Kendimden emin olamam

pekiyi_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
272
150
53
Belki buraya anlatırsam biraz rahatlarım diye yazmak istedim

Son düzenleme:
Dogru mu yaptın yanlış mı? Bunu biz bilemeyiz yaşayarak zamanla kendin deneyimleyeceksin.

kızlık zarının bozulup bozulmadığını birkenra bırakın da,adet dışı kanamaları, önemseyin bence.bu önemli birşey olabilir.

kızlık zarı da öyle,bacakları çok fazla açmakla,bisiklete binmekle,ya da hızlıca silmekle yırtılacak birşey değil.

Bakın her şey olabilir, doğuştan esnek bir zara da sahip olabilirsiniz. Bekaretiniz sadece ilk gece kan gelmesine bağlı olmasın kafanızda. İlişki ve erkekler olayını kenara bırakıyorum önce kendi içinizde kendi takıntılarınızı çözmelisiniz. Önce kendi kendinizle barışın. Sonra başka insanlar hayatınıza dahil olsun.

Canım ben de eşimden başkasıyla cinsel temasda bulunmadım. Bunu eşime söylediğimde benim için iş bitmiştir. Benim lafima güvenmeyip zarıma güvenecek adamla zaten işim olmaz. Sonuçta eşim "ben başkasıyla olmadım" dediğinde ben onun sözünü yeterli buluyorsam o da bana güvenmek zorunda.

Ayrica kızlık zari sağlam olup başka turlu cinsel ilişki yasama ihtimali de yok mu?

Bekire olmak demek daha önce karşı cins ile hiç bir şekilde temasta bulunmamak demektir. Kızlık zarının olup olmaması, esnek olması, herhangi bir şekilde zarar görmüş olması bakire olmadığınız anlamına gelmez.

Kızlık zarı öyle bacak açmakla, silmekle, düşmekle bozulmaz. Daha vücudunuzu tanımıyorsunuz ama evlenme hayalleri kuruyorsunuz.

Yazık, acıyorum genç kızlarımıza. Kendilerine saçma sapan bir zar üzerinden değer biçip psikolojilerini bozuyorlar. Ne moktan bir millet olduk biz. Sinirim bozuldu yine.

Bir kadın Doğum doktoruna muayene ol ve sil kafandaki bütün kötü düşünceleri. Zarar görmüşse vs zaten sana söyler. Ki kızlık zarı esnek de olabilir, benim ilk gece hiç kanamam olmadı halam da benim gibiymiş , bu konularda en iyi seni aydınlatacak kadın Doğum doktoru olur

Sanal mesela de mi?

Bunun vücudumu tanımamakla bi ilgisi kalmadı. Yıllardır yaşadığım şüphe psikolojik takıntı halini aldı. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Psikolojim bozuldu. Bunlar hiç olmasaydı da belki aynı şüpheleri yaşayacaktım. Çocukken oluşan bir takıntı bu. Bir ara unutmuştum takmayı tekrar başladı.

Jinekoloğa falan gitme acilen bir psikoloğa git o zaman.

Zarın bozulsa ne olur, olmasa ne olur?

Takıntı halini aldı ise bir kadın doğum doktoruna gitmeniz sizi bu düşüncelerden kurtaracaktır.
En kısa zamanda gidin bence.

Evetse gidecek misin?

Bak burada bi konu vardi . Otobuste baskalarinin oturmasindan hamile kalacagini dusunen bir kadin.

Kinamak ya da kucumsemek icin yazmadim bunu ama bu durumlarda kadin dogumcudan cok ancak bir psikolog yardim edebilir. Gerekirse gerekli yerlere yonlendirir.Ertelemeye gelmez.

Bakirelik kızlık zarı demek değildir.
Bu kadar takıntı yapmak yerine doktora gitsen keşke

kendime güvenmediğimi ve o çocuğun yaptığı şeyi anlattığım için bana güvenmedi. Kendinden eminsen sorun yok ama sonradan mazeret anlamam dedi
Ya kendinde misin acaba? Mahcup mahcup anlattıgın gözümde canlandı.
Kafana takıyorsan doktora git, kimseye bu şekilde mahcup olacak bir şey yok. Bahsetme de.

ben alıntı yapamıyorum ama şu cümle can alıcı nokta.adet dönemi dışında da çok fazla kanamam oluyor.sadece bu yüzden,jinekologa gitmelisiniz.onun dışında,psikiyatr da 2. adresiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…