Kendimden 14 Yas Kucuk Is Arkadasimdan Evlilik Teklifi Aldim.....

Pozisyon olarak onun üstünde olduğunuzu düşünüyorum. Şu an size duyduğu şey hayranlık ve bunu aşk zannediyor. Cinsel anlamda da olgun kadınlar bazı erkeklere çok çekici gelebiliyor. Bu anlamda da onu cezbettiğinizi düşünüyorum.
Yani şu an hissettiklerinin sizi elde ettikten sonra pek kıymeti kalmayacak... ve zamanında da etkisiyle birlikte o olgunlaştıkça, siz yaşlandıkça aldatılma ihtimaliniz çok yüksek olacağını düşünüyorum.

Bu söylediklerimi lütfen yanlış anlamayın. Eminim çok güzel bir kadınsınız ki 24 yaşında çocukların dikkatini çekiyorsunuz; ancak farkındalık yaratmaya çalışıyorum.

Eğer gönlünüzü hoş edecekse sevgili olun, ruhunuzu hoş edin karşılıklı. Ama asla evlenmeyin.

benim nişanlımla aramda 10 yaş var.Ben 29 yaşındayım.Birbirimizi az çok anlayabiliyoruz.Fakar sizin yaş aralığınız olmaz bence.24 yaşında bir erkek daha çocuk bana göre.

Ben 30 eşim 35 yaşında ve çekemiyorum bazen. Benden 5 yaş büyük olsada olgunluk yok. Çocuk gibi anne kuzusu resmen. Kaldı ki: sizin aranızda baya yaş farkı var. Kanser olmak istiyorsan evlen derim... Ama hayat güzel mutluyum huzurluyum diyorsan Akranlarınla evlenmeyi düşünebilirsin. Evlenmek şart mı? Bekar gez dolaş eğlen çoş dünyaya parmak at derim :) ah ah şimdiki aklım evlenmeden önce olsaydı herşey çok farklı olurdu..

Erkeğin on yaş kadar küçük olduğu evlilik var çevremde evet, yıllardır da evliler, çocukları var maaşallah, o yüzden olmaz diye birşey yok, zaten bu kadar nadir olması da hep önyargılardan kaynaklı, deneyen bile olmuyor, ne evliliği... Tersi olunca da riskler hep aynı ama hep böyle işlenmiş beynimize.
Yalnız delikanlı çağ olarak henüz küçük, hani otuza yakın olsaydı daha iyi olurdu. Bence siz bir süre görüşün, flört edin zaten hemen evlenme teklif etmesi dahi acemice :) ama sanırım niyetinin ciddiyetini anlamanız için acele etmiş.

Arkadaslar Merhaba.... Farkindayim evet baslik biraz garip geldi hepinize... Ancak bugun gercekten ilginc bir gun geciriyorum. Yaklasik 1,5 yildir ayni yerde calistigim is arkadasim bugun bana duygularini acti ve benimle evlenmek istedigini soyledi... Buraya kadar hersey normal... Ancak bahsettigim kisi benden 14 yas kücük.. Ben 38 yasindayim. O 24 yasinda... Suan tabi ki hayir boyle birsey mumkun olamaz modundayim... Hic cevrenizde bu kadar yas farki olan evli cift gordunuz mu ??? Ben tabi ki negatifim bu konuya ama sadece merak ediyorum olabiliyor mu boyle seyler ????

Ya bu pat diye evlenme teklif etmeler evlenmeler nereden cikiyor anlamiyorum. Bir sans verin bakalim uyumlu musunuz? Birlikte zaman gecirin taniyin birbirinizi, zaten ortak bir hayatiniz oldugunda her sey rayindaysa nikah memurlari kacmiyor evlenirsiniz

Simdi burda bi cok yorum yapıldı, gordugunuz üzre normal bulan da oldu anormal bulan da..
Sahsi fikrim, ortada bi ahlaksizlik yok, bunu bile tutup enseste, sapikliga baglamak artik "oha" dedirtiyor.. Bu tarz evlilikler yapmis insanlar var sonucta, onlari yaralamanin manasi ne? (Bekarim, kendimden kucuk biriyle de beraber degilim)
24 yas evet, kimi icin olgun olmayan bi yas olsa da "cocuk" degil, abartmanin luzumu yok..
Her iliskinin dinamiği birbirinden farklıdır; kimi yaşıtken ve maddi manevi denk iken asla mutlu olamaz, kimi de bi cok farkliliga rağmen cok mutlu olur.. Yas farki vardi da mutsuz oldular diyerek bi iliski yorumlanmaz ve burdan yola cikip tum iliskiler/kisilikler genellenemez..
Herkes kendi bakis acisiyla yorumluyor haliyle.. Bu konuda mutlak bi dogru yok bence.. Onemli olan, senin bakış açın.. Şunu da iyice tartmak lazim; "Evet, toplumda bi cok kinama ve elestiri ile karşılaşacağız, bu net.. Oncelikle karsimdaki insan ve aramizdaki şey buna deger mi ve ben bu yorumlar karşısında serinkanli kalabilir miyim yoksa yikilir dökülür mutsuz mu olurum?"
Elestirileri sorun etmeyeceksen, karsindakinden ve yasadigin seyden de eminsen baskalarinin fikirlerini almaya luzum yok.. Tartmak lazım; aradaki tek sorun yaş farkı ise ne âlâ..

Normalde citir erkek taraftariyim..karsi degilim yani.. yasit olanlar cok mu saglikli iliski yasiyolar her zaman? Yas sadece bir rakamdir..ama 4-5 yas olsa ok derim, 14 yas cok fazla evlilik icin.. takilcam dersen ok ama uzun sureli olarak gitmez bence.. biraz daha zorlasan annesi olurdun, kotu niyetle soylemiyorum ama.. 🤷‍♀️

Son düzenleme:
ben mutlu olacağınızı düşünmyorum. yaş olgunluk getirir lafına inanıyorum,bir süre sonra siz ona sıkıcı gelmeye,o da sizi bunaltmaya başlayabilir. uzun süreli bir evlilik olmaz tahminimce.

amman diyeyim aklını başına devşir. 14 yaş farkla 24 yaşında beyin evrimini tamamlayamamış bir erkek çocuğuyla uğraşmak......oyyy düşününce beynim döndü

Merhaba. Henuz net bir cevap vermedim. Bakalim gelecek ne gosterir dedim. Yine eskisi gibi is cikisi disari cikip bir seyler iciyoruz. Bir farklilik yok:)
Farklılık yok ama senin bakış açın degisti..sonuçta iş arkadasindan öte sana duyguları olan bir erkek var.sen ne düşünüyorsun çocuksu mu geliyor yoksa olabilir gibimi? Kafanda oturdu mu bazı şeyler..neler hissediyorsun ?

Olur olmazdan ziyade ben o kadar yaş farkında karşımdakini erkek olarak göremiyorum ya, yani çocuk gibi genç gibi gelir o yaş heralde bana. Ama bir arkadaşım var, lise son sınıftaki öğrencisiyle mezun olduktan bir sene sonra görüşmeye başladılar, çocuk arkadaştan on yaş küçük. Üni. okurken çalışmaya başladı ve daha yeni nişanlandılar ve çok mutlular.Bu arada kızın ikinci evliliği çocuğun ilk.
Bu iş tamamen size ve karşınızdakine bağlı. Zorlu bir yol.

Şimdi eşim benden 6 yaş küçük. Genel anlamda çok iyi anlaşıyoruz. Ama bu demek değil ki yaş sıkıntı olmuyor. Bazı konular oluyor ki yaş problemi dan diye tepemize iniyor. En basitinden ben 33 yaşındayım biyolojik saatim nedeniyle çocuk diye uğraş vermeye çalışırken adam 27 yaşında olduğu için benim kadar üstünde durmayabiliyor.
14 yaş olsaydı herhalde iyice çıldırırdım gibi geldi. Bence siz yinede iyi düşünün. Sizde daha fazla fark var çünkü.

Arkadaslar Merhaba.... Farkindayim evet baslik biraz garip geldi hepinize... Ancak bugun gercekten ilginc bir gun geciriyorum. Yaklasik 1,5 yildir ayni yerde calistigim is arkadasim bugun bana duygularini acti ve benimle evlenmek istedigini soyledi... Buraya kadar hersey normal... Ancak bahsettigim kisi benden 14 yas kücük.. Ben 38 yasindayim. O 24 yasinda... Suan tabi ki hayir boyle birsey mumkun olamaz modundayim... Hic cevrenizde bu kadar yas farki olan evli cift gordunuz mu ??? Ben tabi ki negatifim bu konuya ama sadece merak ediyorum olabiliyor mu boyle seyler ????
Negatif olmaya devam etmen daha güzel olur zannımca. Yaş farkı çok. Yanlış anlaşılmasın olamaz demiyorum. Olmaması daha güzel olur diyorum. Yani 38 e 24 çok fazla. 7 yaşında bir çocuğa 21 yaşında bir abla düşünün. Aranızda sosya kültürel birçok farklılık olur. Belli bir yerde tıkanır ilişki. Dikkate almanız temennisiyle..

Back
X