• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendimden nefret ediyorum...

diyetisyene gitsem faydası olur mu acaba??
Bende zayıfım diyetisyene gittim kilo aldirdi bana 2 haftada 2 bucuk kilo.diyetisyen ayni zamanda diger hastalara kilo verdirdigini ve benim icin cocuk oyuncağı kilo almak daha zor demisti baya basarili bir kadindi
Verirsin
Valla verirsin kendine güven.

Benim insulin direncim var, pirinc pilaviyla tekrar hortlattim. Gunu kapatamadim gidip yaticam. :KK70:

O yuzden bugun iskence cektim resmen, zor bir surec ama KK de ben de 20 kilo verdim. Kaldi bana 3-5 kilo. :cool:

Ne olursa olsun bir takimda yarismak motive ediyor insani ama kisiye de gorevler dusuyor. Aktif olmak , sadece yarismaya bagli olmak, yarisma kurallarina uymak.

Linki verdim bakmak isterse bakabilir ama istemek ile harekete gecmek arasinda fark var. :KK51:

hemen bakip üye oluyorum bende cok istiyorum..ve artık yapabilecegime inaniyorum...

yok sigara kullanmiyorum...boyum 155 bu yüzden top gibi görünüyorum...kısa şisko bayramda 3 kisi "yoksa yine mi hamilesin" diye sordu..bu arada 5 senelik evlilik hayatimda 4 kez hamile kaldim...biri 2 aylikken düstü ve kürtaj oldum...digeri ikizdi ve 5bucuk aylikken erken dogum oldu ikisinide kaybettim...sonra bir tane kizım oldu...ayrıca sunuda söylemeliyim...yumurtaliklarim tembel ve her bir hamilelikte tedavi gördüm..
Üzülme ya basarırsn elbet kkde zayıflama ile ilgli birsuru seyler var ordan destek alablrsn hem eglencli olur

Benim insulin direncim var, pirinc pilaviyla tekrar hortlattim. Gunu kapatamadim gidip yaticam. :KK70:

O yuzden bugun iskence cektim resmen, zor bir surec ama KK de ben de 20 kilo verdim. Kaldi bana 3-5 kilo. :cool:

Ne olursa olsun bir takimda yarismak motive ediyor insani ama kisiye de gorevler dusuyor. Aktif olmak , sadece yarismaya bagli olmak, yarisma kurallarina uymak.

Linki verdim bakmak isterse bakabilir ama istemek ile harekete gecmek arasinda fark var. :KK51:

Bende şuan hamilelikten dolayı var olanın üstüne katlandım . Doğumdan sonra halledeceğim komple inşallah :)

Ya bu zayıflama gruplarına detaylı mi bakamadım işleyiş nasıl oluyor onu ben tam bi çözemedim . Linke bakacağım bi teşekkürler .

Bide evet gerçekten beyinde bitiyor istemek ve harekete geçebilmek kararlı kalabilmek önemli .

Çok tatlısınız bence :) Hiç üzülmeyin. İnsanlar sizinki kadar kilo veriyor yahu. 88 ne ki..

Her gün 1 saat yürüyüş, egzersiz vee doğru beslenme. Sağlık sorununuz da yokmuş. Geriye biraz çaba vermeniz kalıyor.

Aç kalarak mi kilo vermeye çalıştınız? Neden geri aldınız acaba?

evet aç kaldım yemedim...cunkü bir oryama girdigimde hele hic yemedim...sanki bana bakip"halaa doymamıs ...dünyayı yemiş" diyorlar gibi geliyo...ama sonra eve gelip belki 10 katını yedim...ağladım üzüldüm ama yedim...şimdi cok pişmanım..

eşim bana tosunum diyor ben cok üzülüyorum ama ona belli etmiyorum...gercektende toaun gibiyim cunku ...ona kızamam..
Güldürdünüz gece gece çok yaşayın :) bu sıralar kilo konusu çok açılıyor , 10 kilo fazlam vardı aylarca diyet yaptım kilo veremedim boyumda uZun bi de üzerine kiloluyduö etrafta badigart gibi geziyordum :D sevgilim koçum diyordu :( sonra bi gittim doktora hipotiroitim ve demir eksikliğim çıktı tabi ikiside kilo vermenize müthiş engel .. şuan ilaç kullnıyrm 1 aydır da hem diyet hem spor yapıyrm 5 kilo verdim bile geriye 5 kilo kaldı .. ama yeterince istekli olduğunuzda hem diyet hem spora başlayın kararsız olursanız maalesef hüsran oluyor.. kilo verdikten sonra da muhakkak kiloyu korucaksınız demek ki saldınız kendinizi yediniz ekmekleri kadayıfları aldınız yine başka açıklaması yok çünkü :) hadi yarın başlayın bence

Bende şuan hamilelikten dolayı var olanın üstüne katlandım . Doğumdan sonra halledeceğim komple inşallah :)

Ya bu zayıflama gruplarına detaylı mi bakamadım işleyiş nasıl oluyor onu ben tam bi çözemedim . Linke bakacağım bi teşekkürler .

Bide evet gerçekten beyinde bitiyor istemek ve harekete geçebilmek kararlı kalabilmek önemli .
Kopyaladigim linkte uyeye ihtiyaci olan takimlar siralaniyor.

O takimlari inceleyip birine heyy selamm diyorsun. :KK70: Kendinize gore bir mesaj yaziyorsunuz.

Ilk sayfada kurallari yaziyor, daha cok kendinizi tanitmaniz isteniyor , iki hafta suresince liste disi takilip iki hafta sonra listeye girebiliyorsunuz. :KK51:

Kopyaladigim linkte uyeye ihtiyaci olan takimlar siralaniyor.

O takimlari inceleyip birine heyy selamm diyorsun. :KK70: Kendinize gore bir mesaj yaziyorsunuz.

Ilk sayfada kurallari yaziyor, daha cok kendinizi tanitmaniz isteniyor , iki hafta suresince liste disi takilip iki hafta sonra listeye girebiliyorsunuz. :KK51:

Teşekkür ederim yordum sizi de .

merhabaa kızlar iyiki varsınız yaaa :) bana umut ışığı oldunuz ve 2. takım cuma zayiflama yarısmasına katıldım...iddialıyım şuandan itibaren bambaşka biri olmaya niyet ettim insallah...sanki zayıflama fikri bile beni mutlu ediyor...kalkıp kolbastı oynayasim var :D

merhaba arkadaşlar...benim derdim kendim ...!
88 kiloyum ve 29 yasındayım 2 kızim var ve cok şükür beni seven bir eşim var ve bende onu çok seviyorum ama....
kilolarım günlük hayatımda büyük bir sorun ...kendimi aynada bile görmek istemiyorum ...eşimde bu konudan cok rahatsız sürekli zayıflamam gerektiğini söylüyor...ama ben artık cok yoruldum ve bir türlü yapamıyorum 10 kilo veriyorsam 20 geri alıyorum ve üzüldükçe daha cok yiyorum...hic doymuyorum doktora gittim hersey normal dedi...ama nerden başlıcam nasıl yapacam ...yada şoyle diyim yapabilir miyim bilmiyorum...cok mutsuzum ...

İki arkadaşım akupunktur ile zayıfladılar. Memnun kaldılar. Bir dene istersen canım

Back
X