Başkalarının cinsel yaşamı sizi neden huzursuz ediyor ki, size ne?
siz istemiyorsanız yapmak zorunda değilsiniz ama başkalarının hayatlarını kendinize dert etmeniz hiç normal değil, sanki aşırı baskılanmış cinsel dürtüleriniz sizi rahatsız ediyor.
içten içe benim yaşayamadığımı kimse yaşamasın diyip, sürekli el ele tutuşanları bile ahlaksızlıkla yargılayan mahalle teyzelerine dönüşmeden kendi bedeniniz ve dürtülerinizle barışın.
Aynı beni başarmışsın bende korkuyorum ve arkadaşım hiç yok yani bayan olarak güvenip oturup dertleşebilecegim. Erkekler desen artık kimse evlenmek istemiyor varsa yoksa yesin içsin yatağa atsın . Şöyle güvenip aşık olacağım biri çıkmıyor senelerdir karşıma. Bende kendimi çok yalnız hissediyorumŞimdi öncelikle kimseyi yargılamadıgımı buradaki kimsenin düşüncelerimi üzerine alınmamasını rica ediyorum. Ben zaten neden böyleyim diye konuyu açıyorum.
Son zamanlar sevgiye ihtiyac duyuyorum. Lakin gercekten güveneceğim doğru dürüst bir erkek yok. Hani kaldı mı ona da inancım kalmadı. Yasıtlarımın çoğu sadece cinsellik olan ilişkiler kuruyor . Veya hem cinsellik hemde vakit geçirmek ve bunu normal görüyorlar sevgili değiller ama herkes kendi aleminde .psikolojik olarak zaten kötüyüm bu durum beni hepten cıkmaza soktu kimseye güvenmiyorum. Cinsellik ten soğudum. Yakın arkadasım 5 aylık sevgilisi ile otele gitti birşeyler yasağı o gayet mutlu huzurlu banane yani dimi yok olmuyor huzursuz ediyor beni bu durumlar. Ama esas sebebi bulamıyorum yani beynimde öğretilen seyler mi baskı yargı gibi. Yoksa ben neden yapamıyorum bunu mu. Cünkü ben asırı korkuyorum biriyle sevgili olup ayrılmaya bile acı çekeceğim diye ve alışmaktan korkuyorum . Üstüne birde cinsellik yaşasam daha da pişman olurum gibi geliyor . Bu arada çok arkadaşım yok daha bir tane var bu da beni cok üzüyor. Aşırı yalnız hissediyorum. Hem arkadasım cok yok hemde üstüne ilişki konusunda bu tarz tedirginlikler yaşadığım için umutsuzluğa kapılıyorum .
Var mı benim gibi hisseden? Ya da bu durumu analiz edecek bir psikolog var mı aranızda?
Ben de takmak istemem ama dediğim gibi var bir sorun
İstediğiniz gibi biri gekene kadar bekleyin
Otel nedir yahu, igrenc.
Her seyin bir edebi, adabi var. Cinsellik yasayacaksaniz da efendice, evinizde yasayin arkadasimKendime ya da baska bir kadina cinsellik icin otele gitmeyi hic yakistirmiyorum, rezillik. Yeni nesil nereye gidiyor arkadas
Yalniz burada niye otel olsa ne olur seklinde linc yiyebilirsiniz.
Ama bana gore de farki yok hani otele bazilari bazi kisileri goturuyor diyerek kotu gorunuyor olabilir de eve de gidiyorlar o kisilerle yani farkli gelmedi bana
Panpacim ben cinsellik karsiti degilim ama dedigim gibi her seyin bir edebi, adabi var yani. Otele gitmekteki amac belli, bunda hic ozel veya guzel bir sey goremiyorum. Cinsellik bana gore ozel, her onune gelenle yasanmayan bir durum. Her onune gelen yatan kalkan bir erkekle de olmam, onune gelenler yatmis kalkmis fuckbuddy edinmis afedersiniz bir kadinla iliski yasamis bir erkekle de standartlari dusuk oldugu icin olmam. Benim standartlarim gayet yuksek, gordugunuz gibiBana bu tip ilsikiler ucuz geliyor.
Otel isi insana olsa olsa ucuz hissettirir o kadar, mutlu, iyi hissetircegini dusunmuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?