Kendimden 14 Yas Kucuk Is Arkadasimdan Evlilik Teklifi Aldim.....

Ben çok gördüm aslında. Hem erkeğin Hem kadının yaşının büyük olduğu durumları.
20li yaşlar bana çocukluk gençlik dönemi gibi geliyor. 14 yaş fark değil ama bu beni rahatsız eder.
ama siz gönlünüzden geçeni yapın. Yaş farkı olan çok isan görüyorum. Türkiye’den ve yurt dışından. Çok mutlu olanlar var. Yani son kararı siz verin.
20li yaşlar çok genç. Ben istemezdim. 30+ olması benim için önemli. ( benim yaş 32 )

24? Universiteyi yeni bitirmis bıçkın delikanli. Ergenlikten yeni cikmis... onun gonlu daha cok yerlerde gezer ya.. iki gunde sıkılır evlilikten. Sorumlulugunu bile alamaz evliligin. Cocuk avutmak gibi birey olur bu. 14 yaş cok fazla. Jenerasyon farki var.

Erkekler 14 yaş ufak kadınla evleniyor, kimse birşey demiyor da kadın niye yapamıyor ? 24 yaşında tanıdığım bir kız daha yeni 39'luk adamla evlendi telli duvaklı düğün yapıldı kimse de garipsemedi.

Erkekler 14 yaş ufak kadınla evleniyor, kimse birşey demiyor da kadın niye yapamıyor ? 24 yaşında tanıdığım bir kız daha yeni 39'luk adamla evlendi telli duvaklı düğün yapıldı kimse de garipsemedi.
Istisnalar elbette olabilir ama su da bir gercek ki erkekler gec olgunlasiyor. Eski esim benden bir yas kucuktu ama akil yasi daha gencti. Telli duvakli dugun yapilmasi birseyi gostermez. Onemli olan o evliligi surdurebilmek ki bu arada sizin verdiginiz ornrkte kadinin yasi kucuk, erkeginki 39. Dikkatinizi cekerim.
Burada olay tam tersi. 24 yasindaki erkeklerin cogu evlilik sorumlulugunu kaldiramaz. Nereden mi biliyorum. 24 yasinda ogrencilerim var benim. Cogunun akli 5 karis havada.

Arkadaslar Merhaba.... Farkindayim evet baslik biraz garip geldi hepinize... Ancak bugun gercekten ilginc bir gun geciriyorum. Yaklasik 1,5 yildir ayni yerde calistigim is arkadasim bugun bana duygularini acti ve benimle evlenmek istedigini soyledi... Buraya kadar hersey normal... Ancak bahsettigim kisi benden 14 yas kücük.. Ben 38 yasindayim. O 24 yasinda... Suan tabi ki hayir boyle birsey mumkun olamaz modundayim... Hic cevrenizde bu kadar yas farki olan evli cift gordunuz mu ??? Ben tabi ki negatifim bu konuya ama sadece merak ediyorum olabiliyor mu boyle seyler ????
Anlasamazsiniz cok zor birde erkekler bizden gec gelisiyorlar 17 yas oluyor boylece..

Biraz garip açıkcası cünkü cok yas farkı var. Bence size olan duygularını yanlış anlamış. Anaç yaklasımlarınızı aşk olarak algılamış ve hosuna gitmis olabilir..

24? Universiteyi yeni bitirmis bıçkın delikanli. Ergenlikten yeni cikmis... onun gonlu daha cok yerlerde gezer ya.. iki gunde sıkılır evlilikten. Sorumlulugunu bile alamaz evliligin. Cocuk avutmak gibi birey olur bu. 14 yaş cok fazla. Jenerasyon farki var.
Gerçekten merakımdan soruyorum.erkek kadından 12_14 yaş büyük olunca neden oluyor peki

Gerçekten merakımdan soruyorum.erkek kadından 12_14 yaş büyük olunca neden oluyor peki

Oda problem kuşak farkı olarak ama fizyolojik olarak kadın menopoza girer erkekte bu sure cok uzun oyuzden erkek 10-15 yas buyuk olsa pek fark yapmıyor. Bu yonden bakıyorlar olaya.

Bahsettiğiniz kişi yabancıymış o yüzden bence Oluru var. El alem ne der diye düşündüğünü, ana kuzusu olduğunu ya da sizi evlilik vaadiyle kandıracağını sanmıyorum. Gerçekten evlenmek istemese böyle bir teklifle geleceğini de düşünmüyorum. O yüzden flört etmenizde bence bir sıkıntı yok, sonra işin akışına göre karar verirsiniz zaten =)

Kendi adima erkegin kucuk olmasini ben tercih etmezdim, etseydim bile 14 yaş benim icin fazla olurdu ama boyle birseyin içinde hiç bulunmadim.

Bir de herkesin ilişkisi yapisi farkli yani, biz sadece genelliyoruz burada ve genellemeye vurdugumuz zaman kadinin erkekten buyuk olmasina da, ayni yaşta olmasina da, erkegin buyuk olmasina da bok atacak bir sürü şey var. Tek fark herkes kendi yasadigini ve kendi eşiyle, sevgilisiyle arasindaki yaş farkini en dogru kabul edip ona gore digerlerini gömüyor. 👍
Yaş farkina bakip ilişkinin icinde neler geciyor, kadinin yerini, erkegin yerini kimse bilemez.

Kendin deneyimlemelisin. Bir tek yaşla butun ilişki hakkinda yorum yapilmaz.

38 yasinda kadina 24 yasindakiyle sevgili ol bir dene diyenler var. Amacin evlilikse flort deneme derken menepoza girebilirsin neredeyse sınır yastasin. Ama hayatimi yasarim dersen sevgili ol gez toz.

Bu adam olmasa 1 sene içinde baskasiyla hemen nikaha mi oturacak kadin?
Ayrica 48 yasinda annem bile menepoza girmedi daha 😂

Bu adam olmasa 1 sene içinde baskasiyla hemen nikaha mi oturacak kadin?
Ayrica 48 yasinda annem bile menepoza girmedi daha 😂
Annen girmesiysr herkes annen gibi mi:)) Nikaha oturmasa da mantikli ciddi iliski yasar umarim anlasilir oldu yeterince:)) Erkek kardesin varsa kendinden 14 yas buyuk kadinla evlenicem diye gelse sen ne dersin menepoza girmemis 48 yasindaki annen ne der. Burda ahkam kesiyorsunuz basiniza gelse delirirsiniz be. Hic bir aile 14 yas buyuk kadina onay vermez.

Ayrica fikrimizi yaziyoruz. Isine gelmeyenler neyin tepkisini veriyor pes. Ben olur super olur diyenlere bisey demiyorum. Saygi duysun herkes.

Annen girmesiysr herkes annen gibi mi:)) Nikaha oturmasa da mantikli ciddi iliski yasar umarim anlasilir oldu yeterince:)) Erkek kardesin varsa kendinden 14 yas buyuk kadinla evlenicem diye gelse sen ne dersin menepoza girmemis 48 yasindaki annen ne der. Burda ahkam kesiyorsunuz basiniza gelse delirirsiniz be. Hic bir aile 14 yas buyuk kadina onay vermez.

Herkes 50 yasina kadar regl gormeyebilir ama goren de var demek iatiyorum ve 38 yasinda birinin menepoza girip girmeyecegini bilemezsiniz cok cok daha erken girenler de var. Soyleminiz hoş degil.

Ben erkegin buyuk olmasi taraftariyim ama 14 yas buyuk erkekle ben dahi evlenmezdim, tam tersi de bana gore degil.
Ama isteyenler evleniyor gayette, ailesinin delirip delirmeyecegini bilemem artik orasi onlari bağlar. Ama kadina menepoza gireceksin demeniz hoş degil.

Back
X