kendimden de ondan da nefret ediyorum! saplanıp kaldım.yaptıklarımı nasıl telafi ederim?

zaten zevk suyu demesi evli tabiri değil ki. o konusunda bariz yalan söylediği.
belki de takıntılı olmasının sebebi, bakire olmaması.
yine tepki çekmemek için hem ailesinden hem kk dan çekiniyor.

Muhtemelen öyle, aynı fikirdeyim. İlişki yaşadığımız her insanla evleneceğiz diye bir şey yok konu sahibi, bu düşüncenizden ivedilikle çıkın. Eski sevgilinizi taciz etmeyi bırakın, sizi sevmiyor o hep bunu getirin aklınıza. Eminim seveceğiniz başka bir erkek çıkacak karşınıza. Bekaret buna engel değil, yıl kaç oldu hala bunu konuşuyoruz üzülüyorum.

kendinizi tek basinizada mutlu edebilirsiniz. Birilerine ihtiyac duymaniza gerek yok. Bunun bilincine varirsaniz guclu bir kadin olursunuz

Yapmayın Allah aşkına, defalarca kere kendisini istemeyen bi adama nasıl yalvardığını belirtmiş..
Ben bi kadın olarak kızıyorum böylelerine, hemde çok kızıyorum..

Bikez şansını denersin, hadi ikinci kezde zorladın, çok sevdin unutamadın filan anlarım..
Daha sonrasında tekrar tekrar msj atmalar filan sizce nekadar onurlu bi davranış?

Empati yapıyorum evet, asla böyle davranmazdım..
Ayrıca herzaman hemcinsimin yanında olduğum için onurlu ve gururlu olması gerektiğini bu şekilde belirttim..

Karşıdaki insan kendine acımıyorki ben acıyayım..sizin gibi vah zavallım çok üzüldüm telkinlerinde bulunamicam kusura bakmayın:kahve:

Hayatta her zaman her şey umulduğu ya da olması gerektiği gibi olmuyor. Kendimi toplamak istiyorum yardımcı olun demiş konu sahibi, beni aşağılayın dememiş. Yargılamak kolay, anlamaya çalışmak zordur. Yargılamak en kolay şey şu dünyada.

Hayatta her zaman her şey umulduğu ya da olması gerektiği gibi olmuyor. Kendimi toplamak istiyorum yardımcı olun demiş konu sahibi, beni aşağılayın dememiş. Yargılamak kolay, anlamaya çalışmak zordur. Yargılamak en kolay şey şu dünyada.
Yaw he hee..
Sen bana yazacağına konu sahibine yazda yardımcı ol bari..
Ben aşağılamayı tercih ediyorum..Huyum kurusun, yardım isteyen biri olduğunda direk aşağılarım..
Ne demiştik? Karakter meselesi!

Allam ya konu fake hala edebiyat parçalıyo..cvp yazma göz ardı ediyorum seni..

Yaw he hee..
Ben aşağılamayı tercih ediyorum..Huyum kurusun, yardım isteyen biri olduğunda direk aşağılarım..

Tamam bacım sakin ol.

Onu unutmus gibi yapmandan baska care yok. Belki simdi aci cekiyorsun ama elbet bir gün gececek. Onunla sakin bir daha görüsmeye calisma. Birak bekle seviyorsa döner gelir sevmiyorsada yapacak bir sey yok kendini daha fazla kücük düsürme. Sen elinden geleni yapmissin birak o pisman olsun.

Konu sahibi 3 yıllık ilişkinizde gezmek,tozmak ve cinsellik yaşamak da dahil hepsini sevdiğin için istediğin için yasamissin zorlama olmamış bu yüzden eski sevgilini suçlama ve kendini kullanılmış hissetme.

Zaten bir eşya değilsin ki biri seni kullanıp atsın.

Ona hiç bir şekilde mecbur değilsin bunu unutma.sanırım bütün bu saplantı sebebin açtığın ilk konuda gizli.inan onsuz daha mutlu olacaksın.
Kullanilmis gibu hissetmemistim 3 yil boyunca. Ama beni terk etmeden 20 gun once benimle yeniden birlikte olmustu ve bunu sevdiginden dolayi sanmistim.ama gelin gorun ki 20 gun sonea ben seni sevmiyorum uzun suredir ayriligi dusunuyordum dedi. Bu cok zoruma gidiyor.seni seven biriyle sevmyerek nasil gezdin nasil elini tuttun nasil optun?bu yuzden sucluyorum onu butun bir 3 sene icin degil ama haklisiniz biraz da kendim ettim kendim buldum tecrube oldu

Arkadaslar konum fake degil. Evet o ilk konuyu da yillar once ben acmistim ve evet dusundugunuz gibi yargilanmaktan cekindigim icin yalan soylemek drumunda kaldim. Yasadigim bu cinselligide evet bir sucmus gibi yasadim. Bu yuzden terk edilmeyi de kolay hazmedemedim. Fakat bilin ki tek sebebi bu degil uzgunlugumun. Gercekten sevmis gercekten inanmis ve yari yolda birakilmis olmaktan dolayi da cok uzgunum. Bircok arkadas sert vir sekilde konusup beni kendime getirecegini dusunmus. Niyetlerine bakarak onlari anliyir ve tesekkur ediyorum. Arrik durmam gereken yerdeyim. Haklisiniz. Istenmiyor ve sevilmiyorum. Bir ruh hastasi olmadigimi dusundugum icin dediklerinizi dinleyecegim. Sagolun

Önce bi kuaföre bi alışverişe falan git. Saçını falan bi değiştir. Önce sen kendine değer ver ki karşındaki seni ezemesin. Bu muameleyi hakediyormusun sence?

Senin yaptigin hareketleri emin ol burdaki bir cok kadin yapardi. Dogal olarak canin yanmis evlilk hayalleri kurarken birakmis gitmis . Hazmedemedigin icin bir cok sey yapmissin. Kendini o konuda pisman ya da uzgun hissetme . Zamanla gecer deler ama yine de gecer..

Bence hiç bir şekilde iletişime geçme. Kendini meşguliyet bul boş zamanlarında arkaşlarınla buluş sosyal ortamlara gir. İlerde keşke diyip pişman olmasını istiyosan bunun için hep onun çevresinde bulunman gerekiyo ki buda senin için daha fazla acı olur. Allaha havale et. :bicak:

Canım geçmişe bakarsan boynun tutulur. Bakma sen burda sana sert çıkanlara. Dilin kemiği yok, sen gurursuzsan diyelim onlar da çok kaba o zaman. Sen hatanın farkındasın, geçti bitti. Bir şeyleri düzeltmeye çalışarak zaman kaybetmissin zaten, bir de o yaptıkların için ahlanip vahlanarak zaman mı kaybedeceksin. Bir insan ağlasa ben dayanamam ya,bırak vicdansız bir insan ne düşünürse düşünsün hakkında. İnsan olsun o önce. İstememenin de bir adabı var, insan üç yılın hatrina öyle davranmaz. Bu defteri burda kapat,hırs da yapma o pişman olsun diye. İnsan değil çünkü, birini kırdıktan sonra rahatsız olmaz yani gelip de özür dilemez. Hayatına parmak uçlarından öpecek biri dahil olur umarım.

Canım geçmişe bakarsan boynun tutulur. Bakma sen burda sa. ert çıkanlara. Dilin kemiği yok, sen gurursuzsan diyelbunlark kaba o zaman. Sen hatanın farkındasın, geçti bitti. Bir şeyleri düzeltmeye çalışarak zaman kaybetmissin zaten, bir de o yaptıkların için ahlanip vahlanarak zaman mı kaybedeceksin. Bir insan ağlasa ben dayanamam ya,bırak vicdansız bir insan ne düşünürse düşünsün hakkında. İnsan olsun o önce. İstememenin de bir adabı var, insan üç yılın hatrina öyle davranmaz. Bu defteri burda kapat,hırs da yapma o pişman olsun diye. İnsan değil çünkü, birini kırdıktan sonra rahatsız olmaz yani gelip de özür dilemez. Hayatına parmak uçlarından öpecek biri dahil olur umarım.
cok cok ama cok guzel bir yorumdu. Tesekkur ederim. Hislerimi soyledin.3 yilin hatri.. Tek dusundugum buydu benimde. 3yilin bir hatri olmaliydi..verdigim degeri hal etmedigini gormek uzdu o kadar. Umarim bundan sonra o dedigin kisi cikar karsima ..

cok cok ama cok guzel bir yorumdu. Tesekkur ederim. Hislerimi soyledin.3 yilin hatri.. Tek dusundugum buydu benimde. 3yilin bir hatri olmaliydi..verdigim degeri hal etmedigini gormek uzdu o kadar. Umarim bundan sonra o dedigin kisi cikar karsima ..
Elbette çıkar canım, kıyamam sana ya üzülme su pis çocuk için. Bak bir söz var,birini en iyi ayrılırken tanırsın diye. Sen de tanımış oldun, aranız iyiyken herkes iyi davranır. Önemli olan aranız iyi değilken nasıl davrandığı. Kimi kirmiyim onca zamanın hatri var der, kimi de böyle olurİşte. engelle her yerden, daha da kendini üzme bu çocuk için.

Numaranı değiştir onunla ilgili hiç bir eşya yada ona ulasabilecegin hiç bir şey kalmasın bol bol dua et ugrasacagin bir hobi bul yeni çevre edinmeye çalış arkadaşlar la zaman geçirmek iyi gelir.....inan terk edilen çoğu bayan senin yaptığın davranışları yapardı oyüzden kendini kötü hissetme ben elimden geleni yaptım de içini ferah tut malesefki erkek milleti böyle sevince gözleri kör olur sevgisi bitince kalpleri kör olur ...

Kendine, kimseye eyvallahı olmayan yeni temiz bir sayfa aç. Merak etme sen, kimsenin ahı kimsede kalmıyo hiç bir şekilde iletişime de girme sakın ne olursa olsun. fazla değer soytarıyı kral eder o kndını kral zannediyo dümbük. Sen bunları haketmıyorsun senin sevginii haketmıyoo kardeşim ...

Gerekirse psikolojik destek almaktan çekinmeyin
Yeter ki bir daha asla mesaj atmayın, aramayın.
Özsaygınızı Korumak için bunu yapmalısınız

Ne kadar sefil, acınası durumdasın. Hala içinde bir umut ağzına bakıyorsun döner mi diye. Sen akıllanmazsın... Geçmiş olsun, bir erkek bir kızdan soğudu mu daha da birleşmez. Birleşirse de kullanmak için birleşir....

Yaw he hee..

Ağır ergensiniz galiba. Satasmak huyum değildir ama dayanamadım seviyesiz yorumlariniza.
Konu sahibi söylediğiniz herşeyin farkında sanıyorum, yazdıklarından öyle anlaşılıyor. Birilerini yargılama icgudusunu yardım isteyen zor durumdaki insanlar üzerinde tatmin etmeyin. Kendinizi yargilayin mesela.

Back
X