Kendim ustesinden gelebilir miyim?

Sen bunun farkındasın en azından ve bunu atlatabilirsin. Bu durumun normal olduğunu düşünmemek bence bir adım o yüzden bir yardım al derim.

merhaba, yasadiklarinizin nedeni bence aile icinde cocuklugunuzda yasadiginiz sikintilardir buyuk olasilikla.. Psikologla düzenli terapilerle ilaçsız atlatabilirsuiniz, neden boyle hissettiginizin nedenini size objektif olarak açıklar psikolog, kesinlikle destek alin, bu durumu çözüme kavuşturun... ayrıca psikonet yayinlarinin kitapları var kitapçılarda ve internette kitapçı sitelerinde satılan, arastirin..ozguven uzerine, iyi hissetmek uzerine...google dan bi bakin.

Sen bunun farkındasın en azından ve bunu atlatabilirsin. Bu durumun normal olduğunu düşünmemek bence bir adım o yüzden bir yardım al derim.

Cok tesekkur ederim. Yavastan basladim psikolog araştırmasına iyi biri olsun beni yonlendirsin istiyorum.

Tesekkur ederim. Ergenligi.den beri psikolojik siddetin icindeyim. Annem babamla bosandiktan sonra psikolojik siddet ortadan kalkti. Cunku beni begenmeyen babamla kilolular okuyamaz diyen baba tarafi akbabalardan vs. Kurturdum. Ama psikolojikman verdikleri negatif zdusunceler beni yedi. Cok uzattim kusura bakmayin. Suanda anliyorum beynime verdikleri tahribati. Dediginiz yayinevine bakacagim. Sonsuz tesekkurler.

Eğer gecmisinizden gelen bir ozguven kırıcı olay olduysa uzman desteği almalısınız.

Kendinize çok iyiyken , ozguven çok yüksekten birden bu hale geldiyseniz önce çevrenizi değiştirmeli kendinize bir hobi edinmelisiniz.

Bana spor hep iyi gelir.

Evet benimde spor yapmam lazim. Ergenligimden beri psikolojik siddetle yasadigim icin bi durumu baya benimsemisim ama artik normal olmadigini dusuniyorum. Ama kendim asabilir miyim illa uxman destegimi onu bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…