- Konu Sahibi Gizemlikiz90
-
Aynen beni anlatmışsınız. Bende de polikistikover ve insülin direnci var. Çok kolay kilo alıyorum. İştahım çok açık ve çok yiyordum. Hamilelikte herkes 10 kilo alırken, ben 20 kilo aldım. Şimdi bebeğim 3 aylık oldu, spora başladım. Haftanın 3 günü spora gidiyorum. Yavaş yavaş vereceğim bu kiloları inşallah. Daha önce de defalarca kilo verdim, ideal kiloma ulaştım ama dikkat etmeyi bıraktığım anda kiloları geri aldım. Sürekli yediğine dikkat ederek yaşamak kolay değil ama bundan sonra dikkat etmeye çalışacağım. Çok sıkıldım artık zorla bin bir emekle verdiğim kiloları tekrar alıp tekrar vermeye çalışmaktan.165 boyum ve kilom 77 .. insülin direnci ve polikistik överim var... kilo Alman çok basit
Vermem daha zor
73 e düşünce bile 38 bedene düştüm
Sen sporu bırakma ve uzman desteği alsana
Uygun diyetle ve sporla kesinlikle verebilirsin.
Aynen beni anlatmışsınız. Bende de polikistikover ve insülin direnci var. Çok kolay kilo alıyorum. İştahım çok açık ve çok yiyordum. Hamilelikte herkes 10 kilo alırken, ben 20 kilo aldım. Şimdi bebeğim 3 aylık oldu, spora başladım. Haftanın 3 günü spora gidiyorum. Yavaş yavaş vereceğim bu kiloları inşallah. Daha önce de defalarca kilo verdim, ideal kiloma ulaştım ama dikkat etmeyi bıraktığım anda kiloları geri aldım. Sürekli yediğine dikkat ederek yaşamak kolay değil ama bundan sonra dikkat etmeye çalışacağım. Çok sıkıldım artık zorla bin bir emekle verdiğim kiloları tekrar alıp tekrar vermeye çalışmaktan.
Sabah aç karınla içtiğin tiroid ilaçları metabolizmanı dehşet hızlandırıp mükemmel bir açlıkla kahvaltıya oturmanı sağlıyo kahvaltıda abartmazsan ve ara öğünlere dikkat edersen en önemlisi yeme hızını yavaşlatırsan zaten verirsin hastalığın kilo almana müsait bile olsa kullandığın ilaçkar seni normal hale getiriyo ondan içini rahat tutup düzenli bir diyet yapman yeterli18 yaşındayım ve hipotiroid teşhisi konuldu 75 mg lik levotiron içiyorum. Sürekli hiçbir şey yemesemde kilo aliyorum. 73 kiloyum 1.65 boyundayım. Arkadaşlarım ip incecik, cok guzel kıyafetler alip giyiyolar ama ben hic alamıyorum hep gözüm kalıyor. Alsamda onlara yakistigi gibi olmuyor. Bi elbise begensem annem bu elbiseyi giymek icin 55 kilo civari olman lazim diyo.Cevremdekilere anlatamiyorum ki kilo vermem normal birine gore cok zor. Surekli kilo ver diyip duruyolar. Suan ekmek yerine kepekli yiyorum. Yürüyüş yapiyorum her gün bi bi saat, kalori sayiyorum, 2.5 lt su iciyorum hergin.Su anlik cikan değerler iyi. Doktorum herhangi bi sorun görünmüyor kilo vermen icin dedi. İki ay bi denicem, en fazla 5 kilo veririm bu surede sanirim. Benim gibi kilo veren var mı? Bu hastalığa tutulupta..Psikolojim bozuldu
İnşallah kurtuluruz şu kilolardan. Boğazımı tutamama gibi bir durum var bende. Nasıl bir iştahsa artık bendeki anlamıyorum. Eşimin 3 katı yiyordum neredeyse abartısız. Yaklaşık 20 gündür spor ve yediklerime biraz dikkat ederek 3 kilo verdim bile. Emzirdiğim için katı bir diyet de yapamıyorum tabi. Ama diyetisyene hiç gitmedim ben. Diyetisyen işi bana göre değil. Elimden geldiğince Karatay tarzı beslenmeyi uygulamaya çalışıyorum. Birebir uygulayamasam da yine de çok faydası oluyor. Daha önce de hep bu şekilde kilo verdim.Evet birbirimize çok benziyoruz ..
İki gün dikkat etmeyin 2kg alırım ben de
Şimdi bu hafta 2kg aldım maalesef
Şimdi vermek için çabalıyorum
Verdiğini almak çok can sıkıcı
Artık eşimden de utanıyorum kendimden de
Diyetisyene de maddi bi gider var tabi
Dişimi sıksana diyeti bozmasam iki ay gibi kısa bir sürede idealime düşeceğim biliyorum
Hangayret kardeşim kurtulalım kilolardan
Ya ama diyey yaparken kepekli yiyin derler. Mesela kahvaltidan sonra ara ogun olarak yoğurt yiyorum. Pek acikmiyorum sabah yumurta yedigim icin tok tutuyo. Peynir domates siyah zeytin yiyorum. Klasik yani. İki bucuk litre su iciyorum yürüyorum.
4 senedir hipotroidi hastasiyim 100 luk kullaniyorum ilk sene biraz dikkat edip cogunlukla bozdugum diyette 5 kg verdim dogum yaptim sismistim dogumda dikkat ederek kilo almadim ve hepsi dogumdan sonra gitti süt olsun diye yedim de yedim 10 kilo aldim kışın karatay usulü beslenerek ve evde leslie yaparak 10 kg verdim simdi uyamiyorum tekrar kilo aldim...18 yaşındayım ve hipotiroid teşhisi konuldu 75 mg lik levotiron içiyorum. Sürekli hiçbir şey yemesemde kilo aliyorum. 73 kiloyum 1.65 boyundayım. Arkadaşlarım ip incecik, cok guzel kıyafetler alip giyiyolar ama ben hic alamıyorum hep gözüm kalıyor. Alsamda onlara yakistigi gibi olmuyor. Bi elbise begensem annem bu elbiseyi giymek icin 55 kilo civari olman lazim diyo.Cevremdekilere anlatamiyorum ki kilo vermem normal birine gore cok zor. Surekli kilo ver diyip duruyolar. Suan ekmek yerine kepekli yiyorum. Yürüyüş yapiyorum her gün bi bi saat, kalori sayiyorum, 2.5 lt su iciyorum hergin.Su anlik cikan değerler iyi. Doktorum herhangi bi sorun görünmüyor kilo vermen icin dedi. İki ay bi denicem, en fazla 5 kilo veririm bu surede sanirim. Benim gibi kilo veren var mı? Bu hastalığa tutulupta..Psikolojim bozuldu
Hayir gercekten makul seviyede yiyorum. Kahvaltimi saglam yapiyorum. Karnim kazınınca yogurt falan yada domates peynir zeytin yada bazen yogurt yiyorum. Devlete gittim ama pek yardımcı olmadi acikcasi. Bunlari ye sunlari yeme dedi yolladi. Ozel listede vermedi.Diyet yapiyorum sanip ihyacindan fazla yiyorsundur. Diyetisyene git. Devlet hastanelerinde bile var, cok para vermene gerek yok. O kiloyla kimse seni ameliyat etmez :) Cok fazla kilon yok, hemen verirsin.
3 ayda 26 kilo kaç yasindasınızbende uzyn süre klolarımla mücadele ettim diyetler yürüyüsler yaptım ama bir arpa boyu yol gidiyordum malesef.. sonra leslie sansone videosu gönderdi arkadaşım yürüyüşten daha faydalalı diye... başladım onunla evde spor yapmaya birde diyet yaptım diyet dediysem yediklerimi azalttım ekmegi sadece kahvaltıda kullandım 3 ayda 89 dan 63e düştüm ... tavsiye ederim lesli sansone videolarını aç yap baya etkili
haftada kac gun yaptiniz bide kacinci seviye de yaptinizbende uzyn süre klolarımla mücadele ettim diyetler yürüyüsler yaptım ama bir arpa boyu yol gidiyordum malesef.. sonra leslie sansone videosu gönderdi arkadaşım yürüyüşten daha faydalalı diye... başladım onunla evde spor yapmaya birde diyet yaptım diyet dediysem yediklerimi azalttım ekmegi sadece kahvaltıda kullandım 3 ayda 89 dan 63e düştüm ... tavsiye ederim lesli sansone videolarını aç yap baya etkili
Onun başlangıçtan zora evreleri var zaten günde 5 dk ile başlayıp 50 dkya kadar çıkıyor bende zamanında o videolarla 5 kg verdim bir ayda diyet değil ama ekmek yemedim bol su içtim geride almadımhaftada kac gun yaptiniz bide kacinci seviye de yaptiniz
O zaman ilk seviyeyle baslayim bi hafta oyle yapayim. Sonra ikinci seviyeye baslarim oteki hafta galiba iyi olur herhaldeOnun başlangıçtan zora evreleri var zaten günde 5 dk ile başlayıp 50 dkya kadar çıkıyor bende zamanında o videolarla 5 kg verdim bir ayda diyet değil ama ekmek yemedim bol su içtim geride almadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?