canım kaç kiloydun ki...diğer gruba gelmedin bu yüzden mi1 haftadır bende beslenmeye dikkat ediyorum 88 olmuşum tartıldım az öncebekliyordum ama üzüldüm
Yok asla pes etmek yok. Geçen sene 82 den 65 düştüm ben ama sonra sağlık sorunlarım oldu, ameliyat oldum, aldıkça aldım.. diğer gruba şöyle yazmadım. Karbonhidrat diyeti diye bi gruba denk geldim aklıma çok yattı. Bikaç gün ddeneyeceğim eğer olmazsa yine eski listeme devam :) çünkü hastalıklarla kilo vermemin zor olduğunu söylediler hep danıştıklarım.. bakalım zaman gösterecek.. ama ilk bi şok yaşadım. Kendimi 90 bekliyordum zaten ama yine de çok üzüldüm.. üstelik akşam tok karnına tartıldım yarın belli olurasena canım belki regl şişligidir pesetme lütfen
teşekkür ederim sayfama geldiğin içintebrikler canım sakın pesetme olur mu
aynen canım pes etmek yok biliyorum yavaş gidiyor benim fazlalıklarım gittiğinde de enfes oluyorumYok asla pes etmek yok. Geçen sene 82 den 65 düştüm ben ama sonra sağlık sorunlarım oldu, ameliyat oldum, aldıkça aldım.. diğer gruba şöyle yazmadım. Karbonhidrat diyeti diye bi gruba denk geldim aklıma çok yattı. Bikaç gün ddeneyeceğim eğer olmazsa yine eski listeme devam :) çünkü hastalıklarla kilo vermemin zor olduğunu söylediler hep danıştıklarım.. bakalım zaman gösterecek.. ama ilk bi şok yaşadım. Kendimi 90 bekliyordum zaten ama yine de çok üzüldüm.. üstelik akşam tok karnına tartıldım yarın belli olur
kusura bakma yeni gördüm yazdıklarınıbgaba arkadaşım şurada en fazla 13-14 kilo vericeksin.Herkes ne kilolar veriyor.düsünsene ayda en az en az 3 kilo versen 4 ay sonra mart nisan gibi ulaşirsın hedef kilona..yaza kadar 2 ayda sporla vücudunu sıkılastırdın mı fıstık gibi olursun.Yeter ki istekli ol.Şasırt herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?