Kendimden 14 Yas Kucuk Is Arkadasimdan Evlilik Teklifi Aldim.....

Özgüvenim tam, jenerasyon farkı olmasına rağmen ben o açığı da kapatıyorum, birbirimizin çevrelerine de uyuyoruz yabancılamıyoruz diyorsanız deneyebilirsiniz tabii

Bence yaşa takılmayın. Size kendinizi iyi hissettiriyor, kalbinizde kelebekler uçuşturuyor vs ise flört edilip sonra diğer aşamalara geçiş yaparsınız. Ben olsam yaşa değil anlaşıp anlaşmadığıma bakardım.

Arkadaslar Merhaba.... Farkindayim evet baslik biraz garip geldi hepinize... Ancak bugun gercekten ilginc bir gun geciriyorum. Yaklasik 1,5 yildir ayni yerde calistigim is arkadasim bugun bana duygularini acti ve benimle evlenmek istedigini soyledi... Buraya kadar hersey normal... Ancak bahsettigim kisi benden 14 yas kücük.. Ben 38 yasindayim. O 24 yasinda... Suan tabi ki hayir boyle birsey mumkun olamaz modundayim... Hic cevrenizde bu kadar yas farki olan evli cift gordunuz mu ??? Ben tabi ki negatifim bu konuya ama sadece merak ediyorum olabiliyor mu boyle seyler ????
Görsek ne olur evlenmek önemli değil önemli olan sonrası . 14 yaş küçük biriyle evlilik kadar saçma bişey duymadım

Cevremde bu kadar yok ama 8 yas,kadının büyük oldugu,evlilik gördüm .
Yaş çok önemli değil bana kalırsa hemde ne bilim zaten birbirinizi tanıyormuşsunuz,is dışında da paylaşımlarınız oluyormuş. Neden olmasın ki🤗
Siz ne hissediyorsunuz peki?
Hoşlanıyor musunuz ondan?
önemli değil mi ? Kadın yaşlandıkça adam daha genç kalacak. adamın yapmak istediklerini heves ettiklerini kadının yapmaya ne hali kalır nede isteği kalır çünkü yapmıştır önceden görmüşdür. 5 yaşa kadar ok benim eşimde 2 yaş küçük benden bazen o bile fark ediyor

Genç erkeklerin kimisi yaş farkı ile karşı cinse ilgi duyuyor. Bunu sıkça da görüyoruz. Hatta güncel yaşamımızda pek çoğumuz kendimize bu tip ilgi gösteren kimselere tanık olmusuzdur.

Çok kafa dengi, çok hoşlandığım biri olsa mücadele edebilirdim belki de ama bana bu kadar yaş farkı sempatik gelmiyor. Konu sahibinin bu gence böyle özel duyguları olmadığı, gösterilen ilginin hepimize olabilecegi gibi cazip geldigini dusunuyorum. Bu tip ilişkilerde çevrenin bakısı, iması ve etkileri çok büyük sevgi bile olsa bana kalırsa çok rahatsız edici oluyor. Aman umrumda bile degil dense de bir noktada rahatsızlık oluşuyor. Ben iki değil üç kez düşünürdüm böyle bir ilişkiyi.

Bu çiftin aşabileceği bir problem bence. 14 yaş fazla. 10 yılDa bir jenerasyon farkı oluyor . Benim bir arkadaşım 42 yaşında eşi 13 yaş küçük kendisinden. Arkadaşım mutlu görünüyor ama ben onlarla beraberken yaş farkını bariz hissediyorum. Adam resmen çocuk gibi geliyor bana. Ama ilişki içinde iyilerse bize susmak düşer.

Bana da oldu bu ama ciddi bi teklif değil o...O yaşlarda aşka gelip etkilemek için teklif ediyorlar...Ailesinin haberi yok...Yüz versen Ailesine açsa zaten kabul etmeyecek ve size dönüp ben çok istedim ama ailem kabul etmio diyerek sanki sen teklif etmişsin gibi bi moda giriyorlar ..

Ciddiye almayın

Arkadaslar Merhaba.... Farkindayim evet baslik biraz garip geldi hepinize... Ancak bugun gercekten ilginc bir gun geciriyorum. Yaklasik 1,5 yildir ayni yerde calistigim is arkadasim bugun bana duygularini acti ve benimle evlenmek istedigini soyledi... Buraya kadar hersey normal... Ancak bahsettigim kisi benden 14 yas kücük.. Ben 38 yasindayim. O 24 yasinda... Suan tabi ki hayir boyle birsey mumkun olamaz modundayim... Hic cevrenizde bu kadar yas farki olan evli cift gordunuz mu ??? Ben tabi ki negatifim bu konuya ama sadece merak ediyorum olabiliyor mu boyle seyler ????
bence o evlilik teklifini ciddi olduğu için değil, sizin ona güvenip de gönül rahatlığıyla sevgili olabilmeniz için yaptı..

Ben görsel uyuma da bakıyorum. Yanında ablası ya da teyzesi gibi durduğum bir erkekle beraber olmak istemezdim açıkçası

benden 2 yaş küçük biriyle evlilik için tanıştırılmıştım, güya sevmişti, ama ne oldu? yaş farkını kaldıramadı.. neymiş? benim çocuğum zor olurmuş bu yaştan sonra.. 35 yaşında çocuk olmuyormuş yani..
Tam bir aptalmış. 2 yaş farkı da çok normal bence

Tam bir aptalmış. 2 yaş farkı da çok normal bence
aptal az kalır.. gerizekalının önde gideni bence.. çok şükür tekmeyi vurdum da kurtuldum.. bazen arar ne yaptın işe girdin mi falan diye.. ben de nezaketen açtım konuştum ama bi daha ararsa asla cevap vermicem.. niye arıyosa hala?

aptal az kalır.. gerizekalının önde gideni bence.. çok şükür tekmeyi vurdum da kurtuldum.. bazen arar ne yaptın işe girdin mi falan diye.. ben de nezaketen açtım konuştum ama bi daha ararsa asla cevap vermicem.. niye arıyosa hala?
Belki de sizi yokluyordur. Neyse ki kurtulmuşsunuz o ahmaktan

Back
X