Belki buraya anlatırsam biraz rahatlarım diye yazmak istedim. Ben 23 yaşında bekar biriyim. Daha önce hiç fiziksel ilişki yaşamadım ama kızlık zarının bozulmadığı konusunda kendimden emin olamıyorum hiç. Bir insan kendinden nasıl emin olamaz diceksiniz benimki psikolojik bi takıntı şüphe halini aldı. Kendi kendime bir büyük bir şey yapmadım. Bir kez bundan çok önce bacaklarımı çok zorlayarak iki yana açmiştim ve bir belki iki belki daha fazla damla kan geldi o hareketimden sonra . Bir daha da kendime hiç güvenemedim. Adet dışı çok fazla kanamam olur benim. Başlarda bu kanamaları hep kızlık zarından kaynaklı sanar psikolojimi bozardım. Bir keresinde de tuvaletteyken oraya çok baskı yaparak silmiştim ve ondan hemen sonra da çok fazla miktarda kanama gelmişti. O gün de zarar gördüğünü düşündüm. Bir de bir çocuk 5, 6 yaşlarında benim bacak arama beklemediğim bir anda parmağïnı ..... Daha fazla yazamicam. Psikolojim çok bozuldu. Bu kadar şeyden sonra nasıl emin olabilirim ki kendimden. Konuştuğum kişiden de bu yüzden ayrıldım. Kendisi bu konuda bir şey yaşamamış. Mutlaka yapmayan birini istiyormuş. Ben yapmadım ama kendime güvenmediğimi ve o çocuğun yaptığı şeyi anlattığım için bana güvenmedi. Kendinden eminsen sorun yok ama sonradan mazeret anlamam dedi. Mutlu olamayız dedi. Ben de kendime güvenemediğim için ayrıldım. Bu yüzden evlenmicem sanırım. Ben napiyim. Doğru mu yaptım ondan ayrılmakla.
Belki buraya anlatırsam biraz rahatlarım diye yazmak istedim. Ben 23 yaşında bekar biriyim. Daha önce hiç fiziksel ilişki yaşamadım ama kızlık zarının bozulmadığı konusunda kendimden emin olamıyorum hiç. Bir insan kendinden nasıl emin olamaz diceksiniz benimki psikolojik bi takıntı şüphe halini aldı. Kendi kendime bir büyük bir şey yapmadım. Bir kez bundan çok önce bacaklarımı çok zorlayarak iki yana açmiştim ve bir belki iki belki daha fazla damla kan geldi o hareketimden sonra . Bir daha da kendime hiç güvenemedim. Adet dışı çok fazla kanamam olur benim. Başlarda bu kanamaları hep kızlık zarından kaynaklı sanar psikolojimi bozardım. Bir keresinde de tuvaletteyken oraya çok baskı yaparak silmiştim ve ondan hemen sonra da çok fazla miktarda kanama gelmişti. O gün de zarar gördüğünü düşündüm. Bir de bir çocuk 5, 6 yaşlarında benim bacak arama beklemediğim bir anda parmağïnı ..... Daha fazla yazamicam. Psikolojim çok bozuldu. Bu kadar şeyden sonra nasıl emin olabilirim ki kendimden. Konuştuğum kişiden de bu yüzden ayrıldım. Kendisi bu konuda bir şey yaşamamış. Mutlaka yapmayan birini istiyormuş. Ben yapmadım ama kendime güvenmediğimi ve o çocuğun yaptığı şeyi anlattığım için bana güvenmedi. Kendinden eminsen sorun yok ama sonradan mazeret anlamam dedi. Mutlu olamayız dedi. Ben de kendime güvenemediğim için ayrıldım. Bu yüzden evlenmicem sanırım. Ben napiyim. Doğru mu yaptım ondan ayrılmakla.
Bir kadın Doğum doktoruna muayene ol ve sil kafandaki bütün kötü düşünceleri. Zarar görmüşse vs zaten sana söyler. Ki kızlık zarı esnek de olabilir, benim ilk gece hiç kanamam olmadı halam da benim gibiymiş , bu konularda en iyi seni aydınlatacak kadın Doğum doktoru olurBelki buraya anlatırsam biraz rahatlarım diye yazmak istedim. Ben 23 yaşında bekar biriyim. Daha önce hiç fiziksel ilişki yaşamadım ama kızlık zarının bozulmadığı konusunda kendimden emin olamıyorum hiç. Bir insan kendinden nasıl emin olamaz diceksiniz benimki psikolojik bi takıntı şüphe halini aldı. Kendi kendime bir büyük bir şey yapmadım. Bir kez bundan çok önce bacaklarımı çok zorlayarak iki yana açmiştim ve bir belki iki belki daha fazla damla kan geldi o hareketimden sonra . Bir daha da kendime hiç güvenemedim. Adet dışı çok fazla kanamam olur benim. Başlarda bu kanamaları hep kızlık zarından kaynaklı sanar psikolojimi bozardım. Bir keresinde de tuvaletteyken oraya çok baskı yaparak silmiştim ve ondan hemen sonra da çok fazla miktarda kanama gelmişti. O gün de zarar gördüğünü düşündüm. Bir de bir çocuk 5, 6 yaşlarında benim bacak arama beklemediğim bir anda parmağïnı ..... Daha fazla yazamicam. Psikolojim çok bozuldu. Bu kadar şeyden sonra nasıl emin olabilirim ki kendimden. Konuştuğum kişiden de bu yüzden ayrıldım. Kendisi bu konuda bir şey yaşamamış. Mutlaka yapmayan birini istiyormuş. Ben yapmadım ama kendime güvenmediğimi ve o çocuğun yaptığı şeyi anlattığım için bana güvenmedi. Kendinden eminsen sorun yok ama sonradan mazeret anlamam dedi. Mutlu olamayız dedi. Ben de kendime güvenemediğim için ayrıldım. Bu yüzden evlenmicem sanırım. Ben napiyim. Doğru mu yaptım ondan ayrılmakla.
Canım ben de eşimden başkasıyla cinsel temasda bulunmadım. Bunu eşime söylediğimde benim için iş bitmiştir. Benim lafima güvenmeyip zarıma güvenecek adamla zaten işim olmaz. Sonuçta eşim "ben başkasıyla olmadım" dediğinde ben onun sözünü yeterli buluyorsam o da bana güvenmek zorunda.
Ayrica kızlık zari sağlam olup başka turlu cinsel ilişki yasama ihtimali de yok mu?
Bunun vücudumu tanımamakla bi ilgisi kalmadı. Yıllardır yaşadığım şüphe psikolojik takıntı halini aldı. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Psikolojim bozuldu. Bunlar hiç olmasaydı da belki aynı şüpheleri yaşayacaktım. Çocukken oluşan bir takıntı bu. Bir ara unutmuştum takmayı tekrar başladı.Bekire olmak demek daha önce karşı cins ile hiç bir şekilde temasta bulunmamak demektir. Kızlık zarının olup olmaması, esnek olması, herhangi bir şekilde zarar görmüş olması bakire olmadığınız anlamına gelmez.
Kızlık zarı öyle bacak açmakla, silmekle, düşmekle bozulmaz. Daha vücudunuzu tanımıyorsunuz ama evlenme hayalleri kuruyorsunuz.
Yazık, acıyorum genç kızlarımıza. Kendilerine saçma sapan bir zar üzerinden değer biçip psikolojilerini bozuyorlar. Ne moktan bir millet olduk biz. Sinirim bozuldu yine.
Bunun vücudumu tanımamakla bi ilgisi kalmadı. Yıllardır yaşadığım şüphe psikolojik takıntı halini aldı. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Psikolojim bozuldu. Bunlar hiç olmasaydı da belki aynı şüpheleri yaşayacaktım. Çocukken oluşan bir takıntı bu. Bir ara unutmuştum takmayı tekrar başladı.
Sanal mesela de mi?
Bilmiyorum.Jinekoloğa falan gitme acilen bir psikoloğa git o zaman.
Zarın bozulsa ne olur, olmasa ne olur?
Evet.Aslinda zardan baska problemlerin var senin. Bir psikologa gitmende yarar var.
Ya kendinde misin acaba? Mahcup mahcup anlattıgın gözümde canlandı.kendime güvenmediğimi ve o çocuğun yaptığı şeyi anlattığım için bana güvenmedi. Kendinden eminsen sorun yok ama sonradan mazeret anlamam dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?