• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendimden 4 yaş küçük biriyle beraberim

feelix

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2017
19
15
8
en başta ikinci üyeliğimin olduğunu ve yöneticilerin bilgisi dahilinde konuyu açtığımı belirteyim.

derdim şu; ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.

26 yaşındayım. 2017 yılı başında biri ile tanıştım devamlı vakit geçirdiğim bi internet sitesinde kitap alışverişi için. birbirimize kitap gönderdik. sonra ara ara mesajlaşmaya devam ettik naber nasılsın gibi. benim o süreçte kısa süreli flört, ilişki tarzı durumlarım da oldu. kendisi de bilirdi hatta.

neyse. 2-3 ay kadar önce yine bi konuşma esnasında beni bi festivale davet etmişti ama ben yok demiştim pek o kafada olmadığım için. şunu da belirteyim internet tanışmalarına aşinayım yani öyle öcü gözüyle bakan varsa okumayı burada bırakabilir. konunun onla alakası yok çünkü, sırf bu sebeple eleştirmek yersiz olacak. neyse festivale gidemedi çeşitli sorunlardan ötürü. ben de o ara izne çıkacaktım, tatil planı yapıyodum. bi anda konu beraber tatil yapmaya geldi. bana o an mantıklı geldi tamam dedim. planlamaya başladık.

sanıyorum bu tatil işini kesinleştirdikten bir iki hafta sonra benim yine bi 5 6 gün boşluğum oldu. beni yaşadığı şehre davet etti tatilden önce hem bi görüşmüş oluruz diyerek. ben de tamam dedim. kalktım gittim. gerçekten rüya gibi bi 6 gün geçirdim. her şey çok güzeldi. açıkçası niyetim ciddi bişeye başlamak ya da aşık olmak değildi ama bu kadar iyi geçeceğini bilemedim ve cidden aşık oldum.

şunu belirteyim. onun şehrine gidene kadar ben onu 24 sanıyodum. aklımda öyle kalmış. şehre gitmeden bir iki gün önce yoo ben 22'yim dedi. çok şaşırdım, inanmak istemedim vs. gidince kimliğine baktım hatta. 26yı ben hep yaşlı görürüm 22 çok küçük bana göre. ama lise mezuniyetinden beri çalıştığı için sanırım davranışları konuşmaları 22 yaşında biri gibi değil. ben de şu an 26 gibi olmadığım için aramızda sorun olmadı aslında o an için.

neyse. ben onun yaşadığı şehirden döndüm. sonrasında tatile çıktı. yine mükemmel bi bi hafta geçirdik. sadece bi kere ufak bi meseleden tartıştık onun dışında gerçekten çok iyiydi herşey.

vedalaşmak tabi zor. ağladık ikimizde.

sonuç, sevgiliyiz. iki haftada bir görüşürüyoruz. bir o geldi, bir ben gittim. çok zor gerçekten. 1,5 - 2 aylık yeni bi durum. ama bu kadar çok beraber kalıp beraber yaşayınca alıştık, anlarsınız.

şimdi sorun şu. evlilik konusu açıldı. haklı olarak birikmiş vs yok şu an düşünemem dedi. ama benim istediğim en azından 1-2 seneye kadar düşünecek hale gelmesi. hayatımda ilk defa böyle hissediyorum. tecrübesiz biri değilim. o yüzden ağzımdan evlilik lafının bu kadar erken çıkması size garip gelebilir ama hissettiklerim buna itti beni. zaten evlendik, oturttuk diyene kadar ben 30 olurum neredeyse ve çocuk vs. yani bunu düşünmek zorundayım gibi geldi.

ben de çalışıyorum. ortalama bi işim var. onun işi benimkinden daha iyi. bırakıp gelemez. ben de ona evlilik olmadan aileme hadi ben şurda iş buldum gidiyorum diyemem dedim. ailem olmasa yapardım, o kadar gözüm karardı ama şu şartlar altında yapamam.

daha önce de uzak mesafe oldu. o kadar önemsemedim. bitti gitti. ama bunda takıyorum çünkü gerçekten çok aşığım ve karşı tarafın da hislerinden eminim. yani ilgi alaka vs. seven, özleyen, bunları hem söyleyen hem belli eden biri var karşımda.

aslında ne soruyorum bilmiyorum. hani ayrıl olmaz deseniz tabi ki ayrılamam.

ama sizce olur mu? oluru var mı? sizin başınıza gelse ne yapardınız?

ekleme : yazmayı unutmuşum. bi de askerlik var. açıköğretimden tecilli şu an. yani illaki yapacak.

Son düzenleme:
Konuyu tamamen okumadım, yaşlara baktım geçtim.
4 yaş küçük biri... Neden olmasın?
Anlaşıyorsanız, o belli bir olgunlukta siz de yaşınızdan daha genç bir ruh halindeyseniz, gerisi sadece birkaç sayıdan ibaret.
Takılmayın, yaşayın, bakın duruma göre yol nereye götürür.

Eşim benden 1 buçuk yaş küçük.
Aramızda 4 yaş olsaydı da yine kaçırmaz, kapardım.

en başta ikinci üyeliğimin olduğunu ve yöneticilerin bilgisi dahilinde konuyu açtığımı belirteyim.

26 yaşındayım. 2017 yılı başında biri ile tanıştım devamlı vakit geçirdiğim bi internet sitesinde kitap alışverişi için. birbirimize kitap gönderdik. sonra ara ara mesajlaşmaya devam ettik naber nasılsın gibi. benim o süreçte kısa süreli flört, ilişki tarzı durumlarım da oldu. kendisi de bilirdi hatta.

neyse. 2-3 ay kadar önce yine bi konuşma esnasında beni bi festivale davet etmişti ama ben yok demiştim pek o kafada olmadığım için. şunu da belirteyim internet tanışmalarına aşinayım yani öyle öcü gözüyle bakan varsa okumayı burada bırakabilir. konunun onla alakası yok çünkü, sırf bu sebeple eleştirmek yersiz olacak. neyse festivale gidemedi çeşitli sorunlardan ötürü. ben de o ara izne çıkacaktım, tatil planı yapıyodum. bi anda konu beraber tatil yapmaya geldi. bana o an mantıklı geldi tamam dedim. planlamaya başladık.

sanıyorum bu tatil işini kesinleştirdikten bir iki hafta sonra benim yine bi 5 6 gün boşluğum oldu. beni yaşadığı şehre davet etti tatilden önce hem bi görüşmüş oluruz diyerek. ben de tamam dedim. kalktım gittim. gerçekten rüya gibi bi 6 gün geçirdim. her şey çok güzeldi. açıkçası niyetim ciddi bişeye başlamak ya da aşık olmak değildi ama bu kadar iyi geçeceğini bilemedim ve cidden aşık oldum.

şunu belirteyim. onun şehrine gidene kadar ben onu 24 sanıyodum. aklımda öyle kalmış. şehre gitmeden bir iki gün önce yoo ben 22'yim dedi. çok şaşırdım, inanmak istemedim vs. gidince kimliğine baktım hatta. 26yı ben hep yaşlı görürüm 22 çok küçük bana göre. ama lise mezuniyetinden beri çalıştığı için sanırım davranışları konuşmaları 22 yaşında biri gibi değil. ben de şu an 26 gibi olmadığım için aramızda sorun olmadı aslında o an için.

neyse. ben onun yaşadığı şehirden döndüm. sonrasında tatile çıktı. yine mükemmel bi bi hafta geçirdik. sadece bi kere ufak bi meseleden tartıştık onun dışında gerçekten çok iyiydi herşey.

sonuç, sevgiliyiz. iki haftada bir görüşürüyoruz. bir o geldi, bir ben gittim. çok zor gerçekten. 1,5 - 2 aylık yeni bi durum. ama bu kadar çok beraber kalıp beraber yaşayınca alıştık, anlarsınız.

şimdi sorun şu. evlilik konusu açıldı. haklı olarak birikmiş vs yok şu an düşünemem dedi. ama benim istediğim en azından 1-2 seneye kadar düşünecek hale gelmesi. hayatımda ilk defa böyle hissediyorum. tecrübesiz biri değilim. o yüzden ağzımdan evlilik lafının bu kadar erken çıkması size garip gelebilir ama hissettiklerim buna itti beni. zaten evlendik, oturttuk diyene kadar ben 30 olurum neredeyse ve çocuk vs. yani bunu düşünmek zorundayım gibi geldi.

ben de çalışıyorum. ortalama bi işim var. onun işi benimkinden daha iyi. bırakıp gelemez. ben de ona evlilik olmadan aileme hadi ben şurda iş buldum gidiyorum diyemem dedim. ailem olmasa yapardım, o kadar gözüm karardı ama şu şartlar altında yapamam.

daha önce de uzak mesafe oldu. o kadar önemsemedim. bitti gitti. ama bunda takıyorum çünkü gerçekten çok aşığım ve karşı tarafın da hislerinden eminim. yani ilgi alaka vs. seven, özleyen, bunları hem söyleyen hem belli eden biri var karşımda.

neden olmasın iyide anlaşmıssınız

Tabiki öncelik sizin ne hissettiğiniz.Anlaşabiliyorsanız neden olmasın.O biraz olgun bende yaşım gibi degilim demissiniz buda onemli ve guzel.Fakat ben olsam kendimden bir yas kucuk biriyle bile yapamam.Erkeklerin bir cogu daha gec olgunlasiyor.Bende yasimdan hep daha olgun buyuk hissettim kendimi.O yuzden benden kucuk erkekler çocuksu gelir bana.Ama bu size gore farklilik gosterir tabi.Birde haklisiniz sizin yasiniz evlenmek icin musait olsada bir erkek icin 22 cok erken bence.

Olur neden olmasın. Yaşınız da henüz genç. İnsanın sevebileceği, bağlanabileceği, güvenebileceği biri kolay kolay çıkmıyor karşısına. Çıktığında böyle şeyler için vazgeçmemek gerekiyor, sıkıca sarılmak gerekiyor. Dediğiniz gibi 3-4 sene sonrasında evliliğe adım atarsanız hiçbir problem kalmaz. Hem o evliliğe daha uygun bir yaşa gelir, hem birikim yapmış olursunuz. Birçok insan 30'dan sonra evleniyor zaten artık. Henüz çok yeni, gözün kara olduğu dönemler. İlişki biraz otursun, siz de daha emin olursunuz değip değmeyeceği konusunda.

Bana kalırsa biraz daha zaman geçirmelisiniz . Yani 26 Yaşında evliliği düşünüyorsunuz normal ama o daha 22 yaşında .yani evlilik için çok çok erken değil mi ? Bana kalırsa evliliği şimdilik aklımızdan çıkarın .yani tatile gitmeler falan onun yanında kalmalar bir erkeğin reddedemeyeceği şeylerdir . Bazı şeyler hoşuna gitmiş olabilir.yani ciddi bişey düşünmüyordur belki demek istediğim .

4 yaş farkı sorun olarak görmüyorum
Fakat
Evet sevgiliyiz kesinliği oluşalı sanırım 1,5 ay civarı olmuş.
Bu kadar kısa sürede, bu gözü karalık doğru değil.
Zamana bırakmalısın.

ya bu zamana bırakmalı olayını ben hiç yapamıyorum. ömrüm boyunca yapamadım. doğru olmadığını biliyorum. karşı taraf da evet özlüyoruz, zor ama bu şekilde deniycez diyor. yani ona göre de zamana bırakıp duruma bakmak gerek. ben de onu yapmaya çalışıyorum. ama özledikçe delirip napcam derken buluyorum kendimi.

Yaşlarda sıkıntı yok ama 22 yaş evlilik düşünmek için çok erken.
2 yıl demişsiniz, 24 de erken bir yaş diye düşünüyorum. Beklerim diyecekseniz bu yola girin. Asla da evlilik baskısı hatta yönlendirici konuşmalar yapmayın, daha karşınızdaki kişi için zamanı değil.

Adam çok genç, 22-25 yaşındaki erkekler ve hatta kadınlar evlendikten sonra seçeneklere bakmadım pişmanlığı yaşayabiliyorlar, dört yaş fark çok normal ama misal sen 36, adam 32 tarzında normal. Şu an çok genç birine evlilik sorumluluğu yüklemeye çalışıyorsun ama sorumluluğu maddi manevi ki özellikle maddi alırım dersen bu iş olabilir yoksa 22 yaşındaki bir erkek/kadın kolay kolay canını dişine takıp 50bin biriktirip düğün yapayım demez.

Yaşlarda sıkıntı yok ama 22 yaş evlilik düşünmek için çok erken.
2 yıl demişsiniz, 24 de erken bir yaş diye düşünüyorum. Beklerim diyecekseniz bu yola girin. Asla da evlilik baskısı hatta yönlendirici konuşmalar yapmayın, daha karşınızdaki kişi için zamanı değil.

evet sorun da o zaten. 22 yaş çok erken. ne kadar olgun olursa olsun erken bi yaş. 2 yıl sonra 24-28 olcaz hatta 24 bile erken aslında erkek için. ama aşk işte ne bileyim.

Evlilik için ne kadar erken düşünmeye başlamışsınız,2 ay bunun için çok erken bence....
Eşim benden 6 yaş küçük,biraz özveriili olmanız gerekiyor bazı konularda olgunlaşması zaman alıyor ama 35 ten sonra yaşlılık ve yaş farkı korkusu yaşıyorsunuz ister istemez....yoksa bana göre abes bir durum değil...

Ben kadin erkek arasinda -+5 yasi normal buluyorum nerdeyse yasit sayılırlar hic dert etmeyin evlilim işini de zamana birakin ya da cok seviyorsaniz birikiminiz olmadan da evlenebilirsiniz. Siz de kocaman bir dugun oyle konsept esyalar almayiverin. Tutarsiniz bi 1+1 on bin liralik esya bir de nikahtan evlenirsiniz cok istiyorsaniz bir de gelinlik alinir.

Ama hem her seyim tam olsun hem biyolojik saatim diyorsaniz büyük ihtimal ilişkinizdeki pembe rüya gibi balonlariniz çabuk sönecektir.

Bence yaş hiç sorun değil.evlilik işini de akışına bırakın eşim de daha erken diyordu 1 sene içinde evlenme teklif etti 3 ayda evlendik :KK48:

Bende eşimden büyüğüm hiç sorun yaşamadık ben 25 eşim 20 yaşındaydı hiç de çocuk gibi falan değildi hala benden olgundur :) ama öyle hemen evlenmedik tabi 7 sene sonrasında evlendik neden olmasın :KK66:

oha işte aradığım cevap. çok sevindim. keşke böyle bişey olsa bizde de. 32-25te evlendiniz yani.

peki biraz daha anlatsanız. nasıl oldu, aileler vs sorun etmedi mi?

uzak mesafe değildi sanıyorum.

Evlilik için ne kadar erken düşünmeye başlamışsınız,2 ay bunun için çok erken bence....
Eşim benden 6 yaş küçük,biraz özveriili olmanız gerekiyor bazı konularda olgunlaşması zaman alıyor ama 35 ten sonra yaşlılık ve yaş farkı korkusu yaşıyorsunuz ister istemez....yoksa bana göre abes bir durum değil...
siz de anlatır mısınız biraz.

Ama hem her seyim tam olsun hem biyolojik saatim diyorsaniz büyük ihtimal ilişkinizdeki pembe rüya gibi balonlariniz çabuk sönecektir.

yok öyle büyük düğün dernek merakı olan, eşya derdi olan biri değilimdir.

ya bu zamana bırakmalı olayını ben hiç yapamıyorum. ömrüm boyunca yapamadım. doğru olmadığını biliyorum. karşı taraf da evet özlüyoruz, zor ama bu şekilde deniycez diyor. yani ona göre de zamana bırakıp duruma bakmak gerek. ben de onu yapmaya çalışıyorum. ama özledikçe delirip napcam derken buluyorum kendimi.

Ama başka seçeneğin yok.
Onun gelemeyeceğini biliyorsun, evlilik mevcut durumda zor.

Şimdi sen özledikçe hamle yapma dürtünü kontrol edemez isen
Yapışan, zorlayan ve sıkan kadın olarak bulabilirsin kendini.
İlişkiniz o kadar yeni ki.
ilk ayınız sayılır. Bu yüksek heyecan sizin ilişkinize has değil,
ilk aylar için kime sorsan her şey mükemmel gider zaten.

Makul ol, heyecan yapma.

evet sorun da o zaten. 22 yaş çok erken. ne kadar olgun olursa olsun erken bi yaş. 2 yıl sonra 24-28 olcaz hatta 24 bile erken aslında erkek için. ama aşk işte ne bileyim.

Siz de çok gençsiniz, hiç yaşım geçiyor psikolojisine sokmayın kendinizi. K yifli bit ilişki isr devam edin, yok sizin isteklerinizle onunki uymuyorsa bitirin. Ama aşkı öne sürüp evliliğe zorlamayın. Çünkü henüz o kafada olmayacaktır

Back
X