Peki makyaj konusunda ne düşünüyorsunuz? Her gün makyajlı mısınız bence cok değiştiriyor ya
Ben hiç makyaj yapmam, çok çok rimel sürerim. Allık ve ruj, oldu bitti.
Üstelik kılığıma kıyafetime de hiç ozenmem. Seyehat fotolarımda bile üstümde peşpeşe aynı kıyafetler vardır, paylaşmaktan da cekinmem:)
Yine de ortamda benden Güzel kızlara da asla takıldığım olmadi. Dünyada benden Güzel,şık milyonlarca kız var,neden takılayim ki? Ben kendimi olduğum halimle seviyorum, benim ilgi alanıma giren insanlar da zaten benim bu halimi,güzelliğimden çok hayat enerjimi sever. Eşim dostum hoşsohnetimi, esprilerimi sever , yeni tanıştığım insanlar hikayelestirip anlattığım anılarımı dinlemeyi ,yardimseverligimi sever ..
Yani sevilmek ve ortamda dikkat çekmek için kendimce çokça özelliklerim var. Kendimi sevdiğim için diğer insanların da iyi olması beni üzmek yerine mutlu ediyor. Gözüm gönlüm açılıyor:)
Bence tamamıyla insanın kendisini begenmesiyle alakalı.
Mesela şu an şehir dışındayım, daha bugün yasitim kuzenimle görüştüm. Kuzenim maddi durum olarak benim yirmi kat üstüm olabilir, kendisinin durumu zaten iyi, eşi şehrin en adı duyulmuslarindan biri. Kız lüks arabasiyla aldı beni,gezdirdi, evine gittik,evli mutlu çocuklu, yatılı bakicili, dünya tatlısı çocuklarını sevdik... Ama ben zaten kendi hayatımdan çok mutlu olduğum için onun bu hayatı beni sadece mutlu etti, böyle gördüğüme sevindim. Üstelik doğumdan sonra eskisinden de zayıf olmuş, bir ton da fiziğini övdum:))
Siz de kendinizi sevmeye başladıkça böyle şeylere takılmayacaksiniz bence.