bi kısmını aştı desem daha iyi olur. Birlikteliğimiz süresince bana hiç değer vermemişti ama ben ondan ayrılınca öyle bir peşime düştü kii öyle bir ilgilendiki benimle bilemiyorum ona gitsem yine eskisi gibi olur benimle hiç ilgilenmez mi yada değişmiştir artık beni yalnız bırakmaz mıondan bile emin değilim
bi kısmını aştı desem daha iyi olur. Birlikteliğimiz süresince bana hiç değer vermemişti ama ben ondan ayrılınca öyle bir peşime düştü kii öyle bir ilgilendiki benimle bilemiyorum ona gitsem yine eskisi gibi olur benimle hiç ilgilenmez mi yada değişmiştir artık beni yalnız bırakmaz mıondan bile emin değilim
hatayı ilk sen başlatmışsın nasıl sevmişsin bilemiyorum ama hep yalan sevmişsin arkadaşım.seven insan ayrıldıktan sonra kendi isteği dışında sevmediği biriyle uzun bir yolculuğa çıkmaz evlilik gibi.yani bu insanla evlenmek istemeseydin babanda seni vermezdi.demekki ondan umudunu çektin ki sanırım iş güç konuları ayağı yere sağlam basıyo vs diyorsun ,yani ayrılığınızın sebebi bu muydu ? üstelik sen sevdiğim dediğin insanla da görüşüyorsun sanırım bu iletileri almışsın ve ailenin ısrarıyla evlendircekleri insanı bir şekilde kandırıyor,aldatıyorsun,yani eski sevdiğin gelmese çok merak ediyorum o adamla ilgilenir miydin ve bu eski sevgilini sevip ona dönmek ister miydiin?daha önce yaklaşık 3yıllık bir geçmişimiz oldu ve çeşitli nedenlerden dolayı ayrıldık ama ayrıldığımda dahi onu çok seviyordum unuturum sandım ve ben aileminde isteğiyle başka briyle görüşmeye başladım ve şu an aileme etrafımdaki herkese kendini o kadar sevdirdi ki benden daha çok seviyorlar nerdeyse ve birlikteliğimiz ciddileşiyor diğer taraftanda sevdiğim insan o sorunları aştı ayakları yere sağlam bastı hiç peşimi bırakmamıştı ama şuan yoğun bir ısrarı ver seni seviyorum artık kavuşalım diyor ama ondan ayrılınca hayatıma birinin girdiğini ve hala hayatımda olduğunu bilmiyorŞu an birlikte olduğum insanda o kadar iyiki o kadar üstüme titriyorki seni sevmiyorum diyemiyorum ailemde çok seviyor onu bu nedenlerden dolayı sevdiğim insana gidemiyorum ve bu gidişle sevmediğim insanla evleneceğim
adım adım evlilik yolunda ilerliyorum ama mutlu değilim
sevmediğim ama çok güvendiğim beni mutlu edecek bir insanla adım adım ilerliyorum ama başkasını seviyorum
Kendimden iğreniyorum gerçekten ama başkasını seviyorum unutamıyorum onu
kendimi adi, hiç bir halta yaramayan, ucuz biri gibi hissediyorum.
ne beni seven insanın sevgisine karşılık verebiliyorum nede herkesi karşıma alıp sevdiğim insana gidebiliyorum
bu çaresizliğimin tek derdinin ölüm olduğunu düşünüyorum.
kimseyi kırmadan üzmeden sevdiğim insana gidebilecek miyim acaba ben
sırf iyi diye sevmediğin, etkilenmediğin biriyle evlenmemen için naapsam bilemedim. seni ikna etmek için ne yapmalı? lütfen, lütfen, lütfennn sırf iyi diye kimseyle evlilik düşünme. evlilik, ara verilebilen ya da sıkıldığında ben çıkıcam, oynamıyorum denilen bir şey değil. evlilik, hayatının en büyük parçası olacak.
şöyle düşün: sevdiğin ama sana ilgi göstermeyen ya da istediğin şekilde davranmayan biriyle kavgaların, tartışmaların bile her halde seni seven ama senin sevmediğin biriyle yaşadığın en huzurlu günden daha güzel olur, tatmışsın bu duyguyu, bilirsin. evlendikten sonra, bir mucize olup bu duygun değişmeyecek ki. ne demek istediğimi anlatabildim mi? birinin iyi olması, seni el üstünde tutması evlilik sebebi değil. yarın bir gün sana dokunacak, ne hissedeceksin?
öbürü de belki senin için en iyisi değildir, bilemiyorum. ama sevmediğinle lütfen, lütfen evlenme. kim ne derse desin boşver, onla aynı hayatı sen paylaşacaksın, onlar değil. onun sabah, akşam sevmediğin yüzüne sen bakacaksın, onlar değil. ve ona sen dokunmak zorunda kalacaksın, onlar değil, en önemlisi ondan birgün çocuk doğurmak zorunda kalan sen olacaksın, onlar değil. aşk olmadan, tutku olmadan evlilik çekilecek bir dert değil. yeni evlendim. ne kötü laf işitiyorum, ne şiddet var, ne aldatma, ne ailesinden kötü laf, ne de maddi sorunlar. ama buna rağmen diyorum ki, gerçekten evliliği saçma, insan doğasına aykırı buluyorum ve bu müessese kimin fikriymiş gerçekten çok merak ediyorum! lütfen aşık olmadığın bir adamla EV-LEN-ME!!!
ben eşşekliklerin en büyüğünü yaptımiki tarafada oynuyor durumunda yalancı düzenbaz konumundayım kendi hatalarım yüzünden buralara sürüklendim ve şu an içinden çıkamıyorum ne sevdiğim adama dürüst olabildim ne de beni sevene bazı olaylar oldu ve sonrasında etrafımdaki insanların gazına geldim öyle ortada hissediyordum ki kendimi sığınacak liman aradım hata ettim. Rabbim ne olur sök al içimdeki sevgiyi ne olur ne olurrrrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?