kendimden nasıl uzaklaştırırım??

kirmizipikap

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2012
190
33
118
Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. Yaklaşık bir yıldır tanıdığım bi arkadasım var. Ailesi ile ilgili sorunları vardı tanıştığımızda. Hem kendi ailesi, hem eşinin ailesi hemde eşiyle. Yalnız diye destek olmak istedim herelde. Kanımızda var sanırım zorda olana arkamı dönmemiyorum. Şimdi sorun ne derseniz; hem onların sorunlarından sıkıldın hem de bana uygun bi arkadas olmadıgını düşünüyorum. Uygun değil derken yanlış anlaşılmasın kendimi üstün gördüğüm falan yok , hayata bakışlarımız cok farklı. Her gün arayıp yada aramadan cat kapı geliyo bana.

Benim sorum şu ki onu kırmadan kendimden nasıl uzaklaştırabilirim. Böyle sorun yasamış biri varsa beler yaptınız?? Bana bi yol gösterin lütfen. Galiba hayır demeyi beceremiyorum

Bu arada telefondan yazıyorum. Yazım hataları varsa şimdiden affola

biranda olmaz ama zamanla kırmadan yapabilirsin , mesela çat kapı geldiğinde bende tam çıkıyordum diye bi bahane uydurup keşke haber verseydin dersen kırılmaz sanırım , send eona gidicek olursan ararsın sende görmeside fayda sağlar , ilk başlar mecburen bahanelerle uzaklaşıcaksın zamanla düzene oturur

Senin en büyük sıkıntın çat kapı gelmesi mi? Neden konuşmuyorsun bunun onunla?

Tam olarak bu sayılmaz aslında. Bunu uygun bi dille söyledim ama alışkanlığından herelde arada yapıyo yine. Ben galiba artık çevremde sorunlu insan istemiyorum. Sürekli dert sürekli sorun. Bir de dediğim gibi hayata bakışlarımız farklı, Sohbetlerimiz ilgi alanlarımız farklı. Artık görüşmek istemiyorum ama bunu nasıl Söylerim onu bilmiyorum

Haklisin aslında galiba ben biran önce olsun bitsin istiyorum :)

Ben de hiç sevmem çat kapı gelinmesini, sürekli aranmayı vs...
Sevgili gibi olan arkadaşlara acayip sinir oluyorum. Bende de var bitane.
Ben söyleyemiyorum. Ama sen çok samimi değilsen, bi kere geldiğinde kapıyı açma. Uyuyordum duymamışım ya da banyodaydım filan de.
Sonra kapıda kalınca anlar.

Konu, içeriği sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…