kendimden iğrenir oldum

ew_perisi

Affeyle Ya Rab!!!
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2008
259
1
96
Karabük
adım adım evlilik yolunda ilerliyorum ama mutlu değilim
sevmediğim ama çok güvendiğim beni mutlu edecek bir insanla adım adım ilerliyorum ama başkasını seviyorum
Kendimden iğreniyorum gerçekten ama başkasını seviyorum unutamıyorum onu
kendimi adi, hiç bir halta yaramayan, ucuz biri gibi hissediyorum.
ne beni seven insanın sevgisine karşılık verebiliyorum nede herkesi karşıma alıp sevdiğim insana gidebiliyorum
bu çaresizliğimin tek derdinin ölüm olduğunu düşünüyorum.
kimseyi kırmadan üzmeden sevdiğim insana gidebilecek miyim acaba ben

baskasını severken bi başkasınında canını yakacaksın ileride...unutamıyor olmana saygı duyuyorum ama neden hal böyleyken şimdiki insanla birliktesin?ben senden ziyade evlenecegin insana üzüldüm...peki diger unutamadıgın insan ne yapıyor?sen onu bu kadar severken neden ayrısınız?o seni seviyomu böyle peki?belkide onun umurunda bile deiglsindir ve mutlu olmaya bakacagın yerde gereksiz yere onu düşünüyosundur...bence herşeyi iyice düşün,evlenmeyi düşündügün insanada yazık etme kendinede...evlilik 1 günlük bişey degil..ileride bu ruh haliyle çok acı çekersin,çektirirsin.yazık...

önce evlilik yolunda attığın adımlara mola ver

ölüm çözüm değil. mantıklı düşün ve ona göre hareket et. sevmediğin adamla evlilik oluna girmen hem kendine hem ona eziyet olur.

Kim ne derse desin, kendimi de karşımdakini de kandırmaktansa sevdiğim insana koşmayı seçerim, tabi aynı şekilde seviliyorsam ve mutlu olacağıma inanıyorsam. Öyle sevmeden sırf karşımdaki adam iyi diye veya etrafımdakiler ne der diye o insanla hayatımı birleştiremem, düşünsene evlendiğinde sana dokunurken ne hissediceksin yapabilecek misin, o kişiyi sevebilecek misin, mutlu edebilecek misin? Bence kendini de karşındakini de boşu boşuna mutsuzluğa sürükleme

he bu arada,karşındaki insana dürüst davranmayı başarabilirsen kendini kötü hissetmekten kurtulursun,bence hemen konuşmalısın.

o da seviyor bitsin artık kavuşalım diyor ama benim bir başkasıyla bir birlikteliğim olduğunu bilmiyor karmakarışık herşey ben mahvettim herşeyi

Yaşadıklarını net olarak anlatırsan belki yardımcı oluruz.Sevdiğin kişiyle daha önce berabermiydin yoksa hoşlandınız mı:44::44:

o da seviyor bitsin artık kavuşalım diyor ama benim bir başkasıyla bir birlikteliğim olduğunu bilmiyor karmakarışık herşey ben mahvettim herşeyi

nişanlılık mı var arada?yollarsın bohçayı olur biter.bin kere üzülmektense bir kere dogruyu söyleyip rahatlarsın...hiç uzatma bence konuş...hem ne ölümü,böyle düşünerek kendini daha depresif duruma sokuyorsun..akıllıca düşünüp kendini şuanki birlikte oldugun insanın yerine koyup hareket edersen ne yapman gerektigini anlarsın...

bak canım sevmediğin biriyle sakın evlenme gün gelir eşini irdelersin onu mutsuz edersin boşanırsınız o zaman daha mı iyi olur bence ayrıl canım ne karsında kini üz ne kendini
ama eger allah yazdıysa ne olursa olsun zaten düzeni bozamazsın canım
iş işten geçmeden iyi düşün taşın

eğer nişanlınla mutsuzsan ve sevmiyorsan karşındakini kırmadan bu işi bitirmeni tavsiye ederim ,bitirdikten sonra sevdiğin insanda eğer seni seviyorsa ve onunla mutlu olucana inanıyorsan aileninde rızasıyla onunla olmalısın

o adamla evlenirsen bence asla mutlu olamazsın bi zamn sonra onu belki seversin ama mutsuzluklar üst üste gelir şahsen bende öyle oldu şu an çok kötüyüm aynı senin durumunu yaşadım

Yaşadıklarını net olarak anlatırsan belki yardımcı oluruz.Sevdiğin kişiyle daha önce berabermiydin yoksa hoşlandınız mı:44::44:
daha önce yaklaşık 3yıllık bir geçmişimiz oldu ve çeşitli nedenlerden dolayı ayrıldık ama ayrıldığımda dahi onu çok seviyordum unuturum sandım ve ben aileminde isteğiyle başka briyle görüşmeye başladım ve şu an aileme etrafımdaki herkese kendini o kadar sevdirdi ki benden daha çok seviyorlar nerdeyse ve birlikteliğimiz ciddileşiyor diğer taraftanda sevdiğim insan o sorunları aştı ayakları yere sağlam bastı hiç peşimi bırakmamıştı ama şuan yoğun bir ısrarı ver seni seviyorum artık kavuşalım diyor ama ondan ayrılınca hayatıma birinin girdiğini ve hala hayatımda olduğunu bilmiyor Şu an birlikte olduğum insanda o kadar iyiki o kadar üstüme titriyorki seni sevmiyorum diyemiyorum ailemde çok seviyor onu bu nedenlerden dolayı sevdiğim insana gidemiyorum ve bu gidişle sevmediğim insanla evleneceğim

Bazı şeyler insanları kırmadan, üzmeden olmuyor ne yazık ki ama bu onlara karşı dürüst olmamaktan daha kötü değil.

sanırım bikaç yıl önce internetten tanıştıgın ve annenide tanıştırdıktan sonra onayını almadıgın kişiden bahsediyorsun...üstelik sevgisinden emin bile olamadıgın birisi...şimdi emin misin peki sevgisinden?

[ı][sıze="2"]sizi seven mazlumun ahını alıpta kaldıramayacağınız vebalin altına girmeyin. Neden onunla evlenesiniz ki sevmiyorsunuz bile aile isteğiyle falan mı? Bide niye olamıyosunuz sevdiğinizle gitmekten bahsediyosunuz sanırım arada ailenin istemediği bişiy var karısık valla allah yardım etsin.[/sıze][/ı]

sorunları aştı derken, ne tür sorunları vardı çok özel değilse eğer... siz emin misiniz her şeyi halledip ona döndüğünüzde her şeyin eskisinden daha güzel oalcağına? eğer eminseniz karşınızdakini de aldatmayın, hatta emin değilseniz bile karşınızdakini aldatmayın. günlerdir forumda eşini sevmemiş ve ilk frısatta eski sevgilisine koşan adamın arkasından konuşuyoruz ne kadar ayıp bunu insan yapmaz diye. ilerde sizde böyle bir günaha girmeyin, kimsenin ahını almayın derim ben.

bi kısmını aştı desem daha iyi olur. Birlikteliğimiz süresince bana hiç değer vermemişti ama ben ondan ayrılınca öyle bir peşime düştü kii öyle bir ilgilendiki benimle bilemiyorum ona gitsem yine eskisi gibi olur benimle hiç ilgilenmez mi yada değişmiştir artık beni yalnız bırakmaz mı ondan bile emin değilim

evlenmek için zaman iste..sonuçta evlenmek zorunda değilsindir değilmi??en iyisi bu olur..aklın başka yerde daha doğrusu kalbin başkasındayken kocam diyeceğin kişiyide kendinide mutlu edemezsin canım böyle..evlenmeyi ertele..gerekirse psikoloğa git ille çok derdi olan gitmezki..o süre içinde düşün ve hala unutamadığında takılı kaldıysan evlilikten kaç..yani isteme..unutamadığınla devam etme gibi şansın yokmu peki??sen zorla evlendirilmiyon demi??çaresizsin gibi geldi

bence o çocukla sizin geleceğiniz yok... zaten sadece içinizde kalmış olduğundan şüpheleriniz var gibi geldi. umarım da öyledir. bence evliliği biraz erteleyin. şimdi sizin lehinize bir sonuç çıkarmak istersek bu hikayenin ilerisinden, evliliği erteleyip, o çocuğu unutup, şu anda birlikte olduğunuz insana yoğunlaşın, derdim; ama böylesine de şu anda beraber olduğunuz insanı kandırmak olduğu için, gönlüm elvermiyor. hakkınızda hayırlısı enyse o olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…