kendimden de ondan da nefret ediyorum! saplanıp kaldım.yaptıklarımı nasıl telafi ederim?

İstemeye geleceklerinden 2 gun once aradim bilet aldiniz mi demek icin. Yillarimi verdim, en zor zamanlarini ben cektim, evlenmeyi isteyen 2 yil pesimden kosanda oydu. Sonuc,
-dogum gunun kutlu olsun askimm bilet aldiniz mi?
-ben gelmiyorum baskasi var onu seviyorum. (Ses tonuyla alakali bir sorun oldugundan 70 kere isrardan sonra alinan cevap, soramasam soylemeyecek de)

Telefonumu kapadim hakaret bile etmedim, yere yigilip butun gece ve 1 ay boyunca agladim. Aileler tanisti universite beraber bitirildi, asker beklendi, is kuruldu, ev bakildi vs. Ölüyorum sandim boyle bir aci yok severken terk edildigime mi yanayim, baskasi icin terk edildigime mi, baskasini seviyor oldugunu bildigime mi, yari yolda birakilmanin alasini yasadigima mi, yillarima mi vs vs.

1 ay sonra baktim ölmüyorum yasamam lazim o zaman. Oyle cok seviyorum askimin pesinden kostum falan kandirma kendini. Adam sevmiyor bitti. Ne bir msj ne bir arama yuzunu bile bir daha hic gormedim. Son gulusu aklimda, cok severDİK birbirimizi. 2 sene sonra nikah fotolarina bakinca bana sarildigi gibi sarilmamis, gulumsememis diyebildim sadece.

Ben kendime geldim de cok sey gitti benden. Ama kendime olan degerimi saygimi kaybetmedim oncelikle. Adimi duydugunda ay sapik gibi yapisti diyecegi degil basini onune egip mahcup olacagi kizim ben.ilk aski, ilk ciddi, en uzun iliskisi. Uzatmaya buyutmeye gerek yok yari yolda kaldim vs kimler neler yasiyor sabrediyor sende edersin bir tokat at da kendine gel..
yazdıklarından çok etkilendim inanki, çok da üzüldüm.aşmana da sevindim bir yandan. Buruk bir sevinç tabi.. hani demişsin ya kendime geldim de çok şey kaybettim ama değerimi saygımı değil. ben onun başını öne eğip mahup olacağı kızım diye demişssin ya.. İşte açtığım konu tamamıyla bununla ilgili. ben buraya onu nasıl unuturum, o bana nasıl döner diye yazmadım. Mahcup olacağı kız yerine ay bu da sakız gibi ne yapıştı diyeceği kız oldum.. kendime saygım ve de sevgim bitti. ben bunu nasıl toplayacağım demek istedim bu konuda. ve inan ona 3 ay boyunca yazdığım her mesaj bir önceki yazdığımı telafi edip hayatından çıktığımı söylemek içindi. ama bu böyle sürüp gitti bir mesaj diğerini doğurdu hep. kendi değerimi azaltmadan çıkayım bu işten dedikçe daha da battım.. o unutulur da ben kendimi düşürdüğüm durumdan nasıl kurtulacağım demek istemiştim hep. pişmanlık duyuyorum yani bu kadar kene gibi gözüktüğüm için :(

Mesaj atmak istediğinde, yada aramak istediğinde aklına ilk getireceğin şey zaten kötü konuşup beni üzecek sabretmem gerekli olsun. İnan bana fayda edicek

Çok karışıkk yazmışsın ama şunu söyleyebilirim..
Unut artık ve kesinlikle yazma...

bence olumsuz yorum yapanlara kızmamalısın onlar senın iyiliğini düşündüğü için boyle yorum yapıyolar kı tekrar aynı hatayı yapma dıe bı strateji uyguluyolar yaşın kaç bılmıyorum ama bi hedef oluştur kendıne boş işlerle uğraşma.

Back
X