorum yavrularim simdi misil misil uyuyun gece de hic kalkmayin olur mu aşklarim :) :KK200:

Canikolarim
Babanizla tartistik
Artik biktim tartismaktan ve hicbir seyin degismemesinden. Cok uzgun ve kirginim. Konusmak istemiyorum. Keske hic aramasa. Sizi merak ediyor ariyor. Sizin icin aciyorum telefonu.
Ikinizi de cok cok seviyorum canim yavrularim

Canim Duru.m kendini yerde surumeye basladin annem. Emeklemeye az kaldi
Canim Deniz.im sen de tek elle tutunarak ayakta duruyorsun canim oglum.

Aşklarim:KK200:

Beth18 Beth18 canım yazını okudum öyle içten yazmışsınki çok etkilendim.Nasılsın problemler minikte olsa çözülmeye başlandı mı?Bebişler nasıl?

Beth18 Beth18 canım yazını okudum öyle içten yazmışsınki çok etkilendim.Nasılsın problemler minikte olsa çözülmeye başlandı mı?Bebişler nasıl?
simdi esimle daha iyiyiz o da elinden gelenin fazlasini yapmaya gayret ediyor. Evet yavas yavas ben de bebeklerimde duzene girdiler cok sukur tesekkur ederim cevap yazdiginiz icin.

Canlarim minikolarim
Dogum gununuzu yaptik
Herkes cok begendi
Bir suru kiyafetiniz bir suru hediyeniz oldu
Cok cok guzeldi her sey
Canlarim yavrularim her seylerim
Siz iyi olun yeter bana
Bazen yaninizda biktim usandim diyorum siz onlara kulak asmayin olur mu
Cunku ben size bakmaktan sizinle oynamaktan cok keyif aliyorum sizi opup koklamaktan canlarim
Deniz artik ayakta azda olsa duruyorsun bebegim
Durucum sende siraliyorsun ve daha guvenlisin canim yavrum
Siz buyuyeceksiniz ve ben bu gunleri cok ozleyecegim asklarim :KK200:

Back
X