Kendim için..Sizce?

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Kizlar ben üniversite mezunu bir issizim.Kendim birşeyler yapmak istiyorum.Kosgeb destekli bir çok deseklenen proje var.Sizce en mantikli bir bayan için yapilacak iş nedir?Aklimda var birseyler ama sadece kurmak değil devaminin gelmesini, mümkün olursa ilerletmemin daha olasi olacağı sektörler..Siz neler yapardiniz veya fikirleriniz nelerdir?(ev dekorasyonu ürünlerine ilgim var 20 bin kisilik aktif bir ev dekoru ile ilgili bir instagram hesabim var ama bunu hangi yönde bir proje ile kendime iş imkani olabilcek şekilde sunmam lazim.Kosgeb daha çok uretme yönündeki projeleri destekliyor)

Son düzenleme:
Kizlar ben üniversite mezunu bir issizim.Kendim birşeyler yapmak istiyorum.Kosgeb destekli bir çok deseklenen proje var.Sizce en mantikli bir bayan için yapilacak iş nedir?Aklimda var birseyler ama sadece kurmak değil devaminin gelmesini, mümkün olursa ilerletmemin daha olasi olacağı sektörler..Siz neler yapardiniz veya fikirleriniz nelerdir?
Butik açabilirsin

Daha dün araştırdım ayrıntısına kadar kosgebi. Mantıklı bulmuyorum. Bir müddet cebinden çıkacak bi para olmak zorunda. Bu öyle, iki üç milyar gibi bi meblağ da değil. Bunun çok üstünde bir paran varsa zaten kosgeb desteği niye alasın? Gerçekten iyi araştırmanı öneriyorum. Ret çıkarsa, işletmeye harcadığın parayla yarıda kalırsın.

Daha dün araştırdım ayrıntısına kadar kosgebi. Mantıklı bulmuyorum. Bir müddet cebinden çıkacak bi para olmak zorunda. Bu öyle, iki üç milyar gibi bi meblağ da değil. Bunun çok üstünde bir paran varsa zaten kosgeb desteği niye alasın? Gerçekten iyi araştırmanı öneriyorum. Ret çıkarsa, işletmeye harcadığın parayla yarıda kalırsın.
Aslinda ben normalde de bir iş kurmayi planliyorum bu kosgeb işi eğer işime yararsa daha iyi olur diye düşündüğüm için bir araştırma yapiyorum.Siz nasil bir sektor de olmayi mantikli buluyorsunuz?

Aslinda ben normalde de bir iş kurmayi planliyorum bu kosgeb işi eğer işime yararsa daha iyi olur diye düşündüğüm için bir araştırma yapiyorum.Siz nasil bir sektor de olmayi mantikli buluyorsunuz?

İhracat ithalat olabilir ama bu oldukça riskli ve zor bir sektör. Kazandırır mı evet ama dediğim gibi riskli. Kaldı ki, belirli bi eğitimden geçiyorsunuz sertifika alabilmek için. Yanlışım yoksa 70 saatlik bir eğitimdi

İhracat ithalat olabilir ama bu oldukça riskli ve zor bir sektör. Kazandırır mı evet ama dediğim gibi riskli. Kaldı ki, belirli bi eğitimden geçiyorsunuz sertifika alabilmek için. Yanlışım yoksa 70 saatlik bir eğitimdi
Evet 3 günlük bir eğitim veriliyormuş.Projeyi jüri onaylarsa kosgeb yardimi alabiliyorsun.

(ev dekorasyonu ürünlerine ilgim var 20 bin kisilik aktif bir ev dekoru ile ilgili bir instagram hesabim var
Böyle bir hesap açmak ve 20k takipçi yapmakla gerçekten iyi yapmışsınız. Ben internet üzerinden devam etmenizi, müşterilerinizi oradan bulmanızı öneririrm. Artık herkes öyle yapıyor

gözleme mantı yap yada ev yemekleri calısan bayanlara çaıstıgım işyerine bir iki bayan surekli gözleme su böreği yapıp getiriyor satıyor evlerinde yapıyolar (araba bile almıs kadın )
kokulu sabun yada tas gibi elişinin sonu yok evdede yapılabilir
kucuk sehirdeysen istanbuldan tekstil ürünleri alıp satabilirsin
aklıma geldikçe yazarım yine:KK69:

Back
X