Kendimden Kilomdan Utanıyorum

Bu hastalık bendede var ve ilacını düzgün aldığın sürece gayet normal kilo verebilirsin yeterki az ye ve çok hareket et.Ben şuan hamileyim günde 175 mg levotiron alıyorum 11 kg aldım hamilelik sürecinde.Hamilelikten önce 3 gün 150mg 4 gün 100 mg alıyordum ve hiç kilo sorunum yoktu.

Kiz kardesim verdi. 85di 67'ye düştü. Ama cidden porsiyonlarını tam yariya dusurdu ve aksam belli saaatten sonra yemiyor

2016 yilinin yazindan beri kullaniyorum. Diyetisyene gittim ama bana liste falan vermedi sunu sunu yeme dedi gonderdi. Yedigime ictigime cok dikkat ediyorum. Agir bisey yesemde aksam cok hafif yiyorum. Yani kilo vermek degilde vucudumun iyiligi icin beslenme şeklimi degistirmek istedim tamamen. Vucuduma yagdan baska bisey getirmiyo bi protein vermiyo cipsler patates kizartmalari falan.

O zaman ilk seviyeyle baslayim bi hafta oyle yapayim. Sonra ikinci seviyeye baslarim oteki hafta galiba iyi olur herhalde
Ben ilk 5 gün hafif kas açma hareketleriyle 5 dk leslie videosu var onu yaptım. Hafta sonları yapmadım. Sonraki 5 gün 1 mile videosuna geçtim 15 dk. Sonraki 5 2 mile sonra 3 şeklinde devam ettim. Ama ilk önce esnemeyi unutma. 2 milden sonra su şişeleriyle yapabilirsin. Ağırlığın varsa evde o da olur. Ek olarak 15 dkdan fazla videolara geldiğinde 15 dk da bir 5 dk dinlen. Bu şekilde hem zevk alırsın bıkmamış olursun. Gece uyumasan önceki son ara öğününde bir parça peynir süt yasa ayran iç. Öpüyorum kolay gelsin olumsuz düşünme hiç :)

Kiz kardesim verdi. 85di 67'ye düştü. Ama cidden porsiyonlarını tam yariya dusurdu ve aksam belli saaatten sonra yemiyor

Yaa çok teşekkür ederim cok tatlisiniz. Leslie aklimi celdi. Fazla germe hareketleri yapamiyorum bacaklarim acıyor. Ayaklarimdan sıkıntılıymışım bebekken ameliyat olmusum o yuzden. Dikiş izlerim süs gibi iki ayagimdada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…