Kendımden kucuk bır erkekle cıkıyorum ve bu durumdan cok utanıyorum :(

hiçbir mahsuru yok canım dışarıda bakılınca da anlaşılmıyor bulmuşsun çıtırı tadını çıkar:9::9::9:

yengem abimden 4 yaş büyük ve inanılmaz mutlular:d aşık olup evlendiler ki o zaman abim 20 yengem 24 yasındaydı:D herşeyde harıka gitti:D umarım szinde onlarınkı gibi mutlu bir evliliği olurr:d

hem bizim burda şöle derler kadın eşinden büyükse zengin olacaklardır:DD işallah çok zengin olursun kızz:DD

Canım 2 yaş nedir ya ne utanıyosun, benim kaynanam 5 yaş büyük kayınpederimden. Yani gururla söyler çocuktu kandırdım falan der dalgaya vurur böyle:) bence 2 yaş hiç bişey değilll... Kafaya takılacak bir şey yok.

Akşam akşam iyi güldüm, çocuktu kandırdım he :9:
Benim bi arkadaşım kendinden 8 yaş büyük bi kızla evlenmişti, çok da mutlular, kız hep oh oh kendin büyüt kendin ye derdi, o geldi şimdi aklıma :)))

Iki yas cok onemsiz mutlu olmaya bak. On yas buyuk olup evli cok mutlu insanlar var canim ask bu yas, irk, zaman dinlemez..

Bence senin derdin sevgilinin yaşı değil canım, insanlar sorduğunda ne söyleyeceksin bunu dert etmişsin.

Gerçeği söyle olsun bitsin, gerisini de düşünme derim, zamanla takmazsın bile bunu. Hayatta öyle büyük dertler, sorunlar olabiliyor ki... Başka sorununuz yoksa yada azsa gözüne batıyordur bu durum. İleride geçer.

Arkdslr bana fikirlerinizle yardimci olursaniz cok sewirim oncelikle ben 22 yasindayim ciktigim cocuk ise 20 yasinda daha once basima hic boyle birsey gelmemstii kendimden kucuk bi erkekle cikiyorm bana cok deger veriyo bende onu sewiyorm ben ufak tefek kucuk gosteren biriyim o da yasindan daha buyuk duruyo aslinda aradaki yas farkida sadece 2 yas ama ben arkdaslrma soylerken ya da yeni girdgm bi ortamda sewgilimle bu yas mewzusu acildginda cok fazla utaniyorum soylerken cekiniyorum kendimide onuda mutsuz ediyorum bi kizin kendinden kucuk bi erkekle cikmasi dogru bisey mii sizce ?

yaş önemli değil önemli olan kafa yapınızın uyuşması birbirinizi anlıyorsanız niye sorun olsunki utanılacak bi durumda yok ayrıca sadece daha iyi tanımaya çalış çünkü erkekler bayanlara göre daha geç olgunlaşıyor kafa olarak. benim tanıdığım bi arkadaşım kız erkekten 2 yaş büyüktü ve evlendiler mutlular yani önemli olan sevgi, saygı takma kafana.

Back
X