- 24 Ocak 2016
- 556
- 440
- 103
- Konu Sahibi Cilli_begonya
-
Anneciginin o tertemiz kalbiyle ettiği hayır duaları seni bir ömür ihya eder güzelim ne mutlu sen gibi evladı varMerhaba arkadaşlar daha önce bunu hiçkimseye dile getirmedim. 4 yıl önce babam vefat etti bende uni yi bitirince calismaya başladım suan devlette muhendisim 3500 tl maaş alıyorum ve ailemle yasiyorum. Ve bu zamana kadar hep kendime bişeyler alırken düşünmek zorunda kaldım. Annem ve 2 kardeşime babamın yokluğunu aratmamak için onları mutlu etmek için çok şey yaptım oturdugumuz evi komple yeniledim bi ton borca girdim sonra 2 kardesimi de dersaneye yazdırdım bi 10binlira da o tuttu. Öğrenim borcum var bi taraftan onu ödüyorum. Şimdide annem umreye gitmek istiyor onu gönderecem. gerçekten bunları laf olsun diye yapmıyorum 27 yaşındayım ve bazen yoruluyorum. Ama tabi ailem onlar onların mutluluğu herşey. Öyle işte suan sanirsam psikolojim bozuk.
Allah razı olsun saolun annemin o temiz kalbi bana yetiyor bazen ara ara yoruluyorum bunalıyorum ama o bana sarılın ca daha güçlü kalkiyorum yerimdenAnneciginin o tertemiz kalbiyle ettiği hayır duaları seni bir ömür ihya eder güzelim ne mutlu sen gibi evladı var
Ama hayat kısa onun umreye gitmesi için ben tek şansiyim ve oda gitmek istiyor ben simdi nasil para biriktireyim sanki helal olmaz gibi gelioBiraz da onlarin sizi dùşùnmesi lazım...senin gelecegin icin para biriktirmen gerekirken annenin umreye gitme durumu da ayrica sacma yani...ben milleti dusunurum millet beni dùşùnùrse:))
Ama hayat kısa onun umreye gitmesi için ben tek şansiyim ve oda gitmek istiyor ben simdi nasil para biriktireyim sanki helal olmaz gibi gelio
elbette ki yorulursun bazen dolarsin insansın çünkü... ama inan annenin bir gülümsemesine değer bence...Allah razı olsun saolun annemin o temiz kalbi bana yetiyor bazen ara ara yoruluyorum bunalıyorum ama o bana sarılın ca daha güçlü kalkiyorum yerimden
Merhaba arkadaşlar daha önce bunu hiçkimseye dile getirmedim. 4 yıl önce babam vefat etti bende uni yi bitirince calismaya başladım suan devlette muhendisim 3500 tl maaş alıyorum ve ailemle yasiyorum. Ve bu zamana kadar hep kendime bişeyler alırken düşünmek zorunda kaldım. Annem ve 2 kardeşime babamın yokluğunu aratmamak için onları mutlu etmek için çok şey yaptım oturdugumuz evi komple yeniledim bi ton borca girdim sonra 2 kardesimi de dersaneye yazdırdım bi 10binlira da o tuttu. Öğrenim borcum var bi taraftan onu ödüyorum. Şimdide annem umreye gitmek istiyor onu gönderecem. gerçekten bunları laf olsun diye yapmıyorum 27 yaşındayım ve bazen yoruluyorum. Ama tabi ailem onlar onların mutluluğu herşey. Öyle işte suan sanirsam psikolojim bozuk.
Sizi tanimiyorum ama bu güzel sozleriniz ve desteğiniz için allah size daha iyisini güzelini nasip etsinelbette ki yorulursun bazen dolarsin insansın çünkü... ama inan annenin bir gülümsemesine değer bence...
Hep böyle kal....
umre yerine hacca yazılsın bir kaç yıla çıkar zaten az az bir kenara para koyarsınız umre farz değil gitmesin bence ayrıca hacca bile kendi parası yoksa gidilmesini doğru bulmuyorum ben .yarın bir gün burda 30 umu geçtim hala evlenemedim moralim bozuk diye konu açmazsınız umarım hayat size de lazım bu kadar fedakar olmayın gerektiği kadar yapın.Anne neyse de kardeşlere yapılan aşırı fedakarlıklar çoğunlukla nankörlük olarak geri döner.siz onları en iyi üniversitelerde okutun yarın bir gün evlenirler eşleri de eğer siz kendi hayatınızı kuramazsanız size fedakar değil evde kalmış kız kurusu gözüyle bakarlar .Lütfen kendinize değer verin
Sizden de allah razı olsun kalbinize göre versin. Büyük şehirde yaşamıyorm kirada da yaşamıyorm annemede babamin emekli maasi kaldi.kardeşim de allaha şükür aynı şehirde bi üniversite kazandı digeride güzel bi lisede inşallah onlarda böyle kalırlar. Şimdi durum acicaz ama artık bu senede birikim yapamiycam olsun naapiyimAllah guzel gonlunuze gore bir kismet versin, hayirli guzel kalpli bir es nasip etsin, annenize ogul kardeslerinize abi olsun. O kadar emek o kadar kendinizden odun vermissiniz, insallah kardeslerinizde sizin emeginize layik olurlar egitimlerini guzel sekilde tamamlayip annenizin bakimini sizden devralirlar, sizde ailenizi kendi yuvanizi kurabilirsiniz.
Annenizi gonderecek durumunuz varmi peki ? Anneniz cok mu yukleniyor acaba size ? Tek gecim kaynaginizi sizin maasinizsa buyuk sehirde zaten ancak yeter size kili kilina.
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım....Sizi tanimiyorum ama bu güzel sozleriniz ve desteğiniz için allah size daha iyisini güzelini nasip etsin
Sizden de allah razı olsun kalbinize göre versin. Büyük şehirde yaşamıyorm kirada da yaşamıyorm annemede babamin emekli maasi kaldi.kardeşim de allaha şükür aynı şehirde bi üniversite kazandı digeride güzel bi lisede inşallah onlarda böyle kalırlar. Şimdi durum acicaz ama artık bu senede birikim yapamiycam olsun naapiyim
Ya hacca gidemem çocukların eğitimi umre birazdaha ekonomik en azından biraz daha ucuz diyor kendi kendine dua ediyo şimdi onu zorlasam umreye gönderebilirm nasıl bunu gormemezlikten geleyim allah var yukarda benden hiç istemedi hep en o istemeden one atladimumre yerine hacca yazılsın bir kaç yıla çıkar zaten az az bir kenara para koyarsınız umre farz değil gitmesin bence ayrıca hacca bile kendi parası yoksa gidilmesini doğru bulmuyorum ben .yarın bir gün burda 30 umu geçtim hala evlenemedim moralim bozuk diye konu açmazsınız umarım hayat size de lazım bu kadar fedakar olmayın gerektiği kadar yapın.Anne neyse de kardeşlere yapılan aşırı fedakarlıklar çoğunlukla nankörlük olarak geri döner.siz onları en iyi üniversitelerde okutun yarın bir gün evlenirler eşleri de eğer siz kendi hayatınızı kuramazsanız size fedakar değil evde kalmış kız kurusu gözüyle bakarlar .Lütfen kendinize değer verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?