Kendimden Kilomdan Utanıyorum

Sağlık açısından bir sorununuz yoksa çok fazla bir kilonuz yok
Artık beynimize işlemiş güzellik = ince fizik, törpülenmiş yanaklar, ucu kaldırılmış burun mümkün olan en küçük haliyle, dudak dolgusu, badem göz, ipek kirpik, microblading kaş, sarılı saçlar
Bütün kadınlar birbirinin aynısı oldu farkında değil misiniz
Bırakın kendi farklılıklarınızla güzelliğinizi ortaya çıkarın
Herkes çıtı pıtı olmak zorunda değil ki kilolu da değilsiniz

Aynen beni anlatmışsınız. Bende de polikistikover ve insülin direnci var. Çok kolay kilo alıyorum. İştahım çok açık ve çok yiyordum. Hamilelikte herkes 10 kilo alırken, ben 20 kilo aldım. Şimdi bebeğim 3 aylık oldu, spora başladım. Haftanın 3 günü spora gidiyorum. Yavaş yavaş vereceğim bu kiloları inşallah. Daha önce de defalarca kilo verdim, ideal kiloma ulaştım ama dikkat etmeyi bıraktığım anda kiloları geri aldım. Sürekli yediğine dikkat ederek yaşamak kolay değil ama bundan sonra dikkat etmeye çalışacağım. Çok sıkıldım artık zorla bin bir emekle verdiğim kiloları tekrar alıp tekrar vermeye çalışmaktan.

Evet birbirimize çok benziyoruz ..
İki gün dikkat etmeyin 2kg alırım ben de
Şimdi bu hafta 2kg aldım maalesef
Şimdi vermek için çabalıyorum
Verdiğini almak çok can sıkıcı
Artık eşimden de utanıyorum kendimden de
Diyetisyene de maddi bi gider var tabi
Dişimi sıksana diyeti bozmasam iki ay gibi kısa bir sürede idealime düşeceğim biliyorum
Hangayret kardeşim kurtulalım kilolardan

Sabah aç karınla içtiğin tiroid ilaçları metabolizmanı dehşet hızlandırıp mükemmel bir açlıkla kahvaltıya oturmanı sağlıyo kahvaltıda abartmazsan ve ara öğünlere dikkat edersen en önemlisi yeme hızını yavaşlatırsan zaten verirsin hastalığın kilo almana müsait bile olsa kullandığın ilaçkar seni normal hale getiriyo ondan içini rahat tutup düzenli bir diyet yapman yeterli

İnşallah kurtuluruz şu kilolardan. Boğazımı tutamama gibi bir durum var bende. Nasıl bir iştahsa artık bendeki anlamıyorum. Eşimin 3 katı yiyordum neredeyse abartısız. Yaklaşık 20 gündür spor ve yediklerime biraz dikkat ederek 3 kilo verdim bile. Emzirdiğim için katı bir diyet de yapamıyorum tabi. Ama diyetisyene hiç gitmedim ben. Diyetisyen işi bana göre değil. Elimden geldiğince Karatay tarzı beslenmeyi uygulamaya çalışıyorum. Birebir uygulayamasam da yine de çok faydası oluyor. Daha önce de hep bu şekilde kilo verdim.

Bende senin yaslarinda ogrenmistim tiroidlerimin yetersiz calistigini ve hep kilo sorunum oldu cok iyi anlıyorum. Aksam saatleri baskalari gibi doner ekmek yemek bile luks benim icin hala cunku hemen kilo olarak geri dönüyor alistim artik bu duruma. Ama ilaclarla normal degerlere ulastiginda herkes gibi kilo veriyorsun bu iyi bir sey cok fazla takmamaya calis:)

bende uzyn süre klolarımla mücadele ettim diyetler yürüyüsler yaptım ama bir arpa boyu yol gidiyordum malesef.. sonra leslie sansone videosu gönderdi arkadaşım yürüyüşten daha faydalalı diye... başladım onunla evde spor yapmaya birde diyet yaptım diyet dediysem yediklerimi azalttım ekmegi sadece kahvaltıda kullandım 3 ayda 89 dan 63e düştüm ... tavsiye ederim lesli sansone videolarını aç yap baya etkili

Yürüyüşe ek evde egzersiz yapin. Vücudun her yerini çalıştırıyor yürüyüşten daha etkili. Tabi yürümeyi de ihmal etmeyin. İkiniz çok değil ama beş kilo bile verince insan kendini çok iyi hissediyor. Nasıl diyeyim bir hafiflik hissi geliyor ve bu çok güzel. İlla 34-36 beden olmamıza gerek yok tabi ki ama vücut kitle endeksine göre normal sınırlarda olmak iyidir. Sizin buna göre 10 kg vermeniz gerek. Ama ilaçlarla değerleriniz duzeldiyse verebilirsiniz. Biraz boğazı tutmak gerek. Ben eşime koyduğum yemekle kendi yediğimi kiyasliyorum hep. Önceden onunla aynı yerdim hatta daha çok. Sonra hızla kilo almaya başladım. Bunu bir tunigimi giyerken fark etmiştim hey gidi. Porsiyonları küçülttüm. Tencereyi masaya getirmedim daha yavaş yedim. Şekerli hiçbir içecek içmiyorum buna meyve suyu dahil. Çaydan ve kahveden de şekeri çıkardım. Abur cubur yiyeceksem de sayıyla yiyorum bir tane bisküvi küçük bir dilim kek iki cips gibi. Önceden tabagima koyuyorum yine paketi ya da tepsiyi masaya getirmiyorum. Gördükçe insanın yiyesin geliyor. Meyveyi de kontrollü tukettim ki meyve canavariyim gece midem kazinirdi bır tabak meyve getirir çoğunu yerdim bu da kilo sebebi. Çok aşırı kilom yoktu ama bir kere sinir kalkmisti devamı da hızla gelecekti erken önlem aldım.

Öğlen akşam ne yiyorsun evde ne tarz yemek pişer

Pilav makarna dolma sarma börek vs çok olur mu

Örneğin sebze ve pilav varsa sen sebze ye sadece

4 senedir hipotroidi hastasiyim 100 luk kullaniyorum ilk sene biraz dikkat edip cogunlukla bozdugum diyette 5 kg verdim dogum yaptim sismistim dogumda dikkat ederek kilo almadim ve hepsi dogumdan sonra gitti süt olsun diye yedim de yedim 10 kilo aldim kışın karatay usulü beslenerek ve evde leslie yaparak 10 kg verdim simdi uyamiyorum tekrar kilo aldim...
Isin zor tarafi bizim alip vermemiz dikkat etmezsek aliyoruz çünkü metabolizma sikintili onuda spor yaparak hizlandorabiliriz tavsiyem yesil cay ic gunde iki kupa o hem tok tutuyor hemde ödem atiyor

Dediklerinizde cok haklisiniz. Zamaninda yada suan benim gibi kilosuyla problem yasayan bi tek ben degilmisim demekki bunu anladim.Aslinda evet obezite denilecek kadar sisko degilim. Ama çevremde zayif kiz dolu olunca bide elbiseler çıktı ki valla cicekli boyle. Leslie evet duymustum. Eğer yapabilirsem onada baslicam. Tekrar sagolun guzel mesajlariniz icin.

Diyet yapiyorum sanip ihyacindan fazla yiyorsundur. Diyetisyene git. Devlet hastanelerinde bile var, cok para vermene gerek yok. O kiloyla kimse seni ameliyat etmez :) Cok fazla kilon yok, hemen verirsin.

Diyet yapiyorum sanip ihyacindan fazla yiyorsundur. Diyetisyene git. Devlet hastanelerinde bile var, cok para vermene gerek yok. O kiloyla kimse seni ameliyat etmez :) Cok fazla kilon yok, hemen verirsin.
Hayir gercekten makul seviyede yiyorum. Kahvaltimi saglam yapiyorum. Karnim kazınınca yogurt falan yada domates peynir zeytin yada bazen yogurt yiyorum. Devlete gittim ama pek yardımcı olmadi acikcasi. Bunlari ye sunlari yeme dedi yolladi. Ozel listede vermedi.

3 ayda 26 kilo kaç yasindasınız

haftada kac gun yaptiniz bide kacinci seviye de yaptiniz

haftada kac gun yaptiniz bide kacinci seviye de yaptiniz
Onun başlangıçtan zora evreleri var zaten günde 5 dk ile başlayıp 50 dkya kadar çıkıyor bende zamanında o videolarla 5 kg verdim bir ayda diyet değil ama ekmek yemedim bol su içtim geride almadım

Ne zamandır ilaç kullanıyorsun ? Eğer tiroid sebebiyle kilo aldıysan ilaç 6 aydan önce etki etmez, endişelenme.
Ayrıca bu hastalık mutlaka kilo yapar diye bir şey yok. Ben dahil çevremde aynı kiloda devam eden hastalar var. Biraz dikkat edip çaba gösterirsen kilo verebilirsin. İyi bir diyetisyene gidip kendine uygun liste alabilirsen daha iyi olur. Kendi kendine diyet yapmak çok zor ve uzun zaman alır. Çabuk sonuç alamayınca motivasyon kalmıyor, kaçamaklar yapılıyor.

Onun başlangıçtan zora evreleri var zaten günde 5 dk ile başlayıp 50 dkya kadar çıkıyor bende zamanında o videolarla 5 kg verdim bir ayda diyet değil ama ekmek yemedim bol su içtim geride almadım
O zaman ilk seviyeyle baslayim bi hafta oyle yapayim. Sonra ikinci seviyeye baslarim oteki hafta galiba iyi olur herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…