Kendimden 14 Yas Kucuk Is Arkadasimdan Evlilik Teklifi Aldim.....

Pınar Altuğ Yağmur Atacan çifti aklıma geldi.Onlarda 9 yaş fark vardı gayet mutlular kocaman kızları var.Yaşıt olup o kadar da boşananlar var bence tamamen anlaşmaya bağlı bir şey ama toplumdan elestiri alırsınız özellikle kadınlar daha çok tepkili bunlara dik durabilirseniz deneyin hayat sizin hayatınız :)

Merhaba. Henuz net bir cevap vermedim. Bakalim gelecek ne gosterir dedim. Yine eskisi gibi is cikisi disari cikip bir seyler iciyoruz. Bir farklilik yok:)

Bence iyi yapmışsınız. Bir de bu gözle inceler öyle karar verirsiniz. Mutlu olun inşallah ben sizde çok naif bir hava sezdim belli ki beyefendi de etkilenmiş enerjinizden tavrınızdan hakkınızda hayırlısı :)

Merhaba. Henuz net bir cevap vermedim. Bakalim gelecek ne gosterir dedim. Yine eskisi gibi is cikisi disari cikip bir seyler iciyoruz. Bir farklilik yok:)
Bence burada yazılanlardan sadece olumlu olanları dikkate alın . Sizi heyecanlandırıyorsa , yaşama tutunmanıza neden oluyorsa , aynada kendinize baktığınızda gülümsetiyorsa , iyi hissediyorsanız şansınızı deneyin . Toplum baskısını, klişeleri, negatif söylemleri boşverin.
Etrafımdaki ilişkilerin de , evliliklerin de çoğu sorunlu , istenilen arzu edilen normların mutluluk getirdiği falan yok .
Mutluluklar dilerim, inşallah doyasıya , özenilesi bir aşk yaşarsınız , yarınımızın garantisi yok, mutluluğu ıskalamayın.

Ben hayatta olmaz diye bişeyin olmadığına inanıyorum sürdürebilir misiniz orasını bilemem ama neden olmasın

Bence burada yazılanlardan sadece olumlu olanları dikkate alın . Sizi heyecanlandırıyorsa , yaşama tutunmanıza neden oluyorsa , aynada kendinize baktığınızda gülümsetiyorsa , iyi hissediyorsanız şansınızı deneyin . Toplum baskısını, klişeleri, negatif söylemleri boşverin.
Etrafımdaki ilişkilerin de , evliliklerin de çoğu sorunlu , istenilen arzu edilen normların mutluluk getirdiği falan yok .
Mutluluklar dilerim, inşallah doyasıya , özenilesi bir aşk yaşarsınız , yarınımızın garantisi yok, mutluluğu ıskalamayın.
👍👍👍👍👍👍

Arkadaslar Merhaba.... Farkindayim evet baslik biraz garip geldi hepinize... Ancak bugun gercekten ilginc bir gun geciriyorum. Yaklasik 1,5 yildir ayni yerde calistigim is arkadasim bugun bana duygularini acti ve benimle evlenmek istedigini soyledi... Buraya kadar hersey normal... Ancak bahsettigim kisi benden 14 yas kücük.. Ben 38 yasindayim. O 24 yasinda... Suan tabi ki hayir boyle birsey mumkun olamaz modundayim... Hic cevrenizde bu kadar yas farki olan evli cift gordunuz mu ??? Ben tabi ki negatifim bu konuya ama sadece merak ediyorum olabiliyor mu boyle seyler ????
Valla olmamissinizdir inşallah.sadece fantazisiniz onun icin

Buraya konu acacak kadar bunu dusunmeniz bile anlamsız bence. Kırmak için söylemiyorum ama 14 yas siz küçük dahi olsaydınız fazlaydı. Hele erkegın 24 sizin 38 olmanız cok cok fazla 😐

Belki önceleri sorun olmaz ama ailesi nasıl karşılar sonra çevre sizi hiç rahat bırakmaz.Zaten insanlar birbirinin elindeki kişileri kapmanın yada kaptırmamanın peşindeyken. Burada bir sürü konu var eşin aldatmasıyla ilgili sizde bu kadar yaş farkı varken etraftaki genç kızlar eşinizi rahat bırakmaz bence yaşşınıza uygun birini bulun derim .Huzur herşeyden önemli.

30-38 olsa olabilir diye düşünürdüm ya da 28-36 gibi. Kadın illa küçük olacak gibi bir saplantım yok ama 14 yaş çok fazla geldi. Tabii birebir sizi tanımıyoruz yine de maalesef kadınların erken olgunlaştığı düşünülürse 14 yaş çok duruyor. Siz sanki çok olumsuz düşünmüyor gibisiniz, biraz daha açarsanız belki daha farklı yorumlar da yapılabilir.

Back
X