Kendimden çok ailemi düşünüyorum ama kendimi de dusunmeliyim bazen yoruluyorum

canım allah razı olsun senden rahmetli babacığından maaş alıyormu annen

Bende sizin gibi düşünüyorum hayat kısa ve babamı kaybettikten sonra anneme daha bi düşkün oldum. Evlenince yapamam çünkü insan ozaman kendi hayat mucadelesine giriyor ama size maşallah evlendikten sonrada el verdiniz

Allah hepimize sizin gibi evlat, kardeş nasip etsin.
Söylemesi kolay ama bir ailenin gencecik yaşınızda yükünü çekmek gerçekten ağırdır.
Zaman zaman yorulmanız çok normal, aileniz bir olduğunda daha da güçlü olduğunuzu bilerek yorgunluğunuz geçecek, azme dönüşecektir.

Kardeşlerim de okulu bitirip işe girdiler. Her birimiz bir şeyler verince ve bu paralar bir araya gelince anlamlı bütünlük oluyor. Birlikten kuvvet doğuyor Allaha şükür gerçekten. Evli olduğumuz halde hiçbirimizi sarmayacak paralar ama bu paralar bir araya gelince anlamlı bir destek oluyor. İnşallah kardeşlerin de vefalı olur ileride senin gibi hayırlı evlat ve kardeş olurlar.

Estağfurullah. Allah da size kalbinize göre versin

Ne güzel maşallah size ben nazara falanda inanırım herkese soylemeyin.allah mutlugunuzu daim etsin anneniz babanizla yaşlanmayı nasip etsin

maşallah arkadaşım Allah bereket versin parana . Ama artık seninde yuva kurma zamanın gelmiş bence bu babalık psikolojisinden çıkmalısın

maşallah arkadaşım Allah bereket versin parana . Ama artık seninde yuva kurma zamanın gelmiş bence bu babalık psikolojisinden çıkmalısın

Teşekkürler canım. Sanirsam evlenene kadar böyle sürecek bu psikolojiyi atamiycagim.aşırı detayci ve seçiciyim yuva kurmakta şimdilik zor gibi allah sonumuzu Hayır etsin

Sizin bu yasiniza kadar kim destek oldu okumaniz icin. Bir hatirlayin. Aileniz sizi okuttu sizinicin calisti.evet bir bayan olarak zordur ev gevindirmek.yuva kurmakta istiyosunuzdur.sabredin.borcu olana umreye gitmesi gerkemez.cok kisi seviyor. Umreye gitmek hacca gitmek istiyor tamam sevap ama illaki gidilecek diye birsey yok.hem okaar borcla tekrar masraf yapmak daha sakincali.annenizle konusun erteleyin. Borclariniz bitsin.yatin birgun kardesleriniz uni kazaninca nolcak daha birsurunmasraf. Ayrica evliligi gecistirmeyin esinizle konusr paranizin bır kismini ailenize ayirirsiniz. Ama illaki herkes kral gibibyasayacak diye birsey yok. . annenizle konusun umre isini sart degil yarin birgun cocuklar okur borclar azlair duEne girere ozman gonderirsiniz

Teşekkürler çok saolun.yani hiç borçsuz günüm olmadı hep bişiler eklendi hiç rahat nefes alamadim bu yüzden bunaldim ama bunu aileme hiç belli etmem. Bu aralar bütün borçlarımi bitirdim sadece öğrenim ödüyordum birazda kendime harcarm diye düşündüm ama annem çok istiyor içten içe İşte babam yok hayat kısa annemi gönderebilirim bi 7 binlira bana bişey yapmaz. Annem benden istemiyo hep böyle dua ediyor nasıl gormemezlikten geleyim mecbur yazdırdım allah kabul etsin. Aslında tamda bu nedenle bana emekler okuttuklari için hiç kiramiyorum. Kardeşim üniversite okuyor oturdugumuz şehri kazandı diğeri daha lisede. Annemin bi emekli maaşı var zaten

Allah size de sizin gibi gönlü geniş merhametli bir eş nasip etsin. Aldığınız dua ve minnetler size kat kat geri dönecektir.

Bence sen yoruluyosun arada kendinede bak tatil günlerinde o arada maşallah Rabbim böyle hayirli evlat nasip etsin inşallah :)

rabbim herkese tüm dostlara nasib etsin senin gibi evlat kendimi gördüm yalan yok ama artık kendin için harca acık tamam yapacağını yapmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…