adım adım evlilik yolunda ilerliyorum ama mutlu değilim
sevmediğim ama çok güvendiğim beni mutlu edecek bir insanla adım adım ilerliyorum ama başkasını seviyorum
Kendimden iğreniyorum gerçekten ama başkasını seviyorum unutamıyorum onu
kendimi adi, hiç bir halta yaramayan, ucuz biri gibi hissediyorum.
ne beni seven insanın sevgisine karşılık verebiliyorum nede herkesi karşıma alıp sevdiğim insana gidebiliyorum
bu çaresizliğimin tek derdinin ölüm olduğunu düşünüyorum.
kimseyi kırmadan üzmeden sevdiğim insana gidebilecek miyim acaba ben
baskasını severken bi başkasınında canını yakacaksın ileride...unutamıyor olmana saygı duyuyorum ama neden hal böyleyken şimdiki insanla birliktesin?ben senden ziyade evlenecegin insana üzüldüm...peki diger unutamadıgın insan ne yapıyor?sen onu bu kadar severken neden ayrısınız?o seni seviyomu böyle peki?belkide onun umurunda bile deiglsindir ve mutlu olmaya bakacagın yerde gereksiz yere onu düşünüyosundur...bence herşeyi iyice düşün,evlenmeyi düşündügün insanada yazık etme kendinede...evlilik 1 günlük bişey degil..ileride bu ruh haliyle çok acı çekersin,çektirirsin.yazık...
o da seviyor bitsin artık kavuşalım diyor ama benim bir başkasıyla bir birlikteliğim olduğunu bilmiyor karmakarışık herşeyben mahvettim herşeyi
daha önce yaklaşık 3yıllık bir geçmişimiz oldu ve çeşitli nedenlerden dolayı ayrıldık ama ayrıldığımda dahi onu çok seviyordum unuturum sandım ve ben aileminde isteğiyle başka briyle görüşmeye başladım ve şu an aileme etrafımdaki herkese kendini o kadar sevdirdi ki benden daha çok seviyorlar nerdeyse ve birlikteliğimiz ciddileşiyor diğer taraftanda sevdiğim insan o sorunları aştı ayakları yere sağlam bastı hiç peşimi bırakmamıştı ama şuan yoğun bir ısrarı ver seni seviyorum artık kavuşalım diyor ama ondan ayrılınca hayatıma birinin girdiğini ve hala hayatımda olduğunu bilmiyorYaşadıklarını net olarak anlatırsan belki yardımcı oluruz.Sevdiğin kişiyle daha önce berabermiydin yoksa hoşlandınız mı:44::44:
sanırım bikaç yıl önce internetten tanıştıgın ve annenide tanıştırdıktan sonra onayını almadıgın kişiden bahsediyorsun...üstelik sevgisinden emin bile olamadıgın birisi...şimdi emin misin peki sevgisinden?
sorunları aştı derken, ne tür sorunları vardı çok özel değilse eğer... siz emin misiniz her şeyi halledip ona döndüğünüzde her şeyin eskisinden daha güzel oalcağına? eğer eminseniz karşınızdakini de aldatmayın, hatta emin değilseniz bile karşınızdakini aldatmayın. günlerdir forumda eşini sevmemiş ve ilk frısatta eski sevgilisine koşan adamın arkasından konuşuyoruz ne kadar ayıp bunu insan yapmaz diye. ilerde sizde böyle bir günaha girmeyin, kimsenin ahını almayın derim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?