Kendimde çözümleyemediğim bu durum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
Şimdi öncelikle kimseyi yargılamadıgımı buradaki kimsenin düşüncelerimi üzerine alınmamasını rica ediyorum. Ben zaten neden böyleyim diye konuyu açıyorum.

Son zamanlar sevgiye ihtiyac duyuyorum. Lakin gercekten güveneceğim doğru dürüst bir erkek yok. Hani kaldı mı ona da inancım kalmadı. Yasıtlarımın çoğu sadece cinsellik olan ilişkiler kuruyor . Veya hem cinsellik hemde vakit geçirmek ve bunu normal görüyorlar sevgili değiller ama herkes kendi aleminde .psikolojik olarak zaten kötüyüm bu durum beni hepten cıkmaza soktu kimseye güvenmiyorum. Cinsellik ten soğudum. Yakın arkadasım 5 aylık sevgilisi ile otele gitti birşeyler yasağı o gayet mutlu huzurlu banane yani dimi yok olmuyor huzursuz ediyor beni bu durumlar. Ama esas sebebi bulamıyorum yani beynimde öğretilen seyler mi baskı yargı gibi. Yoksa ben neden yapamıyorum bunu mu. Cünkü ben asırı korkuyorum biriyle sevgili olup ayrılmaya bile acı çekeceğim diye ve alışmaktan korkuyorum . Üstüne birde cinsellik yaşasam daha da pişman olurum gibi geliyor . Bu arada çok arkadaşım yok daha bir tane var bu da beni cok üzüyor. Aşırı yalnız hissediyorum. Hem arkadasım cok yok hemde üstüne ilişki konusunda bu tarz tedirginlikler yaşadığım için umutsuzluğa kapılıyorum .

Var mı benim gibi hisseden? Ya da bu durumu analiz edecek bir psikolog var mı aranızda?

Başkalarının cinsel yaşamı sizi neden huzursuz ediyor ki, size ne?
siz istemiyorsanız yapmak zorunda değilsiniz ama başkalarının hayatlarını kendinize dert etmeniz hiç normal değil, sanki aşırı baskılanmış cinsel dürtüleriniz sizi rahatsız ediyor.
içten içe benim yaşayamadığımı kimse yaşamasın diyip, sürekli el ele tutuşanları bile ahlaksızlıkla yargılayan mahalle teyzelerine dönüşmeden kendi bedeniniz ve dürtülerinizle barışın.

Ben de takmak istemem ama dediğim gibi var bir sorun

Yaşınız kaç bilemiyorum ama bu kadar tabuya sahipseniz görücülerinizi bekleyin, kafanıza uyanla da evlenin. Tabi ki bu tür beklentilere sahip olmayan erkek vardır. Ancak toplumun cinsellik tabuları yıkılıyor. Aradığınız erkeği bulmak zor olabilir sizin için.
Ayrıca size tavsiyem başkalarının sevişmelerini yargılamayın.

Aynı beni başarmışsın bende korkuyorum ve arkadaşım hiç yok yani bayan olarak güvenip oturup dertleşebilecegim. Erkekler desen artık kimse evlenmek istemiyor varsa yoksa yesin içsin yatağa atsın . Şöyle güvenip aşık olacağım biri çıkmıyor senelerdir karşıma. Bende kendimi çok yalnız hissediyorum

Arkadaşınız cinsellik yaşadı diye siz neden üzülüyorsunuz?
Ayrıca genelleme yapmayın,herkes cinsellik düşünmüyor.
Gayet ileriyi düşünen,ahlaklı karlındakine saygı duyan insanlarda var.
Siz böyle düşündükçe ön yargınızı kırıp zaten birini bulamazsınız.
Biraz değişik davranıyorsunuz,biraz kendinize gelmeyi tavsiye ediyorum.

Ben de takmak istemem ama dediğim gibi var bir sorun

önce bir sorun kendinize, sevişmenin ne sakıncası olabilir?
ya da orgazm olmanın diyelim,
bilimsel olarak sayısız faydası var, orgazm sonrası serotonin ve endorfin salgılarsınız, bu sizin mutlu, rahat ve pozitif olmanızı sağlar.
en doğal içgüdülerinizden birini doyurmuş olursunuz.
beraberindeki duygusal tatmin de bonusu.
siz bunlara ihtiyaç duymuyor/duysanız da inanç, tabu vs nedenlerle bunları baskılıyor olabilirsiniz ama baskılamayanları yargılamayın, önce sürecin doğal, eğlenceli ve insan yaşamında önemli bir süreç olduğunu kendi içinizde kabul edin, unutmayın annenizle babanız, tonton komşularınız, eli öpülesi akrabalarınız da fantazinin dibine vuruyor, cinsellik size öğretildiği kadar tu kaka bişey değil

Arkadasiniz degil de bu duruma bu duzen boyle bende istemiyorum bu duzeni diye mi uzuluyorsunuz?

Ayrilsam uzulurum seklinde bir yapiniz varsa belki olmamasi daha iyidir her insanin kisiligi ruhu karakteri farklidir.
Kendinizi zorlarsaniz duygusal olarak altindan kalkamayabilirsiniz.

Kendini tanimak onemli sizde taniyor ve zorlandiginiz seylerde neden boyleyim diyerek uzuluyorsunuz.

terk edilme şeması diye bir kavram var. onu bir araştırın derim. yada doğrudan bir psikologa gidin

İnsanlar gelip seviştiğini size mi anlatıyor. Otele gittim şunu mu yaptık diyor ya da? Yoksa bunlar tamamen sizin önyargıniz veya öngörünuz mu?

İstediğiniz gibi biri gekene kadar bekleyin

Gelmiyor bir tane arkadasım var sanırım o da sevgili edindiği için frekansımz uymuyor kıskançlık değil de neden bana gelmiyor hoşlandığım biri diye sinir oluyorum benim en son 2 sevgilim oldu ikisinde de sevemedim bu yüzden bıktım

Ben sizi çok yakın bir arkadaşıma benzettim. Öncelikle yaşınız kaç? Bu korkular, bu vazgeçmişlik, bu bıkkınlık neden? Psikolojinizi bozan, bu durumda olmanıza neden olan temel sebep ne? Bunları içinizde çözebildiniz mi? Alışmaktan neden korkuyorsunuz? Daha önce ağır bir ayrılık mı yaşadınız?

Ayrıca arkadaşınızın, tanıdığınızın ya da herhangi birinin bir erkekle sevgili olması, cinselliği yaşaması sizi neden bu kadar alakadar ediyor ki?

Az ve öz insan çok insandan iyidir. Kendinize bir hobi edinin bence.

Otel nedir yahu, igrenc.
Her seyin bir edebi, adabi var. Cinsellik yasayacaksaniz da efendice, evinizde yasayin arkadasim Kendime ya da baska bir kadina cinsellik icin otele gitmeyi hic yakistirmiyorum, rezillik. Yeni nesil nereye gidiyor arkadas

Otel nedir yahu, igrenc.
Her seyin bir edebi, adabi var. Cinsellik yasayacaksaniz da efendice, evinizde yasayin arkadasim Kendime ya da baska bir kadina cinsellik icin otele gitmeyi hic yakistirmiyorum, rezillik. Yeni nesil nereye gidiyor arkadas

Yalniz burada niye otel olsa ne olur seklinde linc yiyebilirsiniz.

Ama bana gore de farki yok hani otele bazilari bazi kisileri goturuyor diyerek kotu gorunuyor olabilir de eve de gidiyorlar o kisilerle yani farkli gelmedi bana

Yalniz burada niye otel olsa ne olur seklinde linc yiyebilirsiniz.

Ama bana gore de farki yok hani otele bazilari bazi kisileri goturuyor diyerek kotu gorunuyor olabilir de eve de gidiyorlar o kisilerle yani farkli gelmedi bana

Panpacim ben cinsellik karsiti degilim ama dedigim gibi her seyin bir edebi, adabi var yani. Otele gitmekteki amac belli, bunda hic ozel veya guzel bir sey goremiyorum. Cinsellik bana gore ozel, her onune gelenle yasanmayan bir durum. Her onune gelen yatan kalkan bir erkekle de olmam, onune gelenler yatmis kalkmis fuckbuddy edinmis afedersiniz bir kadinla iliski yasamis bir erkekle de standartlari dusuk oldugu icin olmam. Benim standartlarim gayet yuksek, gordugunuz gibiBana bu tip ilsikiler ucuz geliyor.
Otel isi insana olsa olsa ucuz hissettirir o kadar, mutlu, iyi hissetircegini dusunmuyorum.

Senin ozeline yazmadim yani disardan bakinca farkli gelmedi bana hani insanlar evlenince de balayina otele gidiyor en ozel anilari da orda geciyor.

Ama evde olmalari da ozel olduklari anlamina gelmiyor zaten gunumuzde ozel olmaya da cogu kisi takmiyor.

Sana degil genel tablo bu anlaminda yazdim.

Kendimi yazmayayim evlilik oncesi iliski istemiyorum bir de evlenecegim kisiyi sevmeyi istiyorum uzayli muamelesi goruyorum

Son düzenleme:
Arkadaşınızın durumunu bilemezsiniz her iliskide illa cinsellik olacak diyr bi kaide yok brnce her iliski o kisilere özel hatta yasanmisligi olan iliskiler bile öyle
Sizin dusunce yapinız geregi önce anlasabildiginiz insanla olmaniz gerek uzun bir tanima asamasi gevirmek gerek..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…